Metallica-Death Magnetic (2008)

Κλειστό, να μη φυγει κανεις ζωντανός απο εκεί μέσα:D

Οχι όλο το μαγνέτικ, είπαμε. Δεν είναι αμολαδ:P

Αλλά ένα λαιβ επιβάλλεται!

off-topic:
καθε φορα που περνav απο κει, γιατι μενω κοντα κατι με πιανει ρε γμτ… ολο κατι λειπει… και ας μην ειμαι αεκ.
on-topic:
Νεα Σμυρνη και Ριζουπολh ειχαν παιξει παλιοτερα?? ποιο γηπεδο θα ηταν καταλληλο τωρα??

καλα μην παιρνεις και ορκο για αυτο που λες…ακουγοταν παρα πολυ…
ακομα περισσοτερο στα black album και load οπου η παραγωγη ηταν εκπληκτικη.

Ισχύει. Αν το προσέξετε, ακούγεται μια χαρά. Ειδικά σε καλά ηχεία… :roll:

Δεν ακουγότανε πάντως πάνω από τις κιθάρες όπως γίνεται αλλού, και νομίζω ότι στο νέο ακούγεται όσο και στο Black Album, απλά εδώ τα ριφ είναι πολύ διαφορετικά από τα 4 τελευταία δεν είναι τόσο απλά δηλαδή.

@samis καρπετόπουλο συγκεκριμένα πολλά χρόνια…χεχε
επίσης, η παραγωγή σε όλα και ιδιαίτερα σε bass & drums στο Metallica είναι εκπληκτική, αξεπέραστη μέχρι σήμερα και αποτελεί benchmark για τις παραγωγές.

@ Dark Dominion. έχεις φάει με το κουτάλι το metal στο ίντερνετ. γουελ νταν. το μεγαλύτερο επιχείρημά σου (και συνήθως το μοναδικό) είναι το γούστο.

να πω κάτι

φανταστείτε παραγωγή με μπροστά το μπάσο. φανταστείτε τι θα έλεγαν τότε αυτοί που τους έβριζαν για τα nu στοιχεία του θυμού…

ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα διαβάζαμε τότε εδώ μέσα…

Μη λέτε και πολύ για λάιβ ε…Μη δημιουργουνται προσδοκιές ότι θα ξαναρθουν και δε γινει τιποτσι…:stuck_out_tongue:
αμα δεν ερθουν τελικά θα κλάψω:(:cry: Αυτό ήταν, βουρκωσα…θέλω Μεταλλικα λάιβ ξανά, θέλω να ειμαι πρώτη σειρά -ακριβως στο κεντρο:vibrate:- Κλεινω θεση μπροστα στον αρχοντα, μη τυχον και μου τη φατε:p

Το Broken, Beat & Scarred μου έχει κολλήσει για τα καλά αυτη τη στιγμή:D
Εχω βάλει τερμα τα γκαζια το death magnetic:D

(έτσι, να πλημμυριζει το δωματιο η φωνή του ΑΡΧΟΝΤΑ.:bow2:)

φανατίλα mode off

Το μπασο ειναι μια χαρα κ ο τρουχιλο παιζει ακριβως οτι χρειαζεται…μια χαρα παραγωγη για μπασο κ προφανως δεν πρεπει ακουγεται πανω απο τον τζεημς…δεν νομιζω πως εχει την ιδια αντιμετωπιση με τον κακομοιρη τον newsted απο τα υπολοιπα μελη κ αυτο ειναι καλο…μονο στα ντραμς κολλαω λιγο,που θα τα ηθελα,εχμ,πιο θρασ οσο ναναι,αλλα δεν ειχα κ πολλες απαιτησεις απο τον ουρλιχ ουτως η αλλως(αν κ εδω πιστευω πως προσπαθει να τα δωσει ολα)…
καλα,οσο για μοναρχες μπασιστες(παλι καλα που υπαρχουν αυτοι κ δεν αφηνουν ενα συγκροτημα να γινει ανεκδοτο,οταν αποχωρουν μελη του κ τους πιανουν υπαρξιακα κ λοιπες μλκιες…) κ το που ακουγεται πανω απο κιθαρες,καλα κανει κ ακουγεται εκει πανω απο κιθαρες,γτ ετσι πρεπει,:wink:!!!

