δεν ειναι αναγκη να φτασει το thread 5000 ανουσια posts και να λεμε μεσα το μακρυ μας και το κοντο μας… ξεκολληστε και ακουστε τα κομματια, χειροτερο και απο το st. anger το βγαλατε, αν ειναι δυνατον!
Επειδή έχουν γραφτεί τα απίθανα, το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι σίγουρη είναι ότι και τα δυο δισκάκια έχουν ίδια ποιότητα ήχου, τέλος.-
Απλά διευκρινήστε τι ακριβώς παραπάνω έχει η digipack έκδοση -το να μην έχει στίχους η απλή έκδοση, μου ακούγεται πολύ κουλό- γιατί βρήκα μεν πληροφορίες σε διάφορα sites αλλά παίζει να μην είναι ακριβείς/να μιλάνε για μια έκδοση που ίσως να μην κυκλοφορήσει ολόιδια στην Ελλάδα κτλ. Στην τελική αν δε βγάλω άκρη, θα πάρω την digipack που αισθητικά πάντα είναι ομορφότερη, σιγά τη διαφορά στην τιμή
Για τον ήχο πάντως λέτε πολλά στραβά :-s Τι διάολο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που λέτε ότι αν δεν έχεις καλό ηχοσύστημα, δεν απολαμβάνεις το άλμπουμ. Οκ, φυσικά και ισχύει αυτό, αλλά φυσικά ως ένα βαθμό ε. Δε θα ακούγεται άθλια η παραγωγή στο τάδε άλμπουμ, ενώ το δείνα ακούγεται μια χαρά, αλλά θα φταίει το ηχοσύστημα. Νομίζω ότι όλοι μας -λιγότερο ή περισσότερο, ανάλογα με το βαλάντιό μας- έχουμε ένα μέτριο προς αξιοπρεπές ηχοσύστημα. (Εγώ προσωπικά έχω ένα μετριότατο, από άποψης κόστους, αλλά ποτέ δε μου δημιούργησε πρόβλημα/έπαιζε τα άλμπουμ “μπουκωμένα” ή κάτι). Ίσως απλά είναι διαφορετική η παραγωγή και ηχεί “περίεργα”. Δεν παίζει αυτό; :-s
Βασικά συμφωνώ με φρηντομ, Μετάλικα σε λένε ας πούμε και έχουμε 2008 :-s
“Και για να ακούτε καλύτερα το Death Magnetic, δώρο μαζί με το cd ένα σούπερ ντούπερ -Metallica!- ηχοσύστημα, και όλο αυτό το πακέτο στη φιλική τιμή των 6000? Το booklet 2 σελίδων δεν περιλαμβάνει τους στίχους”
Θα τσιμπήσω το δισκάκι (απλή έκδοση εννοείται) και θα κρίνουμε…
Πατρα δεν εχει ερθει ακομα αλλα και αλλος ενας μου μιλησε για ανεμπνευστο αλμπουμ.
Μηπως να παρω κανα Bolt Thrower αντι για το Death Magnetic ?
Παιδες αυτα που λετε για τον ηχο ειναι αστεια ε.
Δεν έχει σημασία ρε παιδιά το πόσο γαμάτες κονσόλες έχουνε και μπλα μπλα μπλα.
Όσοι κράζουν δε κράζουν επειδή θυμίζει 4κάναλο Darkthrone, αλλά επειδή είναι όλα στην τσίτα και δεν έχει δυναμικές. Πχ και οι Shadows Fall έχουν σε όλα τους τα σιντί τις πιο καλογυαλισμένες παραγωγές. Ε εγώ δε μπορώ να τους ακούσω με τίποτα ΕΞΑΙΤΙΑΣ της παραγωγής.
Το απλό: Μια θήκη CD που βρισκεις σε σουπερμαρκετ. Χαρτι απλό με λογοτυπο του Death Magnetic. Κ το Death Magnetic. Δεν γνωριζω αν εχει στιχους.
Digipack: Θηκη σκαλισμενη με τον τάφο και ενσωματωμένους στίχους.
Τα CD και η ποιοτητα εννοειται οτι ειναι και στα δυο το ίδιο.
Λοιπόν πάρτε το CD ακουστε το και μετα πειτε μου αν εχω αδικο για τον ηχο. Τον εβαλα και στο ηχοσυστημα που εχουμε στο σαλόνι και μπορώ να πω οτι ήταν καλύτερα απο το pc. Στο PC με τα ηχεια που εχω και την ακριβη καρτα ηχου ακούγονται πεντακάθαρα όλες οι λεπτομέριες που κάνουν τον ήχο χάλια στα αυτιά μου. Γενικα εχω και τα ειχα διπλα μου και ακουω καλυτερα στο PC πιο συγκενρωμενα και προσεχτικα. Στο σαλονι, βαζω το CD να παιζει και παω καθομαι πιο διπλα και δεν προσεχω τοσο τα ασχημσα σημεια. Πάντως και στις δυο περιπτωσεις, τα ντραμς ακουγονται πιο δυνατα απο όλους.
Φίλτατε Druid, έχω την εντύπωση ότι είδα τα «απλά» να έχουν και εκείνα το «σκαμμένο» βιβλιαράκι με τις τρύπες και νομίζω ότι το jewelcase τους ήταν εκείνο το καινούριο με τις στρογγυλεμένες γωνίες… Κάνω λάθος; :-k
Προφανώς βρε παιδιά! Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;;; #-o
το πήρα και γω σήμερα, το digipack, το booklet ωραίο αλλά η τρύπα κόβει και στίχουσ!!!
βέβαια αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέριες, το άλμπουμ γαμάει!!!
Και περι ήχου εγώ το άκουσα 3 φορές συνεχόμενες με ακουστικά και πονοκέφαλο δεν έπαθα! δηλαδή έλεος σου δείνουν άλογο και το κοιτάς στα δοντια??? Νταξει θα μπορούσε ο ήχος να 'ναι καλύτερος αλλά έλεος ας μην γκρινιάζουμε και για τα πάντα!!!