δεν νομιζω κανεις να εκανε καποια ρατσιτικη δηλωση για τον trujillo απο αυτα που διαβαζω . πιο πολυ χαβαλετσιδικη πλακα για το στηλακι του γηνετε .
Newsted ρε!!!
δεν νομιζω κανεις να εκανε καποια ρατσιτικη δηλωση για τον trujillo απο αυτα που διαβαζω . πιο πολυ χαβαλετσιδικη πλακα για το στηλακι του γηνετε .
Newsted ρε!!!
συμφωνω με τον vig vega οτι τα σχολια περι <<πιθηκισμου>> ειναι ρατσιστικα…
Αφού κάνει σαν πίθηκος…
ουγκ ουγκ…
ρε τι λέτε ρε? ο Jason θα μείνει στην ιστορία, αλλά ούτε για τους Μεταλλικα ούτε για τους Φλότσαμ και τζέτσαμ. Θα μείνει στην ιστορία για τα δύο τελευταία αριστουργήματα των ΒΟΪΒΟΝΤ. Πηγαίντε και ακούστε τι μπασσογραμμές βγάζει εκεί, και θα ξεχάσετε ότι κάποτε ήταν στις προηγούμενες του μπάντες.
σορρυ για το ψιλο οφφ τοπικ αλλα παρασύρομαι. keep on.
σε 50 λεπτα εγινες ρατσιστης … κριμα .
Παντως ο Trujillo εχει συνεισφερει στο καινουριο αλμπουμ. Και αναμφισβητητα τουλαχιστον στον τεχνικο τομεα ηταν καλη επιλογη απο τη μπαντα. Εμενα ομως προσωπικα μου ηταν πιο συμπαθης ο Jason. Ε ενταξει, εχει συνδεθει και με τις Χρυσες Εποχες( μετα τον Cliff). Για ενα πραγμα που τον παραδεχομαι ομως ειναι το headbanging του.
Παλι ξεφυγαμε λιιιιγο:p
το headbanging ΔΕΝ κάνει τον μουσικό όμως! και στους voivod δεν έγραψε μουσική, μην τα ξαναλέμε. μόνο στους flotsam & jetsam ήταν ηγέτης. και στους metallica έγραψε: το intro του blackened, το intro του my friend of misery και κάτι από το where the wild things are.
Φιλε μου δεν χρησιμοποιησα το headbanging ως στοιχειο αποδειξης του ποσο καλος μουσικος ειναι. Ειπα οτι ειναι ενα πραγμα που τον παραδεχομαι.
ΠΩ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
:arrow: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6992&highlight=Jason+Newsted
no offense απλά λίγο πολύ όλοι το ίδιο πιστεύουμε αλλά χάνουμε την ουσία που είναι η μουσική.
εγω ρε φιλε εγινα ρατσιστης???γραφω τα ουγκ ουγκ για να σου εξηγησω οτι τα σχολια περι πιθικου για τον trujillo δεν διαφερουν και σε πολλα απ τα ουγκ ουγκ των καφρων των γηπεδων…
κι αυτους αν τους ρωτησεις την ιδια καραμελα εχουν για δικαιολογια…
μόνο που το ουγκ εσυ το ανεφερες . κατι θα ξερεις παραπανω . κριμα .
θα καταλαβετε ολοι ποσο καλυτερος συνθετικα και εκετελεστικα ειναι ο trujillo οταν ακουσετε το νεο album…τωρα τι να την κανω την σκηνικη παρουσια αν ο μουσικος δεν προσφερει συνθετικα…sorry αλλα αυτα ειναι για τα πιτσιρικια…εμενα με ενδιαφερει να ακουσω επιτελους ενα καλο album απο την band που συνεθεσε το απολυτο αριστουργιμα master of puppets…και μην μου πειτε οτι αν ο jason εγραφε κατι πραγματικα καλο ο hetfield θα το πεταγε στα σκουπιδια…πιστευω οτι ο trjillo περα απο εξαισιος μουσικος εδωσε στους metallica την απαραιτητη ωθηση και αυτο ηδη εχει αρχισει να φαινεται…
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ.ο rob ειναι για sucidal/infectious(ειπαμε εκει κενταγε).το creepin death live δεν ειναι το ιδιο χωρις τα χαρακτηριστικα γρυλλισματα του jason.και η παρουσια του απλα ισοπεδωτικη.
Υ.Γ.το thread ειναι για το death magnetic για το θεμα υπαρχει αντιστοιχο thread
να ένας λογικός άνθρωπος!!!
151 σελιδες χωρις να εχει κυκλοφορησει το αλμπουμ ακομα.
Το εξωφυλλο μου φαινεται μετριο.Ειναι περιγραφικο του τιτλου απο την
αλλη.Αντε να κυκλοφορησει το ρημαδι.
Ειμαι περιεργος να δω πως θα ειναι η φωνη του hetfield,θα μπορεσει αραγε να θυμισει σε κατι απο τα παλια η οι καταχρησεις την εχουν χαλασει?:-s :-k Αυτη την “αγρια” φωνη θα καταφερει να την βγαλει…?
1)ο hetfield εκοψε τις καταχρησεις απο το 2001.
2)η φωνη του στα τελευταια live ειναι μια χαρα(στο περσινο unplugged ειδικα δε παιζεται)
Βασικα και απο αυτο μπορεις να βγαλεις καποια συμπερασματα.
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=1ZZBnZexM6E&feature=related