Metallica-Death Magnetic (2008)

Μα εδώ γκρουπάκια και έχουν καλύτερο ήχο από το Death Magnetic.Εννοείται ότι οι οπαδοί πρέπει να γκρινιάζουν εφόσον το ηχητικό αποτέλεσμα δεν τους ικανοποιεί.

Έχω την αίσθηση πως αν δεν είχαν βγάλει το “St. Anger”, κανείς δε θα είχε παράπονο για τον ήχο του “D.M.”.
(πάντως δεν το έχω ακούσει ακόμα σε στερεοφωνικό για να είμαι ειλικρινής)

Τέσπα, έχω φάει κόλλημα με το “Broken, Beat & Scarred”. Τρελό groove!

Αυτό με το digipack δε το έχω καταλάβει. Έχει κάτι έξτρα, και αν ναι, τι?

Γενικα δεν ξέρω τι ειναι τα digipacks

μάγκες είμαι τυχερός.
Στα δικά μου ηχεία γαμεί ο ήχος.
θα είναι θέμα τύχης!

ψιλογαμάει το album.
πονάει λίγο ο σβέρκος.

αν οποιοδήποτε από τα νέα groups έγραφε έστω ένα από τα all nightmare long, judas kiss, unforgiven III, ή το broken…

όλοι θα τρέχατε κ θα είχατε βρει τους νέους metallica

ε το κάνανε οι παλιοί ! τι να κάνουμε πια !?

το album πίνεται μονορούφι κ όσο κακός κ να είσαι δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι είναι αξιοπρεπές κ τίμιο

σούπερ κυκλοφορία. μας αρέσει, σας αρέσει κ αφήστε τους άλλους να γκρινιάζουν…

Βρε παιδια, το album γαμεί. Απλά ο ήχος το αδική . Ειμαι φανατικός οπαδός των Μεταλλικα και μου την σπάει όταν η αγαπημένου πάντα αδικεί τον εαυτό της. Πολύ κριμα που δεν έχει καθόλου δυναμική. Η παραγωγή ίσως είχε στόχο να γίνει δυνατά, αλλά κάποιο ζωον το έκανε ακόμα πιο δυνατά. Δεν είναι clipping αυτό το μπούκουμα που ακούγεται αλλά η τέρμα δυνατά παραμόρφωση της κιθάρας.

Ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει σε album είναιτ ο Room V από Shadow Gallery.

ta Digipack είναι και καλά secial συσκευασίες, από χαρτόνι και όχι από πλαστικό. Δν νομίζω να υπάρχει ουσιαστική διαφορά, απλά το digipack είναι πιο εμφανίσημο.

έμαθα ότι την παρασκευή θα βγει υπερσουπερ ειδική έκδοση, σε τιμή 63 ευρώ, που θα έχει άλλο ήχο…

ένας από το metropolis μου το είπε

O ήχος στο σιντι είναι γαμάτος! Μην ακούτε τις βλ@κείες του καθένα…

Μηπως λεει το coffin box ; Ρε συ πως γινεται να εχει αλλο ήχο ; Πάμε καλα ; CD δεν θα ειναι ;
Παιδιά εχω x-fi καρτα ηχου και χρυσοπληρωμένα ηχεία. Πεστε με μαλακά, ηλίθιο, ό,τι θέλετε, στα αυτιά μου όμως ακούγεται χάλια σε σημεια.Και σε αλαλ σημεια είναι τελειως χαλια. Δεν εχω σταματησει να το ακουω και τωρα παω να παρω ενα panadol.

Αυτη η μαλακια με την τρυπα στη μεση που κοβει στιχους ειναι τερμα ηλιθια ε.

φίλε πλάκα κάνω προφανώς.

η αλήθεια είναι ότι εμπεδώσαμε ότι ΔΕΝ σου αρέσει ο ήχος

μήπως να πούμε τπτ άλλο ?

