Ρε η καρφίτσα είναι pin που λέμε? Έχω την απόδειξη, πάω να τους ζητήσω τα ρέστα αύριο
Πηρα και τις δυο εκδοσεις.
Αφου “ζεστανα” τα ηχεια (για οσους ξερουν απο Hi-Fi) του στερεοφωνικου μου εβαλα το cd.
Η παραγωγη απλα γαμαει,καμμια σχεση με αυτο που οι περισσοτεροι ειχαμε ακουσει απο τα κωλοσυμπιεσμενα format (mp3,wma,flac κτλπ) που κατεβασαμε.Περιμενω να το ακουσω
και απο τα “αυλακια” οταν ερθει και το βινυλιο
Συμπερασμα:
-Μην βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα τυπου δεν ακουγεται το μπασο,ξερος ηχος κτλπ
-Αγοραστε τα cds,δεν συγκρινετε η ποιοτητα του ηχου με ενα mp3 και ειδικα
απο ηχεια του κωλου απο PCs.
Το cd απλα γαμει,θελει καλο ηχοσυστημα για να το ευχαριστηθεις.
Οσο για το αν ειναι καλος δισκος ή οχι,σιγα μην αφηνα να με επηρεασουν τα post
του καθε εδω μεσα.ΠΟΤΕ δεν ημουν αντικειμενικος (ουτε θελω να γινω) με την μπαντα που ακουω
απο 1985.
Αυτοι ειναι οι Metallica—>>>Take it or leave it…
Αντε τωρα ο καθενας στην τρυπα του…
+1. Ο δίσκος με καλά ηχεία είναι άλλο πράμα λέμε. That Was Just Your Life, The End of the Line, Judas Kiss, All Nightmare Long, Unforgiven III, Cyanide, Suicide & Redemption, The Day that Never Comes ύμνοι και τα υπόλοιπα απλά πολύ καλά. Ο δίσκος δεν έχει απλά καλές στιγμές, είναι σχεδόν όλος γεμάτος καλές στιγμές. Και το λέω εγώ που θάβω αρκετά Load, Reload, St. Anger ξεχωρίζοντας απλά λίγα κομμάτια…
+1000
Ε γινετε μωρε δουλεια με Logitech,Creative και ηχεια απο τα Carrefour???
Ελπίζω αύριο πρωί στη Θεσσαλονίκη στο Metropolis να το έχει.
το τσιμπησα απο metropolis χαλανδριου!!!
@vedder:
thanx για την κατατοπιση που ειναι το metropolis!!!
Το πηρα απο το Alone πριν απο λιγο. Θεσσαλονικη μενω οποτε δεν χρειαστηκε αντικατοβολη αφου Θεσσαλονικη βρισκεται το καταστημα.
Ο ήχος του Digipack που πηρα (20.90 Ευρω). Με απογοήτευσε.
Η κυματομορφή είναι τσιτα, τέρμα δυνατά όλα. Ο ήχος είναι υποφέρει απο clipping πολύ σοβαρά και το ακούει και κουφός. Για το ακούσω καλύτερα αναγκάστηκα να τσιτώσω τα ηχεία, αλλα μιλάμε για τέρμα (εχω και 480RMS Altec Lansing) το Volume. Τοτε και μόνο τότε μπόρεσα να απολαύσω το album. Αλλα και πάλι ρε παιδιά πολυ ξενέρα. Χάλια ο ήχος. ***** που λέμε και δεν το εννούμε.
Τελικά λέω να κατέβω τώρα το απόγευμα και να το πάρω. Παιδιά τι παραπάνω έχει η digipack έκδοση;
H μίξη των οργάνων δεν έχει πρόβλημα, το κάθε όργανο έχει τη δική του θέση και ακούγεται καθαρά. Ο ήχος είναι συμπαγής. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι το compression που έχει χρησιμοποιηθέι στο mastering του δίσκου έχει συμπιέσει τον ήχο τόσο πολύ, που η ένταση του ήχου είναι συνέχεια στο max.
Π.χ. στο the day that never comes με το που μπαίνει το πρώτο snare hit, το volume peak-άρει. Κατα τη διάρκεια του ήρεμου μέρους με τις καθαρές κιθάρες η ένταση είναι συνεχώς στο max και φυσικά όταν μπαίνει το ρεφραίν η ένταση έιναι και πάλι στο max και παραμένει έτσι μέχρι το τέλος του κομματιού. Πρακτικά δηλαδή είτε το ρεφραιν είναι, είτε το ακουστικό μέρος, είτε το double bass στο τέλος, η ένταση είναι η ίδια, στο max. Η δυναμική του κομματιού ψόφησε.
Και καταλαβάινω ότι κάποιους μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και τόσο αυτό, μιας και η μουσική είναι που μετράει, αλλά χωρίς δυναμικές και το καλύτερο κομμάτι να ακους, μια βαρεμάρα θα σε πιάσει. Αν το ακους σε ακουστικά βέβαια, μάλλον θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Απογοήτευση.:!:
Ο ήχος ειναι χειροτερος απο το Mp3. hahahaha δεν το πιστευω
Το digipack ειναι 3 ευρω μονο ακριβοτερο και εχει στοιχους και ειναι σκαλισμενος ο ταφος στην θηκη του CD.
Το αλλο ειναι σαν το κατεβασες. Το εγραψες Metallia επανω με την default γραμματοσειρα και μετα το πουλας.
Ο ηχος ειναι ΑΙΣΧΟΣ. ΑΗΔΙΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ. ΝΡΟΠΗ.:!::!::!::!:
Παω να το αγορασω κι εγω,θα κοιταξω και Μετροπολις αν το χει,αλλιως Alone.
Λεφτα!:roll:
Δηλαδή να πάρουμε την απλή έκδοση?
Θα το τσιμπήσω και γω από το Alone αύριο κατά πάσα πιθανότητα.8)
Ούτως ή άλλως δεν έχω και το καλό το ηχοσύστημα…
Στα Μετρόπολις το φέρανε?
Ναι το φερανε. 17 ευρω μετροπολις. 20 το digipack.
Το ακουω με ακουστικα και σε λιγο θα εχω ημικρανιες.
Λίγο οφφ τόπικ, αλλά με ποιο πρόγραμμα το βλέπεις αυτό? Cubase κλπ?
Ρε σεις γιατί όλοι κράζετε το digipack? ¶λλο ήχο έχει το απλό μη digipack cd? :p:lol:
Άστο φίλε, χθες το άκουγα με ακουστικά και το έκλεισα στο all nightmare long. Τουλάχιστον το St. anger είχε χάλια παραγωγή αλλά τα κομμάτια ήταν πιο χάλια οπότε δεν σε ένοιαζε να το ακούσεις.#-o
Ναι, αν δεν έχεις cubase κ.τ.λ. πιθανόν να έχεις τον wave editor του Nero. Μπορείς να το δεις και εκεί.
Εγώ βρίσκω την παραγωγή εξαιρετική για το μουσικό ύφος του δίσκου.
Oμολογώ ότι με έχετε μπερέψει με τα του ήχου, πάω σε λιγάκι να το πάρω από Rock City, όπως παλιά…