κυκλοφορεί κ επίσημα πλέον ! τρεχαααααατε !!!
Ελα ρεεεεε. γμτ, αυριο, δεν προλαβαινω σημερα…
Τρελο γελιο, οι haters αρχισανε να χανουν την ψυχραιμια τους (δεν δικαιωθηκαν τα κακομοιρα) και πετανε μαλακιες. Ειδαμε λοιπον Metallica και Χατζηγιαννη στην ιδια προταση, και εισ’ανωτερα!
Το Reload ηταν καλο αλλα κατωτερο του Load imo, τα κομματια του σαν να ηταν ψιλο-leftovers απο το Load, αυτην την εντυπωση μου δημιουργησαν
Μακάριοι οι πτωχί τω πνεύματι… ο χατζηγιάννης σας έμεινε…#-o
Ο γιούζερ που πόσταρε τους στίχους του Χατζηγιάννη, δεν έκανε σύγκριση μεταξύ Μετάλλικα-Χατζηγιάννη. Εσείς μάλλον δεν το πιάσατε.
Πάντως -σόρι γκάις- αλλά είναι λίιιγο γραφικές οι δηλώσεις “τρέχτε να κρυφτείτε, οι μετάλικα είναι δω”, “πολλούς πόνεσε αυτή η κυκλοφορία”, “οι haters ας κρυφτούν στις τρύπες τους” κτλ. Σιγά μη βάλουμε και πλερέζες για το Ντεθ Μαγκνέτικ, τι είναι τελεσίγραφο πολέμου; Last time I checked, ήταν απλά ένας δίσκος. Χαλαρώστε -και οι δυο πλευρές-
Βασικά όχι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που έχει πωρωθεί πολύ με ένα δίσκο να πρέπει να χαλαρώσει. Εκεί είναι το θέμα. Η υπερβολή.
Από την άλλη όποιος δε γουστάρει ένα δίσκο, ή που ξέρει ότι όλοι όσοι τον λατρεύουν λένε μπαρούφες, μπορεί απλά να πει τη γνώμη του και να βάλει άλλο δισκάκι στο cd-player (ή να πω media player ε? ε?). Υπάρχουν τόσες καλές κυκλοφορίες εκεί έξω, κάποια θα του κάνει το κλικ. Εκείνος πρέπει να χαλαρώσει.
Και αυτό ισχύει γενικά για κάθε κυκλοφορία, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη.
Αυτά
Εγώ πάλι το όλο φαινόμενο με την κυκλοφορία του Ντεθ Μαγκνέτικ το βλέπω σαν μια Αποκάλυψη. Είναι πράγματι ένα γεγονός πελώριας πολιτισμικής σημασίας, και το οποίο ήδη συγκεντρώνει τις Δυνάμεις του Καλού (Υπερασπιστές-Προφήτες-Μάρτυρες) εναντίον των Δυνάμεων του Κακού (Πολέμιοι-Τρολ). Oι Μάχες έχουν ήδη αρχίσει, και θα καταγραφούν στα Μεγάλα Μεταλλικά Χρονικά.
Και όσο αφορά τις πιο ψύχραιμες φωνές, οι οποίες αναγνωρίζουν στο DM απλά τον καινούργιο (και ομολουμένως αρκετά εμπνευσμένο) δίσκο των Metallica (ενός απο τα μεγαθήρια αυτής της μουσικής), σιγά τώρα.
Ισα ρε Αινσταιν, μας την ειπες τωρα:lol:
γγεειιαα σσοουυ μμοοδδεερρααττοορραα μμεε ττιιςς υυππεερρββοολλεεςς σσοουυ
ττεελλιικκαα δδεενν εειιννααιι ττυυχχααίίοο ττοο ellanor!!
p.s.: asxeto kolima efagan ta ellinika kai bgainoun 2 grammata me 1 patima!! Lete na ftaiei to thread??
ΜΜΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ματια καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσει. έχει νόημα να συνεχίζεις?
το album είναι ΠΟΛΥ δυνατό, κυκλοφορία της χρονιάς, αλλά όχι κ όλων των εποχών.
ακόμα τουλάχιστον. οι ακροάσεις συνεχίζονται
Εεεε συγγνώμη, φάουλ. Δεν καταλαβαίνω γιατί “το θέμα” είναι η υπερβολή. Σόρι, δεν το πιάνω. Δηλαδή για να απολαύσουμε το Ντεθ Μαγκνέτικ -ή το όποιο δισκάκι- πρέπει να βριστούμε πρώτα για να επέλθει η αφροδισιακή/απαραίτητη υπερβολή;
Εγώ -δεν ξέρω οι άλλοι γιούζερς τι έγραφαν- ούτε για το δίσκο μίλησα, ούτε για τους Μετάλλικα. Ούτε ανήκω στους “haters” και άλλα τέτοια “metal up your ass” γραφικά. Τη γνώμη μου λέω γενικά για το τι συμβαίνει με μια καινούρια κυκλοφορία. Ότι εντάξει, δεν είναι δα και καμια παρθενογένεση, δεν ανακαλύφθηκε ξανά η μουσική. ΑΥΤΟ εννοώ όταν λέω “χαλαρώστε”. Να μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας -τη λίγο πιο μετριοπαθή- χωρίς να είμαστε άπιστοι, αντρου, άμουσοι, haters κτλ.
Ούτως ή άλλως ξεχνάτε κάτι βασικό. Ότι ένα θρεντ είναι για όλους τους χρήστες, όχι μόνο για τους φανμποηδες, τους υποστηρικτές, τους φανς, πεστους όπως θες. Είναι και για τους “αντίθετους”. Αυτονόητο είναι φυσικά ότι ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχουν και οι απλά μετριοπαθείς.
Αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ζουσαν για την στιγμη που θα βγει το νεο Μεταλλικα για να θαψουν και τωρα απλα χαλαστηκαν? Ελα ρε φιλε, 12 χρονια την ζουμε αυτην την αηδια.
Οποιος χαλαστηκε που οι Μεταλικα εβγαλαν δισκαρα ας μην ποσταρει.
Οποιος δεν γουσταρει τον δισκο ας το γραψει και ας αφησεις τις βλακειες του τυπου “χειροτερο απο το στανγκερ” η την παραθεση στιχων του Χατζηγιαννη τοσο απλο ειναι.
Οντοπικ: Μονο στο Μετροπολις στο κεντρο υπαρχει μεχρι στιγμης? Για Χαλανδρι εχουμε κανα νεο?
Αν δεις 3-4 μοναχά σελίδες πριν, θα δεις ότι εγώ ήμουν αυτός που έκραξε όλους όσους πόσταραν και ξαναποσταραν ποσο γαμάτος δίσκος είναι κάθε φορά που κάποιος έλεγε κάτι αρνητικό.
Όμως αγαπητή μου άλλο πράγμα λέω. Ο καθένας έχει δικαίωμα (αλλά και είναι απόλυτα θεμιτό) να αγαπάει υπέρ του δέοντως ένα δίσκο. Να τον λατρεύει ρε παιδί όπως εσύ πχ το Origin Of Symmetry ή ο αλλος το Katorz ή ο τρίτος το ντεθ μαγκνετικ. Δε θα του πούμε εμείς ποιον δίσκο θα λατρεύει, αντερστουντ?
12 χρόνια ακριβώς; :-s Τεσπα, τι να πω, δεν ξέρω από τέτοιες κόντρες. (???)
