Τα είπες όλα φίλε μου!! Ρε παιδιά αν κάποιους σας ενοχλεί η παραγωγή είστε άτυχοι…τι να πω. Αλλά με το ζόρι να χαλάσετε και τους υπόλοιπους που το γουστάρουν έτσι όπως είναι δεν γίνεται.
Εγώ ξέρω ότι η δισκάρα αυτή με κάνει και περνάω καλά…όσο καλά πέρασα όταν είχα αγοράσει το Black…ξέρω ότι με το που έβαλα το δισκάκι να παίξει χτυπιόμουν σαν σαρδέλα και γούσταρα τρελά. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε μια καραμέλα να πιπιλάμε σε κάθε νέο δίσκο των Θεών
Ρε παλικαρια δεν θελω να την σπασω σε κανεναν. Οντως ο δισκος γαμαει. Απλα σε μερικοι εχουμε πιο ευαισθητη ακοή και μας ενοχλούν μερικά πράγματα. Οσο να χτυπάτε τον κώλο σας η παραγωγή είναι χαλια γιατί απλά παρα είναι δυνατά. Σαν γενική εικόνα όμως δεν είναι και τόσο τραγικό. Εμένα με ενοχλεί αρκετά όμως. Τον τάδε δεν τον πειράζει καθόλου. Αφου γουστάρετε το αλμπουμ καλά κάνετε, κ εγω μαζι σας.
να βρουνε και να παρουν την special edition για να μην τα παρει ο lars …ξερεις ποσα δις θα χασει απο τα download ? απο το napster και μετα του επεσαν τα μαλια απο την στεναχωρια
πάντως ο druid που είναι και ο μόνος εδώ μέσα που παραπονιέται εντόνως για την παραγωγή δεν έχει δείξει εμπάθεια κατά των Metallica. Το αντίθετο μάλιστα.
Μπορεί όντως να μην του κάθεται καλά.
Πάντως επειδή είμαι και εγώ λίγο περίεργος με τις παραγωγές και τον καλό ήχο, αν διαπίστωνα πρόβλημα θα το έλεγα. Δεν έχω κανένα λόγο να χαριστώ επειδή είναι Metallica.
και ξαναλέω. Ο δίσκος χωρίς να διεκδικεί τον τίτλο του αριστουργήματος (ούτως ή άλλως είναι κάτι που θα το αποδώσει ή όχι ο χρόνος) είναι παραπάνω από απλά αξιοπρεπής. Για να είμαι ακριβής είναι καταπληκτικό για το είδος του.
Πεστα ρε μαν, γιατι καποιοι έπεσαν να με φάνε:p
Ειμαι τρελος φαν τον Μεταλλικα ρε παίδες κα δεν ξεψυρίζω τα πράγματα. Το album τα σπάει, είναι έτη φωτός καλύτερο από το St.Anger και το Reload και ίσως και απο το Load. Απλά θέλω να ακούω την ESP του James να κόβει κεφάλια όπως στο Puppets.
Ρε φουστι μου, μπας και τα μισα CD έχουν παραγωγή του Urlich ?