Δεν ξέρω τι ώρα δημιουργήθηκαν, μα εκείνη ακριβώς την ώρα μαν. Και αυτούς και όλη τη συνομοταξία των L.P. αλλά οκ σταματάμε εδώ αν θες γιατί είμαστε οφφ τόπικ
Αντικειμενικότατη άποψη μπορώ να πώ, μια καλή προσπάθεια είναι και μπράβο τους, μέχρι εκεί όμως…από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι τόσα εκκατομμύρια νεόι σχετικά οπαδοί τόσα χρόνια δεν ζήσανε κάνενα hype με τις κυκλοφορίες τους μετά το Βλακ Αλμπουμ οπότε δικαιωματικά τώρα έχουν ένα λόγο να πωρωθούν με το παραπάνω…οπότε απάνω τους μάγκες…
'Οσοι περιμένουν χρόνια τώρα ένα καθαρό μεταλ δίσκο από τους Metallica(όπως κι εγώ) θα πρέπει να είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τον συγκεκριμένο δίσκο. Στο εξωτερικό το Death Magnetic παίρνει πολύ καλές κριτικές αφού ακόμα και αυτοί που λένε ότι δεν τους λέει πολλά παραδέχονται ότι οι Metallica δουλεψαν πολύ και έβγαλαν έναν τουλάχιστον αξιοπρεπή δίσκο. Ακόμα και το Ride the lightninng όταν βγήκε πήρε άσχημες κριτικές.
Ελπίζω να μη χαρακτηριστώ αντι-Μετάλλικας και μάλιστα ύπουλος γιατί δεν θα αναφερθώ στο μουσικό περιεχόμενο (ξανά).
Αυτό που βλέπω να έχει στηθεί μαεστρικά είναι ένα παιχνίδι marketing. Μένει να επιβεβαιωθεί.
Έχει στηθεί ένα παιχνίδι γύρω από τις όσες limited - διαφοτερικές μορφές θα βγει το album.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι το coffin box που κοστολογείται υπερβολικά υψηλά (κατ’εμε) θα κυκλοφορήσει σε πολύ περιορισμένο αριθμό (περι τα 2.000). Σας πληροφορώ ότι οι εταιρείες διανομής μια χαρά το δειγματίζουν και δέχονται παραγγελίες από καταστήματα ανεξαρτήτου ονόματος και σε κάμποσες ποσότητες.
Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος (ναι και με τους Metallica) αδυνατώ να καταλάβω πως τόσο μεγάλο ποσοστό από την τόσο limited edition γίνεται να καταλήγουν στην Ελλάδα, ειδικά όταν και καλά μπορεί να γίνει παραγγελία μόνο μέσω internet.
Η τιμή θεωρητικά είναι τόσο υψηλή, λόγω του περιορισμένου αριθμού κομματιών. Μήπως, λέω μήπως, δεν είναι τα κομμάτια τόσο λίγα και έκανε καλή δουλειά το marketing?
Ή δούλεψε τόσο καλά το ελληνικό δαιμόνιο?
Μάλλον το δεύτερο. Ως συνήθως κότσο τους πιάσαμε…
Ο Outshined σκεφτεται σαν Πατρινος!
Edit : περα απο την πλακα το μαρκετινγκ οσον αφορα αυτο τον δισκο εχει δωσει ρεσιταλ ε!
Εχουμε 2 μηνες που ασχολουμαστε με αυτο.
Παίδες ξέρουμε στάνταρ ποιο δισκάδικο θα το έχει Παρασκευή?
δεν ξερω αν το ξαναβαλατε αλλα οποιος το θελει και σε mp3 ολο το αλμπουμ εδω:
http://rapidshare.com/files/143639412/pipipopo_mediaportal.ru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/143642211/pipipopo_mediaportal.ru.part2.rar
Αυτό με τις limited editions υπάρχει αιώνες τώρα στο χώρο του metal ακόμα και στο underground, κάτι τρελά 666 copies ή 6666 copies τα θυμάμαι από τότε που άρχισα να ασχολούμαι. H αλήθεια είναι πως δεν κάθομαι να ψάξω τις περιορισμένες εκδόσεις και ναι αν και οι Metallica είναι η αγαπημένη μου μπάντα δεν θα δώσω πάνω από 100 ευρώ για ένα cd και ορισμένα ακόμα πραμματάκια. Θα πάρω το απλό cd, τα demos τα βρίσκουμε και από το internet.
Mε προλαβες.
Και εγω δεν παιζει να σκασω τοσα λεφτα και αν στα demos ακουγεται το Holy Revolver θα το ακουσουμε απο το internet…
Aντε βρε,για παρηγορια οποιος παρει το απλο cd απο το δισκαδικο της γειτονιας του θα εχει να διαλεξει μεσα σε 4 διαφορετικες καρφιτσες… :lol:
Κοιταξτε την τελευταια παραγραφο…
:arrow:http://www.metallica.com/index.asp?item=601222
Εγω ηδη διαλεξα την μαυρη με το metallica logo.:bounce:
Συγνωμη που μονοπωλω το thread.
Κονκάρδα??? Να τη βάλω στο fly μου? Πόσα χρόνια έχω να το φορέσω αλήθεια??? Συγκινητικό!
Πάντως είναι τ ρ α γ ι κ ό να φεύγουν τόσα λεφτά για τους metallica που δεν ξέρουν τι έχουν και να μην πηγαίνουν σε τόσες κυκλοφορίες που τα αξίζουν και με το παραπάνω αλλά δεν λέγονται Metallica…λές και όταν είναι να αγοράσουμε Metallica φοράμε τα καλά μας ρούχα και πάμε να καταθέσουμε τον οβολό μας σε ακόμη ένα μέτριο δίσκο…και όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες να περιμένουν να πουλήσουν 10.000 cd για να ανοίξουν καμιά σαμπάνια…mass effect σε όλο του το μεγαλείο.
Είναι ήδη στο Μετρόπολις σε 2 εκδόσεις 8)
Καλά, το “μαλακοπίτουρες” είναι εντελώς άκυρο και μνησίκακο. Και το που θα δώσει τα λεφτά ο καθένας είναι δικαίωμά του βάσει των προτιμήσεων και του γούστου του. Οι Metallica έχουν καταφέρει με το σπαθί τους να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και να αγοράζει ο κόσμος ακόμα και “μετριους” (τα εισαγωγικά λόγω της υποκειμενικότητας του χαρακτηρισμού) δίσκους τους.
Ας βγάλουν και οι άλλες μπάντες Kill 'em All, Ride the Lightning, Master of Puppets, …And Justice for All, Black Album και Load απανωτά ως κυκλοφορίες (μιλάμε για 6 albums που η πλειοψηφεία αναγνωρίζει από πολύ καλά εώς ανυπέρβλητα και σχεδόν όλα τα μετέπειτα κορυφαία ή ελπιδοφόρα metal συγκροτήματα βλέπουν ως σημεία αναφοράς και πηγή έμπνευσης) και είναι δεδομένο πως οι οπαδοί τους θα αγοράσουν και τα επόμενα albums τους ακόμα κι αν λέγονται St. Anger.
Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί που θέλουν να βιώσουν hype, ας βρουν άλλες οδούς αν γουστάρουν. Hype υπάρχει και για Slipknot, υπάρχει και για Trivium, υπάρχει και για In Flames… Μια χαρά τη δουλειά τους στην Αμερική κάνουν και οι τρεις αυτές μπάντες…
Τι εννοείς; Το έχουν φέρει ήδη δηλαδή;
Ρε σεις παιδιά…εμένα γιατί μου αρέσει το ReLoad το ίδιο με το Load? 1/100 μέλη εδώ όσο διαβάζω τους αρέσει το ReLoad…Ξαφνικά βλέπω ότι πολλοί εδώ το Load το κολλάνε μαζί με τα προηγούμενα 5 αλπμουμ, ο ίδιος δίσκος είναι στην ουσία και αρχικά είχαν αποφασίσει να το βγάλουν διπλό.
Μόνο σε μένα άρεσαν Fuel, Memory Remains, Devil’s Dance, Unforgiven 2, Low Man’s Lyric, Prince Charming και Fixxxer?? Fans του ReLoad ενωθείτε…νοιώθω μόνος
συγνώμη για το off-topic…
Μαζί σου, κι εγώ το λατρεύω το Reload, αλλά εδώ είναι θρεντ για το Death Magnetic! Καλύτερα γράψε τα ίδια στο θρεντ που αφορά γενικά τους Metallicats.
Και εγώ λατρεύω τα Load / Reload αν και το καθένα έχει 3-4 αδύναμες στιγμές.
Βασικά γιατί το Hero Of The Day έχει φάει τόσο κράξιμο?:-k
Το βρίσκω υπέροχο κομμάτι.
Στα του album…
Ο δίσκος είναι πολύ καλός , ακόμη δεν τον έχω μελετήσει μέχρι τελικού λιωσίματος , και σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για το ξύπνημα του τέρατος.
Άνετα αν το παίζανε ολόκληρο λάιβ δεν θα είχα πρόβλημα.
Το κομμάτι που ξεχωρίζω τελικά είναι το That Was Just Your Life και ακολουθεί το The Unforgiven III με το Day That Never Comes.
Judas Kiss , All Nightmare Long με πείσανε τελικά ότι είναι 2 δυναμικά κομμάτια αλλά δεν θα τα πω κλασικά , απλά μάρεσαν.
Δεν ακούω σχεδόν ποτέ το My Apocalypse.
Το instrumental είναι θαυμάσιο μέχρι το 7ο λεπτό και απλά ταλαιπωρεί από κει και μετά μέχρι το τέλος.
Δανείζεται τα στοιχεία των προγόνων του και στέκεται δίπλα σε αυτά αξιοπρεπέστατα.
Φοβάμαι να πάρω το άλμπουμ την Παρασκευή για να μην πλακώσει καμιά αλλη έκδοση με κανά bonus κομμάτι μέσα και ψαχνόμαστε…:-s
Τακτικές των εταιριών , δεν θα τις μάθουμε τώρα…#-o
edit
Ακόμη όχι , δεν τον λέω δίσκο της χρονιάς.
Yeap, μου το σφύριξε ένα nihilist πουλάκι :–
Kαλα οι χαρακτηρισμοι απλα επιβεβαιωνουν οτι οσοι λενε αρνητικα λογια για το d.m ειναι κατα την συντριπτικη τους πλειοψηφια εμπαθεις με το ιδιο το συγκροτημα και οτι εχουν αποφασισει να το κραξουν πριν βγει το album…
Eγω θα δειξω σεβασμο σε αυτον που μιλαει με απαξιωτικα σχολια για τον δισκο αρκει να μην κρυβεται απο πισω εμπαθεια προς το συγκροτημα…Αυτο που μου την δινει λοιπον,ειναι οτι αλλος που με βλεπει να γραφω για το d.m οτι το θεωρω δισκαρα θα με χαρακτηρισει αυτοματως υπερβολικο,γραφικο και οτι ειμαι ενα προβατο που θα παει να αγορασει το δισκο επειδη ειμαι φανμποης και δεν εχω ιδεα απο μουσικη…
ναι μα σκεψου οτι οπως εσυ θεωρεις αυτους εμπαθεις με την μπαντα και το μαγκνετικ ετσι και αυτοι 8ερωρουν εσενα φανμποη και “καμμενο” με τους μεταλλικα…
μα παντα ετσι δεν γινεται??
Το πήρα, το πήρα.
Νιαι!
Ευχαριστούμε ποτ για την πληροφορία.