Και να αμφιβάλλω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν το βράδυ για ύπνο με αγωνία μην και βγάλουν καινούριο δίσκο οι Μετάλλικα. Πχ εμένα δε με τρελαίνουν οι Μετάλλικα αλλά κοιμάμαι καλά τα βράδια (όταν δεν έχει πολλή ζέστη). Αδυνατώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με το αν μια μπάντα-μεγαθήριο έβγαλε άλμπουμ -έτσι ώστε να το κράξει/θάψει εκ προοιμίου. It’s beyond me. Απ’ την άλλη, ούτως ή άλλως είμαι χαζή, μη δίνετε σημασία. (over and out μάλλον :p)
Ρε συ Μάνο, αφού κατάλαβες τι λέω, γιατί απαντάς άλλα αντί άλλων; Ας λατρεύουν και το Mazoo and the Zoo, αδιαφορώ. Αλλά όταν μπω στο θρεντ και πω "ρε παιδιά, εντάξει, μην υπερβάλλουμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το άλμπουμ της δεκαετίας το “Είμαι μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα”, δηλαδή αν μιλήσω απλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, χωρίς ειρωνείες ή κραξίματα, ας έχουν μια ψυχραιμία να απαντήσουν σαν νοήμονες άνθρωποι και όχι σαν 12χρονα πωρωμένα με τους Mazoo παιδάκια. Αυτό λέω. Να πουν “οκ ρε παιδί μου, ενδεχομένως να υπερβάλλουμε, δεν κρίνεται μέσα σε μια βδομάδα ένας δίσκος, αλλά γουστάρουμε πολύ”. Αυτό λέω. Λίγο ρεαλισμό/ψυχραιμία.
Και ναι, το λατρεύω το OoS.
Αφού είναι το καλύτερο της εικοσαετίας!
Ε, απο το '96 που βγηκε το Load και κουρευτηκαν οι παλιοαλητες:p
Εσυ δεν το κανεις (δεν μιλαω για εσενα) αλλα καποιοι αλλοι το κανουν. Γενικως ο νεοελληνας για να το παιξει κουλ και ψαγμενος πρεπει να θαβει. Με το να λες οτι σου αρεσει κατι “πεφτεις”, αμα εισαι μιζερος και καχυποπτος προς τους παντες και τα παντα εισαι ψαγμενος ρε παιδι μου. Γενικη παρατηρηση η τελευταια προταση και σορυ για το οφτοπικ.
Πόσο το έχουν το Magnetic για να μη κατεβαίνω αθήνα?
Ποσο καμενος πρεπει ναναι καποιος για να περιμενει να βγαλουν δισκο οι μεταλικα ή οι καθε μεταλικα για να το θαψει μονο κ μονο??get a life δλδ,μουσικη ειναι,δεν αλλαξε κ η κατασταση στη Γεωργια…κ συμφωνω με Dexter,ειναι απλα ενας δισκος-πολυ καλος αλλα οχι κ κατι που θα το ακουω 1-2 μηνες μετα προσωπικα-…με την ιδια λογικη που ποσταροντε κατι γραφικα ‘‘τρεχατε να κρυφτειτε,οι μεταλικα’’ ετσι ποσταροντε κ τα ‘‘χειροτερο του στανγκερ’’ κτλ…δεν καταλαβαινω που κολλατε…πραγματικα…τοσο οι φανμποηδες,τοσο κ αυτοι που γουσταρουν μονο να το θαβουν…σαρεσει,τελος,δε σαρεσει,παλι τελος…οι διαφοροι αλλοι τριγυρω χαρακτηρισμοι ειναι το λιγοτερο αστειοι…κ επειδη μαρεσει κ μενα το δισκακι,εχω να πω τουλαχιστον,γτ δεν ειναι κ ολα ροδινα,πωςαυτο που ακουω,εχει ωραια κομματια,εχει κ τραγικα βαρετα σημεια,εχει νεωτερισμους,εχει νταπα ντουπα χωσιμο διχως λογο,εχει παικτικα σημεια που θα γραφουν κ συγκροτηματα μικροτερων κατηγοριων ευκολα,εχει κ ριφαρες κτλ…εχει τα καλα του,εχει τα κακα του…αν περιμενε καποιος να του αλλαξει την εικονα του κοσμου ή αν ειδε στο νεο δισκο το υπετατο αριστουργημα,τοτε δεν εχει ακουσει πολυ μουσικη στη ζωη του μεχρι τωρα…
Καλος δισκος,ο καλυτερος για μενα απο εποχη τζαστις-το βλακ δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα-,αλλα οχι κ η νεα βιβλος του μεταλ κ ο δισκος της δεκαετιας…δε λεω να χαλαρωσουν οι φανμποηδες,απλα να μην τραβανε κ την κατασταση απο τα αυτια οσο παει,με γραφικες δηλωσεις κτλ…κ βεβαια,το ιδιο για τους κ καλα ‘‘haters’’…
Τι μπάντα θεέ μου!
Ό,τι και να περιμένεις από αυτούς τελικά θα σε διαψεύσουν.
Η τέλεια μίξη του ήχου (του ΗΧΟΥ, όχι της ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, μην παρεξηγηθούμε) του Master και του Load!
Από τη μια thrash-ιές στα μούτρα μας, από την άλλη ατόφια 70-ίλα.
Για όσους κράζουν, έχουμε 2008 και όχι 1988, οπότε ας το ξανασκεφτούν.
Αν αποθεώνονται οι σύγχρονοι Exodus και Testament, αν οι Paradise Lost με το In Requiem ξανανακάλυψαν τον τροχό, τότε ναι το Death Magnetic είναι ο δίσκος της δεκαετίας.
Επειδή όμως τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει, μπορούμε απλά να είμαστε ευτυχισμένοι που οι Metallica μετά από χίλια μύρια κύματα είναι πάντα εδώ και μπορούν ακόμα να γράφουν riff-άρες που θα μας κάνουν ένα με το χώμα.
ΥΓ 1. Α, ρε James, τόσο κόπο έκανες να φτιάξεις τη φωνή σου μέχρι και το Garage, κρίμα δεν είναι που την ξαναχάλασες? Δεν πειράζει, σε αγαπάμε κι έτσι.
ΥΓ 2. Μα ούτε μια μπαλάντα πια? Αίσχος, δεύτερος συνεχόμενος δίσκος!
"Επρεπε να το φανταστώ πάντα κυκλοφορεί 2 μέρες νωρίτερα…αύριο θα το πάρω.
παιδια εχω παρακολουθησει το τοπικ απο τιν αρχη!
με αλλουσ εχω γελασει με αλλουσ εχω συμφωνισει!!
κ τωρα μου ιρθε πανω στην τρελα να γραψω!:D:D:D
το μονο που θα πω ειναι οτι το εχετε κουρασει πολυ με το DM !
προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ο ενασ πιστευει οτι ειναι το cd τησ δεκαετιασ κ
ο αλλοσ οτι ειναι πατατα!!
ειμαι απο αυτουσ που πιστευουν οτι το st.anger ειναι δισκαρα κ οτι
αμα ηταν περισσοτερο δουλεμενο
(καλυτερη παραγωγη,drums,σολο,μικροτερη δειαρκεια)
ολοι θα ελεγαν αλλα!!ειμαι σιγουροσ!!
το θεμα ειναι οτι η αναλυση που πεφτει εδω μεσα δεν εχει νοημα!
καποια πραγματα αν τα αναλυεισ χανουν το νοημα τουσ!
τι κ αν θυμιζει AJFA ι’ load !!
χεστηκε η φοραδα στο αλονι!!!
ολο το θεμα για μενα ειναι οτι ενω ποσο καιρο τωρα το εχω γυρισει στα blues rock k σε αλλα
χαφνικα ακουω μονο ενα cd που δεν εχει καμια σχεση με αυτα που με τραβαγανε τοσο καιρο!!!
ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα!
(το κουρασα!:D)
Δεν είσαι μόνος…τα γουστάρω και τα 2 εξ ίσου (ίσως το load λίγο παραπάνω λόγω bleeding me και outlaw torn)
To DM συνεχίζει να βιάζει τους τοίχους του σπιτιού μου, τα τζάμια του αυτοκινήτου και τα αυτιά των γειτόνων μου. Πορώνομαι λέμε. Δε θέλω να το δω αντικειμενικά και ψύχραιμα…δε με ενδιαφέρει αν αποδειχτει τελικά δισκαρα ολκής ή μουφα. Αυτό που ξέρω είναι οτι περνάω ευχάριστες μέρες και καραγουστάρω να το ακούω συνεχώς. Προβλέπεται να το λιώνω για ποοοοολυ καιρό ακόμα.
tallica ρε π*στη μου