Ελάτε κακοί. Όπως το 2 είναι “Unforgiven Too”, αυτό θα είναι το “Unforgiven Tree” με καθαρές βιβλικές αναφορές, Εύα, Κάιν, Καρπός της Γνώσης κλπ. μέσα στους στίχους (εμ, θα δείτε) απλά έπρεπε να βάλουν ένα σύμβολο ρε παιδί μου για να μη χαλάσουν το σερί.
+10000000000000
Ας πουν τα κοματια οπως γουσταρουν αμα βγαλουν αλμπουμαρα να μας το πως θα τα ονομασουν…βεβαια με την γκρινια που πεφτει γενικως αυτος ειναι αλλος ενας λογος για πιο πολυ ακομη…γκρινια…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πάντως αν ισχύει πως τα τραγούδια έχουν διάρκεια γύρω στα 8 λεπτά το μόνο σίγουρο είναι πως το Unforgiven III θα είναι από τα 3 το μακρύτερο…
Paidia min kollate. Emena as poume to Rocky III itan to agapimeno mou :lol:
ετσι ετσι…και γαμω τις συγκρισεις…:lol: :lol:
και εμενα το star wars III ειναι το αγαπημενο μου!!!:lol: :lol:
Παντως, αν είναι να κράζουμε τους Metallica για τα Unforgiven, τότε να το κάνουμε και για τους Soulfly (Soulfly) και για τους My Dying Bride (Sear Me). Ε, καμάρια μου?
Αν το κομμάτι δεν είναι καλό, θα ξενερώσω πολυ!
Η για τους Anathema?(eternity…στον ιδιο δισκο κιόλας ολα…)
Πάντως για μία στιγμή αυξήθηκαν οι ελπίδες μου για ένα…
“Metropolis Pt. 3” :lol:
Ω, ναι…
Μην τους κράζετε για έναν τίτλο ρε σεις, έλεος.
Διόλου απίθανο σενάριο…
Αρκεί να εχουν διώξει τον Labrie μεχρι τότε …:lol:
Αποκλειεται να μην ειναι καλο τραγουδι.Δε νομιζω να ειναι τοσο βλακες.Απλα ειναι λιγο κιτς να βαζεις τετοιους τιτλους την σημερον ημερα.Εμενα μονο αυτο με χαλαει.ΟΙ τιτλοι των τραγουδιων θυμιζουν αρκετα αυτους του load-reload px the housε jack build και ετσι…
Στάνταρ θα έχει την γνωστή εισαγωγή.
Κομματάρες και τα Ι, ΙΙ.
Το Ι πιο καλό.
και εμένα το “Η πρώτη μου φορά, Νο.7”
Eisai off topic. Gia to trito syzitame :lol:
πάντως το επιστροφή στο μέλλον pt3 ήταν το χειρότερο…
Γουσταρω τρελά το τρακλιστιν. Τρελά. Προμηνυει ταχυτητες…
Επισης πονταρω στο Unforgiven IIΙ. Οποιος πει οτι δε του αρεσε το ΙΙ σα κομματι θα ναι ψευτης
Προτιμω το IV με τον Ρωσσο.:lol: