μετροπολις…
απο αθηνα το πηρα…
μετροπολις…
απο αθηνα το πηρα…
Τελικα ρε πουστη και με εμενα μου παραμορφωνει.Δλδ,στην εισαγωγη του That was just your life με το που μπαινουν τα ντραμς και οι κιθαρες(1:00-1:26) ακουγεται λες και ειναι δισκος,με αυτο το φυσιμα.Σε ορισμενα σημεια καθαριζει αλλα πολυ συχνα εμφανιζεται.Τι να πω!Και το παλαβο ειναι οτι οταν τα κανω mp3 ψιλοκαθαριζει ο ηχος!Και το ακουσα και στο στερεοφωνικο αλλα και στα ηχεια -monitor που εχω του υπολογιστη μου(οπου εκει ακουγεται καθαροτερα ο ηχος)
Α,παρεπιπτοντως ειναι ο πρωτος δισκος τον Metallica που μετα απο το Kill’em All που δεν αναφερονται στην παραγωγη,ουτε σαν μπαντα,ουτε οι Hetfield,Ulrich
Αυτο λεω κ εγω. Κατσε ετοιμαζω τωρα δυο κλιπάκια. Ενα το original που ριπαρα και μετά ένα ακόμα που πάνω σε αυτό που ρίπαρα προσπάθησα κάπως να το σώσω. Περιμενετε να ακουσετε και τα 2 και μετα μου λετε αν λεω βλακιες ή οχι.:!:
Το flac δεν ειναι συμπιεσμενο. Πίσω στην τρύπα σου.
Λοιπόν είναι το πρώτο άλμπουμ των Μετάλλικα που κανείς από την μπάντα δεν ασχολήθηκε με την παραγωγή.
Τα παράπονά σας λοιπόν όχι στους Μετάλλικα αλλά στον κύριο Ρικ Ρούμπιν και το επιτελείο του. Είναι δυνατον ρε παιδιά να είναι τόσο κακή η παραγωγή? [-X Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό που ακούω πάντως.
Άγιος Θυμός δεν είναι σίγουρα.
Πάμε τώρα στο εσώφυλλο με τους στίχους. Είναι ό,τι πιο προτώτυπο έχω δει σε μπούκλετ. Άμα το παρατηρήσετε καλά θα δείτε πως το κενό σε κάθε φύλλο είναι και ένα άλλο σχήμα στις φωτογραφίες και όλα εξιστορούν τον Θάνατο μέχρι και την τελευταία σελίδα που πλέον φαίνεται το άσπρο φως. Το φως δηλαδή που βλέπουν (σύμφωνα με μαρτυρίες πάντοτε) αυτοί που μόλις έχουν πεθάνει. Αν περάσουν το φως ο θάνατος είναι οριστικός…αν όχι κάποιος τους επανέφερε στη ζωή.
Ακόμα επιμένετε ότι επειδή δεν υπάρχουν κάποιες λέξεις το μπούκλετ είναι σαβούρα???
Και οπως έγραψα και πιο πάνω και η απλή έκδοση έχει στίχους(τουλάχιστον εδώ στην Αγγλία).
Μήπως επειδή είναι άσπρο το έχετε μπερδέψει με το Steal This Album των System Of A Down???:-k:p
Enjoy the new album και μην κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες.:!:
Η παραγωγη ειναι για κλοτσιες… ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΟΒ RΟCK …( ΤΟ BLACK αν και με πομπινες της εποχης…αν και αναλογικος τροπος ενγραφης δεν εχει καμια σχεση με την πατατα που μασ σερβιρουν τωρα…
βεβαια ο bob rock στο st anger τα εκανε σκατα…) :(:(
Μόλις γύρισα από το Μετρόπολις, το Ροκ Σίτυ δε το πρόλαβα ανοιχτό. Πάω να το λιώσω!
Α, το ντίγιπακ είναι πανέμορφο, και όσοι λέτε ότι είναι μαλακία που κόβει τους στίχους η τρύπα, θυμηθείτε τα Load & Reload, που είχαν τους μισούς στίχους χωρίς να φταίει καμία τρύπα
Το τσίμπησα κι εγώ το ντιτζιπακάκι…
Αυτο ηταν η μεγαλυτερη μαλακια & απογοητευση οταν το χα αγορασει!
