Το Shine δεν είναι Demo…είναι το 11ο που έγινε mastered μαζί με τα υπόλοιπα 10 που είναι στον κανονικό δίσκο. Ίσως το ακούσουν οι …Ιάπωνες
Ναι αλλα ξεκολλάει και το βάζεις σαν αυτοκολλητο πάνω στην κάσα μετά:wink:
για δοκιμασε:p
Η αφίσα πάει κατευθειαν στον τοιχο μου.
Το ξεκόλλησα, αλλά δεν έχει πια κόλλα! :?
Ρε! Μην τις κολλήσετε τις αφίσες. Το κουτί είναι συλλεκτικό, και καλό είναι να το κρατήσετε όσο πιο πολύ γίνεται στην κατάσταση στην οποία σας ήρθε!
χμμμ:-k Δίκιο έχεις!!!
Με μπλουζάκι VENOM??? Τα σπάει ο άνθρωπος!!! 8)8)8)8)8)8)
Α ρε παληκάρι James!!!
δεν παίζει το βίντεο…
ταρατατζούμ
ήρθε [SIZE=“3”]η ώρα[/SIZE]
[SIZE=“3”]το ριβιού του rocking.gr[/SIZE] είναι ΕΔΩ:bow2::bow2:
Δεν εχω παρει ποτε απο amazon, στα στελνει δωρεαν?
Καλό, αν και ψιλοτεράστιο.
Είναι γεγονός ότι θα ειπωθούν πολλά γι αυτό το δίσκο.
Εγώ πήρα το coffin box απο το Mission metallica.Θα το έχω στα χέρια μου μάλλον την Δευτέρα.
Απο την universal music helllas μου στείλανε e-mail που έλεγε: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε το album χρυσό στην Ελλάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του!
ωραίο review.
φαίνεται ότι είναι δουλεμένο στο μυαλό του.
συμφωνώ με όλες τις τοποθετήσεις του, απλά βρίσκω πολύ συναίσθημα στο Unforgiven.
Σωστότατος.
Πάντως να είμαι ειλικρινής, από τον τύπο που φοράει τα σχολικά περιμένω λίιιιγα περισσότερα από τον τύπο με τον άσσο μπαστούνι.
το αντίπαλο ανταγωνιστικό δέος είναι από κάτι νόθα παιδάκια τους, που δεν κατάλαβαν για πότε μεγαλώσαν, τους έχουν αποδώσει όλο το σεβασμό, αλλά ηρθε και η ώρα να ανοίξουν και αυτοί τα υπόλοιπα χαρτιά τους. Έχουν κατεβάσει ήση 3 άσσους…
Παρακαλώ;
Trivium
Εντάξει, το review τά 'σπασε! Το διάβασα ακούγωντας παράλληλα το All Nightmare Long και στο τέλος ανατρίχιασα! Ωραία δουλειά, μυστήρια!
:thumbup:
Πολυ καλο το review
Επι της ουσιας εμενα μου φανηκε περισσοτερο σαν μια μινι ανασκοπηση για τους metallica παρα σαν review του death magnetic,αρκετο ανουσιο κατεβατο και ελαχιστη αναφορα στον νεο δισκο,σχολιασμος δεν υπαρχει,προσωπικα δεν μου αρεσε το review.:-k Μπλα μπλα μπλα και κριτικη για τον δισκο ελαχιστη εως καμια.
Ομολογώ ότι η κριτική για τον δίσκο δε είναι και τόσο…κριτική. όμως για ένα μη συμβατικό συγκρότημα χρειάζεται και ένα ανάλογο κείμενο/κριτική. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι το Unforgiven III είναι μέτριο, αλλά είπαμε ο καθένας έχει τα γούστα του.
Εγώ πάντως βαρέθηκα να διαβάζω αναλύσεις και υποαναλύσεις των κομματιών οπότε επικροτώ και όσο για την…παρτίδα χωρίς να θέλω να στναχωρήσω τους πολυαγαπημένους μου AC/DC νομίζω ότι οι Metallica θα την πάρουν…εύκολα!
Λοιπόν ας πω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη για το δίσκο κι εγώ.
Ξεκινώ με το να πω πως λατρεύω τους Metallica και πως όσοι τους θεωρούν “ξοφλημένους” μετά το Load, και θεωρούν το St. Anger έκτρωμα, δίχως δεύτερη κουβέντα, με συφιλιάζουν.
Οκ τώρα.
Όλο το Death Magnetic είναι ένα deja-vu. Ακούς πχ το That Was Just Your Life και νομίζεις ότι ακούς το Blackened (ή κάτι από Justice). Και αυτό συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του δίσκου. Οι συνθέσεις όμως είναι φρέσκες (όπως και οι ιδέες, πχ στο Suicide & Redemption φαίνονται καθάρα επιρροές από σύγχρονους ήχους).
Είναι ένα πάρα πολύ δύνατο album, με τραγούδια δυναμίτες (That Was Just Your Life, All Nightmare Long, The Judas Kiss) και αρκετά δεμένο. Πολλές φορές μπορεί να κουράσει τον ακροατή λόγω διάρκειας των κομματιών. Σίγουρα μερικές συνθέσεις θα μπορούσαν να ήταν μικρότερες αλλά who cares. Έχουν μια αλλαγή παραπάνω ή λίγη ώρα παραπάνω κιθαριστικό σόλο. Δεν τρέχει. Αυτά που όλοι οι οπαδοί τους ζητάνε, τα έχει. Ριφφάρες, σόλο, γαμάτα ρεφραίν, και γενικά είναι Metallica ρε παιδιί μου.
Ναι, είναι η επιστροφή των Metallica στον ήχο που τους καταξίωσε, ναι ο δίσκος γαμάει, και γενικά έχω την εντύπωση πως λόγω της πρόσφατης ιστορίας τους (με Napster, θάψιμο του St. Anger αλλά και γενικότερα, απ’ τη στροφή τους το ‘96) όλοι είχαν μια αρνητική προδιάθεση γι’ αυτόν τον δίσκο. Πιστεύω πως τους διέψευσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όσοι επιμένουν ότι οι Metallica είναι “ξοφλημένοι”, τι να πω. Περαστικά σας.
edit:Ξέχασα να αναφέρω πως το That Was Just Your Life είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου.