Τις θυμάμαι κι εγώ αυτές τις μέρες αλλά προχθές που πήγα να πάρω το cd από το Rock City μου είπε ότι τελείωσε, πήγα στο Metropolis και το πήρα από εκεί και το μαγαζί ήταν γεμάτο από Death Magnetic και αρκετός κόσμος το αγόραζε την ίδια ώρα με μένα. Πάντως στην Αμερική αναμένεται ο δίσκος να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του σύμφωνα με το Blabbermouth, αριθμός πολύ μεγάλος αν αναλογηστούμε σε τι εποχές ζούμε. Το Load είχε πιάσει πάνω από 600.000 την πρώτη βδομάδα και το Reload κοντά στις 450.000.
Αψογος ο Dyingfreedom !
Οσο για την εποχη του Load και εγω θυμαμαι το ολο σκηνικο και καπου πρεπει να το εχω εκεινο το comic!!
Οσο για τις πωλησεις ειναι πολυ σημαντικο να πιανουν τετοια νουμερα τετοιες κυκλοφοριες!
Heavy Κυκλοφοριες. Οπως και εκεινη των Slipknot!
Μπραβο απο ολες τις πλευρες! Και ειναι και οι 2 παρα πολυ καλοι δισκοι!
BOW DOWN ή LUCK RUNS OUT?
THE FOUR HORSEMEN ARE BACK!!
Blackened & Frantic 8)
========================================================
METALLICA’s UK ‘Magnetic’ Box Missing CD
Paul Cashmere of Australia’s Undercover News reports that fans who purchase the UK pressed box set edition of METALLICA’s “Death Magnetic” album may discover that there is no sound. That is because they forgot to put in the CD.
Not only is the CD missing from many of the boxes, so is the limited edition lithograph.
The box was meant to include a vinyl version of “Death Magnetic”, a CD and digital version and the lithograph.
Source: blabbermouth.net
Από τη μία οι χάρτινες πένες, τώρα αυτό:lol:
Αυτά είναι ρε!!!
Ένας από τους εκατομμύρια λόγους που γουστάρω την τεράστια αυτή μπάντα είναι οι αλλαγές στα σετλιστ!!!
Επιτέλους έξω τα Enter Sandman , Nothing Else , Sad But True.Ε ναι είχαν καταντήσει αηδία.[-X
Μέσα Jump In The Fire, Until It Sleeps , Blackened ,ΟF Wolf And Man (!!!) , Frantic και κομμάτι από το Garage…:vibrate:
Μέσα 3 από τα καλύτερα κομμάτια του νέου δίσκου και το πιο συναυλιακό (Cyanide) αυτού.
Άντε ρε δεν μπορώ να περιμένω για ένα νέο λάιβ8):D:)
Το Cyanide λαιβ θα είναι ύπνος.
Πω ρε πούστη, πρέπει να ξανάρθουν.
Είναι groove-άτο και θα γαμάει.
Να ερθουν αλλα οχι στο Rockwave. Να ερθουν σε κανα μεγαλο σταδιο να τα σπάσουμε όλοι. Στο Rockwave δε χωρούσαμε, σαν σαρδέλες είμασταν.
+1
΄Οσο για το Cyanide κι εγώ συμφωνώ ότι live είναι μια χαρά, έχει και ρεφραιν ότι πρέπει!
Εγώ θα προτιμούσα Whiplash, Metal Militia, Damage Inc., My Apocalypse (και μετά ποιος γλυτώνει τη διάσειση :lol: )
ότι κ να λέμε, αν οι κατς έβγαζαν best of, το judas kiss θα ήταν μέσα, καμαρωτό, καμαρωτό
^^^Συμφωνω.
Aστειοτητα.
έλα ρε μια πλάκα κάναμε, στραβώσατε όλοι…
Το review ειναι γαμάτο. Απλά δεν έχει τελειώσει. Ολα αυτά που λέει έχει δίκαιο και τα λέει με ωραίο τρόπο. Απλά οπως είναι τώρα το 90% του κειμένου δεν μιλάει για το Death Magnetic αλλά για αναδρομή και προσωπικές αποκαλύψεις.
Πιστεύω θα ακούσουν οι κύριοι του Rocking.gr το album λίγες μέρες ακόμα και μετά θα το εμπλουτίσουν.
το review παιδιά θα μείνει ως έχει. βλέπω πως σε άλλους άρεσε κ σε άλλους όχι. τι να γίνει - συμβαίνει με όλα τα κείμενα αυτό…
πάντως ο δίσκος παίζει παντού : χθες πήγα σε public, metropolis ακόμα κ σε ένα dvdάδικο με ταινίες κ όλοι είχαν βάλει death magnetic !
ετσι ετσι να ακουγονται παντου οι μεταλλικα!!!
Ξερει κανείς που μπορώ να πωλήσεις του album στην Ελλάδα ή στον κόσμο γενικότερα ;
Μόλις επέστρεψα από το Βερολίνο.Χριστέ μου τι συναυλία έκαναν τα άτομα???Κυκλικό stage σε Ευρώπη δεν έχω ξαναδεί.Τα κομμάτια τα παίζουν καρφί όπως το δίσκο.Τέλειο live και τέλειος δισκος.Περιττό να πω το τι έγινε στο σημείο The slave becomes the master…
ε πες ρε clover ! έρχεσαι από τέτοιο λάηβ κ κάνεις 3 γραμμές κριτική ? πες να μάθει ο κόσμος !
ναι δωσε τροφη στο λαο!!!