εμ βεβαια φυλαγεσαι
αφου ξερεις οτι και οι maiden θα βγαλουν δισκο φετος
εμ βεβαια φυλαγεσαι
αφου ξερεις οτι και οι maiden θα βγαλουν δισκο φετος
ξέρει κανείς αν θαναι στα fnac να μην κατεβαίνω κέντρο…
την καρφίτσα την δίναν στο metropolis??
ναι ρε είμαι φανμπόυς!
Παίδες το πήρα το cd…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θα γίνει πια με τις παραγωγές που ακούμε τα τελευταία χρόνια??? 8O
Όσο πιο δυνατά ακούγεται τόσο καλύτερα; Ήμαρτον πια με τα over-compressed cds!#-o Δεν θέλω να δω καν τις κυμματομορφές των κομματιών, είμαι σίγουρος ότι είναι τσίτα…Είτε ακουστικό πέρασμα, είτε heavy riffs όλα στο ίδιο τσουβάλι, το volume στο τέρμα?[-X Πως θα φανεί η δυναμική των κομματιών έτσι? Δεν λέω στο ράδιο μπορεί να μετράει γιατί τραβάει την προσοχή του ακροατή, αλλά, ρε γαμώτο, metal ακούμε, όχι trance! Flat δυναμικές και το volume στο τέρμα… Νταξ και εδώ με 4 όργανα κάπως παλεύεται, αλλά π.χ. στο τελευταίο Septic Flesh? 8O Είτε cello έμπαινε 'η τρελή δίκαση το ένα και το αυτο…:?
καμια ουσιαστική διαφορά βρήκες με αυτα που έχουν κυκλοφορήσει εδω και 1 μιση βδομάδα?
κάποιοι λέγανε πως ολα ειναι 128kbps wma rip.τι παιζει…?
Σε τι διαφέρει η απλή από την Digipack ;
Μάλλον καμία…αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
Κοίτα η παραγωγή στο cd είναι λίγο πιο “καθαρή” δεν είναι τόσο χύμα, λιγότερο αιχμηρή…αλλά μικρές διαφορές, οι περισσότεροι μπορεί να μην τις καταλάβουν…
Αλλά δες εδώ κυμματομορφή: κλικ
Πρακτικά σημαίνει πως ο μετρητής δείχνει 0 db (η μέγιστη ένταση) συνεχώς…
Kατι μου λεει οτι κατι τετοιο θα παιχτει και στον επομενο δισκο των Tallica…
Mε αυτα που εχουμε ακουσει απο το missionmetallica και κοπηκαν αρχιζω να λεω απο τωρα (σαν γραφικος που ειμαι) οτι και ο επομενος τους δισκαρα θα ειναι!
Απλα δεν…
Δεν σχολιαζω τπτ αλλο απο το κειμενο σου,αποψη σου και την σεβομαι,απλα εδω νομιζω εισαι λαθος.
αποκλειται emerad κατι λαθος θα κανεις. Αυτο δεν ειναι κυματομορφη η χαρα του clipping και denoiser ειναι.
Η φωτο που δινεις ειναι απο λινκ του μεταλλικα φορουμ , ενος τυπου απο την Πενσυλβανια, που κατεβασε το CD απο torrent και δεν το αγορασε.
Μπορεις να δωσεις εσυ μια κυματομορφη που εχεις αγορασει το CD ;
Α μάλιστα. Νομίζεις δεν το κοίταξα?
Κάτσε να δεις το all nighmare long, το έσωσα στον σκληρό από το cd σε 192 kpbs (cd quality):
ALL NIGHTMARE LONG
μονο στο κεντρο εχει κυκλοφορησει??σε κανα cdαδικο προς νεο ψυχικο,χαλανδρι ξερουμε??βαριεμαι να κατεβαινω κεντρο…
Δεν μίλησα ΜΟΝΟ για σένα, απλά το τελευταίο σου πόστ ήταν η αφορμή.
Δεν θα κάτσω να διαβάζω όλα τα προηγούμενα ποστς για να βεβαιωθώ για κάτι ασήμαντο και δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός. Και γενικά κάτι λάθος κατάλαβες στη συγκεκριμένη κριτική μου.
Αν έχεις πρόβλημα με τα λόγια μου, απλά πρόβλημά σου. Απειλές και “φιλικές συμβουλές” αλλού…
Όσον αφορά την κονκάρδα κλπ… απλά δείχνει πόσο δεν καταλαβαίνεις τον ειρωνικό τόνο… δεν με εκπλήσει.
Αφού έχεις παραγγείλει το coffin-box και όλα τα υπόλοιπα με γεια σου με χαρά σου! Που κολλάει όμως αυτό; Το μόνο που δείχνει είναι ότι θέλεις να ξοδέψεις λεφτά για συλλεκτικά κλπ είδη (υπερτιμημένα κιόλας). Δεν δείχνει τίποτα άλλο. Ειδικά όταν αναφέρεις ότι δεν σου αρέσει και τόσο ο δίσκος (και αυτά περί χρέους είναι… ας μην πω τι ). Γενικά απορώ γιατί αρπάχτηκες τόσο… αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται λένε. Περαστικά
Οn topic (σχεδόν): Όλα τα τραγούδια που δεν μπήκαν στο Death Magnetic + όσα δεν είχαν μπει παλιότερα στα St. Anger και Load/Reload (με εξαίρεση τα No leaf clover/-Human), άραγε θα βγουν κάποτε και σε τι μορφή; B-sides, συλλογές; Γιατί θα έχει μαζευτεί υλικό για 3 άλμπουμς τόσο καιρό και θα έχει ενδιαφέρον τι έκοψε ο μπαμπάς του Λαρς από τους δίσκους αυτούς. Όλο και κάποιο διαμάντι θα κρύβεται.
17,5 ευρώ η digipack στο Rock City.
Το πήρα, και περομένω να πάω σπίτι να το ακούσω. Καταραμένη εργασία.
Εγώ 20.90 το πήρα αλλά προτιμότερο απ’ το να τρέχω κέντρο. Δεν με ενθουσίασε, ειδικά η διαφάνεια μπροστά είναι χάλια.
ρε παιδια σε χολαργο,παπαγου,χαλανδρι,νεο ψυχικο υπαρχει σε κανα cdαδικο το cd??
Χαλάνδρι metropolis.
Νταξει, άλλο πράμα από cd. ΕΙΝΑΙ δισκάρα.
στο χαλανδρι που ειναι ακριβως αν ξερεις??τι οδο??
Κατεβαίνοντας την Πεντέλης εκεί που ξεκινάει ο πεζόδρομος, λίγο κάτω από τα Goody’s. Κατευθύνσου προς την αγορά μέσω Πεντέλης και θα το δεις κάνει μπαμ.
και εγω εκει θα παω… κατα τις 10 θα κατεβω εσυ?