Ποσο κοστίζει ρε παιδια το album ; Να ξερω ποσα φραγκα να παρω αυριο μαζι.
Καλύτερα να πάρεις ευρώ.
+1000 ta solo ειναι ωραια αλλα μερικα ριφ δεν εχουν λογο υπαρξεις κ ειναι απλα.Για μενα απλα ενασ καλοσ δισκος που αμα τον εβγαζε αλλη μπαντα δεν θα τον ηξερε κανεις:p
Να σου πο καλυτερους δισκους απο το Dm τα τελευταια 10 χρονια?
παρε
Dark tranquillity- fiction
King Diamond-give me your soul please
IM-brave new world
arch enemy-rise of the tyrant,doomsday machine, anthems of rebellion
in flames-a sense of purpose
COB-follow the reaper
death angel-killing season
machine head-the balackening
testament-the formation of damnation
slayer-christ illusion
nevermore-daed heart in a dead world
κ παρα πολλα αλλα που δεν μου ερχονται.αντε γιατι το μαμισαμε το πραμα!!!
ειπαμε ενας καλος δισκος!
Γράψε κι άλλα!
Ήδη γελάω με τη μισή σου λίστα!
Απλή έκδοση 17.90
Digipack απλή 20.90 στο Μετρόπολις και κάτι μου λέει πως θα το βρείτε και φθηνότερα…
Oι Jives δε λέγαν το bala-bala?
λοιπον…ακουσα και ειπα να πω κιεγω τη γνωμη μου για ο,τι ακουσα απο τους μεταλικα(σημειωνω οτι εμενα μου αρεσουν οι μεταλικα αλλα στα πιο παλια τους κομματια).
ολα τα κομματια του τελευταιου δισκου κινουνται γυρω απο τον ιδιο ρυθμο…
κιθαρες μπασα και ντραμς θυμιζουν πολυ nu metal…
δεν ειναι κατι που δεν ακουγεται,ανεξαρτητα οτι δεν ειναι οι μεταλικα της παλιας καλης εποχης.
SavatageorDeath,
άντε ρε φίλε ήρθες να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί σε λίγο θα μας τους συνέκριναν και με τους arch enemy ναούμε…
απορία : το nickname σου είναι δήλωση ή δίλημμα?
γνωμη σου…οχι και το μαμησαμε…την γνωμη τους λενε…αλλοι μπορει να διαφωνησουν με την αποψη σου…παντως μονο και μονο οτι ολος ο κοσμος ασχολειται με τον δισκο κατι δειχνει εκτος απο το πολυ καλο μαρκετινγκ…αποψη μου για τους 45αριδες metallica ενας δισκος ανταξιος των προσδοκιων μου…δν περιμενα να βγαλουν ενα puppets Η ενα Black album…anyway πολυ καλος!:roll:
Ώπα μεγάλε άραξε γιατί μας πέσανε και τα λίγα μαλλιά που διαθέτουμε!! Τέσπα, όλα είναι θέμα γούστου βέβαια…
#-o#-o#-o
Tα λόγια είναι περιττά…
Mάγκες σταματήστε αυτό το θέμα με τους καλύτερους δίσκους της τελευταίας δεκαετίας γιατί έχουμε ήδη θρεντ.
Και αφού είναι εμφανές το πόσο αστείο είναι, γιατί μπαινετε και στον κόπο να απαντάτε, δλδ απορώ. Και αφού απάντησε ο ένας, γιατί μπαίνετε αλλοι 4 να πείτε το ίδιο πράγμα. Και αν δεν έκανα αυτό το ποστ θα συνεχίζατε.
Λυπηθείτε κι εμάς ρεκορ ντηλιτς θα έχουμε στο τέλος.
Μείνετε ον Τόπικ. Πληζ.
Nαι γιατι αυτο δειχνει ποσο nu-metal εχεις ακουσει…
Ειδικά το 1ο υστερόγραφο (και τα υπόλοιπα γραφόμενα) με εκφράζουν στο μέγιστο βαθμό.
Κατά τ’άλλα…
Οι πάντα πρώτοι στις προτιμήσεις μας Metallicats έβγαλαν ακριβώς αυτό που περίμενα: έναν πολύ καλό δίσκο, γι’αυτή τη φάση της καριέρας τους. Αν είχαν βγάλει και το “My Apocalypse” από το tracklist και αν ήταν καλύτερη η φωνή του Hetfield θα του έβαζα ένα 9. Γενικά μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με τον δίσκο, πάντα σε λογικά πλαίσια. Δεν είναι ανατρεπτικός, δεν ταράζει τα νερά της παγκόσμιας μουσικής (ή μεταλλικής αν προτιμάτε) σκηνής αλλά προσφέρει άφθονες στιγμές πώρωσης, μουσικού εκστασιασμού και μεταλλικής μεγαλειότητας που, κακά τα ψέματα, μας είχαν λείψει από τον Jaymz και την παρέα του.
Εύγε.
nu-metal είναι τα μυαλά σας! Βγάλτε λίγο τις “αντι-μεταλλικα” παρωπίδες σας και σταματήστε γενικά να βάζετε ταμπέλες σε οποιοδήποτε είδος μουσικής (πέρα από τις γενικότερες κατηγοριοποιήσεις). Καταντάτε αστείοι, αλλά κουραστήκαμε να γελάμε
Έμαθα κυκλοφόρησε σήμερα στο μετρόπολις ο δίσκος; Θα πάρουμε και κονκάρδα! WOW :lol:
Πάντως θυμάμαι το St. Anger την πρώτη μέρα είχε κυκλοφορήσει στα άλλα μικρότερα δισκάδικα και το μετρόπολις ακόμα δεν το είχε φέρει. Αυτή τη φορά ανάποδα. Από αύριο λοιπόν…
Ρε, χωρίς πλάκα, έχει μερικά διάσπαρτα nu-riffs.
Πού το πρόβλημα όμως? :-k
εγω δεν ειπα οτι ειναι προβλημα…
απλα ειπα οτι ειναι εντελως διαφορετικο απο ο,τι μας συνηθισαν και οτι ειναι μονοτονα εφοσον μοιαζουν σχεδον ολα μεταξυ τους αλλα δεν ειναι και για πεταμα.
Καταρχην δεν ειμαι αντι - μεταλλικα σε καμια περιπτωση. Αν κοιταξεις αυτα που εχω γραψει πιο πριν θα δεις. Δευτερον δεν εχω βαλει ποτε μου ταμπελες στη μουσικη που μεγαλωσα και ποτε δεν κατηγορησα ποτε μου τιποτα. Αυτα τα κανουν κομπλεξικοι που θελουν να βλεπουν το δικο τους συγκροτημα παντα καλυτερο και εχουν παρωπιδες.
Τριτων προσεχε λιγο τα λογια σου γιατι ποτε δεν ξερεις σε ποιον αναφερεσαι και ποιος κρυβεται πισω απο εναν υπολογιστη. Φιλικα στο λεω…
Οσο για το dm να το χαιρεσαι και τρεχα να παρεις την κονκαρδα σου και χαμογελα για το επιτευμα σου.
Εγω εχω παραγγηλει τη συλλεκτικη εκδοση:
Jewel-Case CD, limited Coffin-Box Set includig a further CD
with Demo Versions of the Album/Making-Of-DVD/ T-Shirt/ Flag/Picture
Card/Poster/4 Plegs and a Collectors-Download-Card, Double-Vinyl and 5-LP
Box-Set.
Και δεν μου αρεσει και τοσο ο δισκος. Αλλα αυτο ειναι το χρεος μου σε ενα συγκροτημα που αγαπησα απο μικρος. Τωρα εσυ μιλα για αντι-μεταλλικα" παρωπίδες…
ρε μανο μηπως τελικα οι μεταλλικα αντεγραψαν τους λπ???χ0α0χα0!