Πέρα απ’ αυτά που σου είπαν τα παιδιά, στο στούντιο μέχρι και εσύ μπορείς να ακουστείς hetfield.
Δεν θα συγκρίνω Trujilo με Newsted. Κοιτάω την μπάντα αυτή σαν σύνολο.
Δεν κρίνω αν το εξώφυλλο μου θυμίζει κάτι άλλο (και όχι φέρετρο), ωραίο όμως, ούτε αν το ότι το πισωγύρισμα στο παλιό λογότυπο σημαίνει κάτι. Περιμένω ανυπόμονα.
Μακάρι να έχουν κομμάτια εφάμιλλα του Trapped Under Ice ας πούμε.
παιζει να ειναι το ποιο πολυαναμενο αλμπουμ των τελευταιων χρονων :roll:
μετά το st. anger!! α, και μετά το Load!!! γενικά όταν οι metallica βγάζουν δίσκο γίνεται ΧΑΜΟΣ!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=101430
Are you The Unforgiven III?
Aυτο μου θυμιζει κατι τσοντες του στυλ “Καυτες νυχτες στην Βουδαπεστη νο.7” .
:lol:
Και πως γνωριζουν αυτοι τους τιτλους των τραγουδιων?
τρίχες! σιγά μην είναι αυτό το tracklist…ακούς εκεί unforgiven ιιι #-o
+1 man…
Ωρε και να ειναι αυτο κατι γελια μετα…
www.metallica.com τελικά είναι αληθινό…unforgiven III 8O
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse
αυτάααααααα
σηριαλ καταντησε η δουλεια.anyway αμα ειναι καλο τοτε οκ.δυσκολα παντως θα ξεπερασει τα 2 πρωτα
Wtf?? Unforgiven III??#-o
αντε με το καλο και ΙV και V,και παει λεγοντας…#-o
Ω μποη.Βρηκαμε κι αλλο λογο να γκρινιαζουμε και να κατακρινουμε τους Μεταλλικα.Τον τιτλο ενος τραγουδιου.
Παμ παρακατω.
Το ασπρο χρωμα του εξωφυλλου δε σας χαλασε?Δεν ειναι αρκετα τρου νομιζω.
:lol: :lol: :lol:
ωραια ονοματα στο tracklist .
τωρα για το unforgiven θα δειξει . απο το original δεν παιζει να ειναι καλυτερο με τιποτα . απο το 2 θα δειξει , θα το ακουσουμε !
αντε να βγει το τιμημενο !!!
αυτα ειναι το unforgiven εγινε sequel:p αντε να το κανουν και prequel…αν και θα πρεπει να βγαλουν και unforgiven IV,V,VI για να γινει prequel!!!:lol: :lol:
τεσπα αν ειναι καλο στα @@ μας το ονομα που εχει!
The Unforgiven III ??? Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Το ΙΙ μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο (για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος), οπότε το ΙΙΙ ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο (αν και για το ΙΙ υπήρχε δικαιολογία γιατί το ονομάσανε έτσι… για το ΙΙΙ τι θα πεί ο Hetfield όμως; :-k )
Άντε ούτε 2 μήνες δεν έμειναν! Ελπίζω να βγει το box-set την ίδια μέρα (και όχι μόνο online) να ξοδεφτούμε εμείς οι true fans
P.S. Και το Cyanide ωραίο ακούγεται…
Unforgiven III;
Μόλις έπεσαν λίγο στα μάτια μου οι φίλοι μας…