Μακαρι να ψηθει κανα λαιβ,judas kiss,all nightmare long(μιλαμε για πολυ ξυλο),suicide and redemption,brocken,beat and scarred πρεπει,επιβαλλεται να τα ακουσουμε Live!!!

παντως κ γω ρε γμτ ηθελα μια κλασσικη μπαλανταρα μεταλικα,στο νεο αλμπουμ…

Το setlist φαντάζομαι είναι ήδη γνώστο από το metontour.Τρομερή εντύπωση μου έκανε η άνεση που βγήκαν και έπαιξαν το That Was Just Your Life σαν 1 τραγούδι.Ήταν αλάνθαστοι σε όλα τα τραγούδια και ειδικότερα στα νέα(θα έχουν ρίξει τρελές πρόβες:D)Στο frantic έγινε της κακομοίρα και όπως είπε και ο james στην αρχή θα είναι ένα ειδικό show και τελικά ήταν.Από τα 17 μόνο 3 παίζοντα σταθερά και πόσο εύκολα τελικά γεμίζει ενα setlist χωρίς enter sandman,nothing etc.Οι Γερμανοί πολύ ωραίο κοινό,τα έδωσαν όλα.Όλα τα λεφτά στο blitzkrieg που έπεσαν οι μαύρες μπάλες metallica και ο james όπως κλώσταγε τις μπάλες,τραγουδώντας πάντα,έριξε το μικρόφωνο:lol::lol: και δεν είπε ένα σημείο και γέλαγε.
Happy Death Magnetic Day…

Ps Δεν είναι τραγικό να σκάει η πένα D.M στα πόδια σου και να την μαζεύει ο puppetz(για 2η φορά)

Ανταπόκριση απο τον puppetz όταν ξυπνήσει.

Επόμενη ανταπόκριση από London…

Επίσης ξέχασα να πω ότι τα μπασσοτύμπανα παίχτηκαν αλφάδι από τον κόντο και τον caveman:p

Ακόμα μια συνέντευξη Hetfield (και ωραίο μπλουζάκι πάντα):

http://www.youtube.com/watch?v=tvaB2na9HDs

edit: Παλιά είναι τελικά, τώρα το πρόσεξα… :stuck_out_tongue:

ε οχι μπλουζακι Witchfinder General???

και πρωτυτερα Venom??

ε ρε τι σου ειναι το marketing…

παιζει αυτα τα μπλουζακια να τα ειχαν στην ντουλαπα καμια 20ετια…:stuck_out_tongue:

xα, αστο καλό, και νομιζα ότι θα ήταν καμμιά καινουρια συνεντευξη:p
Τι καλούλης μωρε:):)άχου.

:stuck_out_tongue:

όσο πιο πολύ ακούω το δισκο τόσο πιο πολύ μ’αρεσει:D (ο δίσκος)
:metal::metal:
the Judas Kiss…yeah!

DAZ LISTENING TO JUDAS KISS (CLICK ME BABY)

Goodnight 8)

εφεραν και στην Λαμια digipack εκδοση την πηρα το προτιμησα απο το κλασσικο και τωρα το λιωνω…γαματος δισκος :wink:
Μπραβο ρε METALLICA :smiley:

Εχω φαει το κολλημα της ζωης μου μ’αυτο το δισκο,το περιμενα πως και πως και με δικαιωσε.Το cyanide ειναι γαμω τις κομματαρες.

Περίμενα έναν πολύ καλό δίσκο από Metallica, αλλά αυτός είναι στάνταρ ο καλύτερος της χρονιλας.
Θα ήταν υπέροχο να τον παίζουν ολόκληρο σε live.

Τρομερη δουλεια απο τους αγαπημενους μας metallica! Δεν περιμενα να βγαζαν δισκαρα οπως kill em all, an justice for all κλπ αλλα ουτε αλλο ενα st. anger ειναι μια χαρα εχει δυνατα κομματια ειναι metal! Εχουν βρει τουσ εαυτουσ τουσ… αν και lars μου τα χαλαει λιγο anyway ο δισκος ειναι καλος για τουσ metallica ου 2008! Μπραβο παιδια…
8)

απολυτα σωστος!!!κ αμα δεν τρεξεις να το αγορασεις πια η μαγεια???[-X