Δηλαδή εσύ κρίνεις με το τι θα πει ο κόσμος/όχλος/πρόβατα? Άμα πουν ότι το Judas Priest είναι καλό πάει να πει ότι είναι καλό? Δεν έχεις δικά σου κριτήρια? Έκτος αν θες να μας πεις ότι είναι καλό το Metallica λες και θα πουλήσουν λιγότερο άμα πεις ότι δεν είναι…
Μου αρέσουν οι Metallica μέχρι το Black album τώρα hater ξεhater δεν ασχολούμαι με χαζοαναλύσεις. Τσίμπλες και αυταπάτες πάντως δεν έχω!
ΥΓ : Ούτε ο Χέτφιλντ δεν θα έλεγε ότι του αρέσουν τα φωνητικά του!
δεν έχω, τα ξέχασα σε ένα ταξί
οκ, γνώμες
Λοιπον προσπαθησα οσο μπορουσα
Βημα 1:
Ανοιξε δυνατά τα ηχεία σου, αρκετά δυνατά.
Βήμα 2:Αν φοβάσαι μην ξυπνήσει ο γείτοντας φόρα ακουστικά, αλλά φρόστισε να είναι δυνατά η μουσική για να ακούς τις λεπτομεριες.
Βήμα 3:Πρώτα άκου αυτό που έφτιαξα εγώ:
http://www.soundupload.com/audio/vnbhgqqt96d5a38v
Βήμα 4:Κατευθείαν άκου τώρα το αυθεντικό ριπ
http://www.soundupload.com/audio/dg7m30ski7gosin6
Αν μου πειτε ότι στο Original δεν ακουγεται έντονα ο ήχος θορύβου από distortion θα κατσω να με … ολα τα μέλη του Rocking.gr
φιλε δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα με ενα eq και εναν comp γαμησες τις συχνοτητες του mesa . εχεις κοψει τα παντα ειδικα τα low - low midlle και τα τρεμπλια και ακουγεται τελειος μουντο . αμα ηταν αυτη η παραγωγη τοτε αντε γεια .
edit αυτο που εκανες ηταν παρανομο
Ρε σεις είναι και ψιλοκόνσεπτ το σιντί…
ρε φιλε δεν προσπαθω να φτιαξω τον ηχο. Προσπαθω να σου δειξω την διαφορα αναμεσα στα δυο μπας και καταλαβεις οτι το ηχος ειναι overdistorted και υπαρχει θορυβος. ελεος πια.
Τι παρανομο ; Οι Μεταλλικα ανεβασαν ολο το album τους στο φορουμ. Go check.
Μαζι σου φιλε…οποιος πραγματικα πιστευει πως ειναι καλη η παραγωγη εθελοτυφλει…και δεν μιλαμε για το ηχοχρωμα αλλα ακριβως γι’αυτο που ειπε ο φιλος Druid,βγαινει μια βαβουρα απο τον ηχο λες και εχεις ανοιξει τιγκα το στερεοφωνικο και δεν αντεχουν τα ηχεια και μπουκωνουν…
Οχι πια αλλος φανμποισμος ακομα και σε αυτα τα θεματα…
:lol::lol::lol::lol::lol:
Η επιστιμονικη αναλυση του artwork του album…
Ξερεις υπαρχει ενα λαθακι σε αυτο που λες .
οι Metallica εχουν τα πνευματικα δικαιωματα και μπορουν τα κομματια τους να τα κανουν οτι θελουν . ακομα και ost σε τσοντα . αντιθετα με εμας .
Ξερει κανεις αν η eκδοση που εχει το e-shop ειναι η κανονικη ή η digipack?
http://www.e-shop.gr/show_mus.phtml?id=MUS.212772
οπως ειπε και καποιος πιο πανω το ρεφραιν του judas kiss ειναι πολυ συναυλιακο!!!
bow down
sell your soul to me
i will set you free
pacify your demons!!!
γαματο!!!
[SIZE=“5”]METALLICA ΡΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]
τελος το παραληρημα:p