το σημείο στο judas που λέει ο μάστορας “bow down” είναι τρελά συναυλιακό…

Τα αφτιά σου τα καθαρίσες πριν τον ακούσεις ;:-k

Αυτά με τους ήχους , που τους αλλάζουν να ακούγονται καλύτερα τα θεωρώ μεγάλες μαλακίες…
Θα δω ποια έκδοση θα πάρω , αφού ρωτήσω.
Το άλμπουμ είναι όλο συναυλιακό.
Πιστεύω ότι μπορούν άνετα να το παίξουν όλο στην περιοδεία τους.

δοκίμασε το εξής.

γράφτο σε κασσέτα (κατά προτίμηση 90άρα TDK).
άκουγέ το για μερικές μέρες μόνο από κασσετόφωνο.
μετά μπορεί να εκτίμησεις την παραγωγή του.:stuck_out_tongue:
μου κάνει εντύπωση πάντως…

:lol2::lol2::lol2::lol2: γαμαει η κουβεντα . πολυ γελιο !!!

Σπέρνει απλά και όμορφα και στέλνει αδιάβαστους τους σφετεριστές του θρόνου.
Η επιτομή του σκληρού ήχου όπως τον καθιέρωσαν οι ίδιοι εδώ και 25 χρόνια.
Γαμάει και ο ήχος και οι συνθέσεις και ο Hammett και οι riffάρες του James και όλα.

Κατα τα άλλα, 400 σελίδες τόπικ και οι μαλακίες συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Ψάξ’τε κιάλλο, θα χει κιάλλα αρνητικά. Α, ναι. Στη φωτογράφηση έχουν όλοι τα χέρια στις τσέπες. ¶σε που ποζάρουν επιτηδευμένα, διαφημίζοντας γυαλιά ηλίου. Αντιγραφή από το black album!

Εγω δεν εχω προβλημα με τον ηχο.Το εχω ακουσει πολλες φορες και στον υπολογιστη,cd player,hi-fi κτλ.Παντου επαιζε αψογα.Πιστευω η παραγωγη δεν εχει κανενα μειον.Οντως ακουγεται πιο δυνατα απο αλλα αλμπουμ,αλλα εμενα με ικανοποιει πληρως γιατι μαρεσει να ακουω με την ενταση στο τερμα.:slight_smile:

Το αλμπουμ ειναι εξαιρετικο.Με εχει ικανοποιησει πληρως.Ξεχωριζω πιο πολυ τα “That Was Just Your Life”,“The End of the Line”,“Broken, Beat & Scarred”,“All Nightmare Long”,“The Unforgiven III” και"The Judas Kiss" !Επισης μαρεσει παρα πολυ το cyanide που ειναι και το πιο πιασαρικο κομματι του δισκου.Τα “The Day That Never Comes” και “Suicide & Redemption” ειναι απο τα πιο μελωδικα κομματια που εχουν γραψει τα τελευταια χρονια.Τελος το “My Apocalypse” δε μου αρεσει παρα πολυ,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο κομματι.Απλα και να μην υπηρχε στο δισκο δε θα μου ελειπε:p

Σιγουρα εχουν επηρεαστει κυριως απο το Justice… και γιαυτο οφειλεται αποκλειστικα ο Rubin.Ωστοσο δε θελω να κανω συγκρισεις με το παρελθον.Αυτο που ξερω ειναι οτι ο καθενας εχει και απο διαφορετικα αγαπημενα τραγουδια,που σημαινει οτι αντικειμενικα εχουμε ενα πραγματικα καλο αλμπουμ.:!:

Ελπιζω του χρονου να μας επισκεφθουν,και να μας κοψουν τους κωλους με αλλο ενα 2,5ωρο,να μας παρουν τα μαλλια και τα βρακια!!!:lol:

+1000 :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα περισσότερα κομμάτια σπέρνουν. Προσωπικά το μόνο αρνητικό που έγραψα για το album αφορουσε την παραγωγή, η όποια είναι αντικειμενικά πολύ δυνάτη με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να clip-άρει και να παραμορφώνει ο ήχος συν το ότι χάνεται η δυναμική του.Αυτό ισχύει αντικειμενικά. Οκ, μπορεί αρκετοί να μην έχουν πρόβλημα με αυτό, αλλά δεν είναι λεπτομέρεια και ούτε ψάχνουμε αφορμή για γκρίνια.