Metallica-Death Magnetic (2008)

οποιοδηποτε εκτος απο το τελευταιο που ο stallone ειναι για λυπηση.επιβεβαιωνει και αυτο που λεμε “αλλη δουλεια δεν ειχε ο διαβολος…”

Μαλλον θα την εχει τη γνωστη εισαγωγη.εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ το unforgiven II

ας είναι όσο καλό είναι το 2 και είμαστε μια χαρά! τα υπόλοιπα δεν τα κρίνω αν δεν τα ακούσω, τι να κρίνω τίτλους?? [-X

Οι μέρες πλησιάζουν, το νιώθω νά’ρχεται:)
Το τρακ λιστ με προδιαθέτει θετικά, να μου πείτε από που; έτσι τα διαισθάνομαι.8)

Κι εμένα το II μου αρέσει περισσότερο. Το πρώτο όμως έχει το ωραιότερο solo που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. 8)

καλα ε 5 σελιδες για το αν θα ειναι καλο το unforgiven III !! :lol: αυτα ειναι,λιγο καλο να ειναι το βλεπω πλατινενιο απο την πρωτη βδομαδα

Πςςςςς καλα … Εχει να γινει παταγος με την κυκλοφορια του D.M. ετσι το κοβω …:smiley:

εδω εχουμε φτασει τα 1253 Posts και ακομα δεν εχει βγει το album!!οταν βγει που ο καθενας μας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του δε μπορω να φανταστω στα ποσα posts θα φτασουμε…

“When the sun goes hell bound and the moon does resurrect the night…”

:vibrate:

αντε μωρε με τους εμπορους μεταλλικα.να πανε να πουλησουν κανα πεπονι στην λαικη.ελεος.creadence clearwater revival ρε.εσυ μοντερειτορ που με κοιτας πιασε μια μπυρα .κρυα αγαπη μου.

δωσε μου δυναμη οχι αλλο μπαν κρατησου κρατιεμαι σου λεω

εσυ θες να ακουσεις κανα χοντρο μικρε αλλα οπως βλεπεις τοσο καιρο σε γραφω.ξεκαβαλα λοιπον και μην ασχολοεισαι με την παρτυ μου.αμα θες να ασχολεισαι ελα εξαρχια να σε κερασω μια μπυρα να μου πεις εκει οτι θες.αλλα εχει καταντησει αηδια αυτο που κανεις οχι μονο για μενα αλλα και για τους αλλους.κουλαρε.

ειμαι χοντρο πετσος ας πουμε πες μου

@ damnation669: Νομίζω πως απομονώνοντας τα τελευταία post, το δικό σου ήταν πολύ κοντά στο «off-topic» και καταμεσής στο «trolling»! Η «απάντηση» του thats why θα μπορούσε να ήταν και δική μου. Είναι σαφές ότι το ύφος σου είναι σαφώς πιο εριστικό από το δικό του και είναι προφανές ότι το να προκαλείς έτσι, εμπαίζοντας το γούστο των άλλων, θα οδηγήσει τουλάχιστον σε τέτοιες χαρωπές ειρωνείες.

σεβαστη παντα η γνωμη του μοντ αφου ειναι περισσοτερο αντικειμενικη.απο την αλλη ομως δεν εκφραστηκα ποτε εξω απο τα ορια του φορουμ και δεν εχω προβλημα για οποιαδηποτε κριτικη στην αποψη μου στα ορια ομως.οταν μπαινει ι εμπαθεια στη μεση στραβωνει το σκηνικο και δεν λεει.εδω μπαινουμε να λεμε την αποψη μας και να μαθαινουμε και καποια πραγματα παραπανω.εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω το θεμα.τωρα αν ειναι αμαρτια να λεω πως οι μεταλλικα ειναι ξεπουλημενοι και πως οι μεσουγκες κανουνε θορυβο οκ κρεμαστε με.:stuck_out_tongue:

Πρώτον: μάθε να βάζεις και τόνους!
Δεύτερον: αν δεν γουστάρεις Metallica και σου την σπάνε, τι μπαίνεις στα αντίστοιχα θέματα; Απλά για να τους βρίσεις; Σου προκαλεί μήπως ηδονή αυτό; Τράβα γράψε σε άλλα θέματα στα γκρουπάκια που γουστάρεις να ακούς και σοβαρέψου λίγο.
Τρίτον: Όλα τα γνωστά γκρουπ είναι εμπορικά κλπ κλπ. Κανένας δεν βγάζει άλμπουμ μόνο για τον χαβαλέ του. Από αυτό ζούνε (άλλοι πλουσιότερα και άλλοι λιγότερο πλούσια). Όταν ξεκινήσεις να δουλεύεις θα καταλάβεις τι σημαίνει ίσως. Στο χέρι σου άλλωστε είναι να διαλέξεις τι θα αγοράσεις ή τι θα κατεβάσεις ή τι δεν θα ακούσεις καν. Όλα τα άλλα είναι να ΄χουμε να λέμε.

λοιπον το θεμα ειναι metallica-death magnetic…δεν ειναι metallica death magnetic πειτε ολοι καλα λογια και εγκωμιαστε τους μεταλλικα.αρα προφανως το να λεω πως η μεταλλικα ειναι ξεπουλημενοι δεν ειναι ασχετο με το θεμα.αλλα απο οτι εχω καταλαβει παιζει και εδω ενα ατυπο γκετο.αποχωρω λοιπον και ακουω πραγματικη μουσικη και δεν ασχολουμε αλλο με 16αρηδες που οταν μεγαλωσουν θα λενε τα ιδια με μενα.α και οι μεταλλικα ειναι εμπορικοι και βγαζουν οχι μονο για τους μεταλλαδες αλλα για να τους ακουσει και ο σκυλας και δεν τους καιγεται καρφακι αν θα σας αρεσει ο νεος δισκος.να πουλησουνε θελουνε.ακου εκει unforgiven 3.τι ειναι ρε?final fantasy η super mario?ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.τελος.Εγω θα ακουω y&t,credence clearwater revival,lynyrd skynyrd,king crimson,jack starr,agent steel,sword,pestilence και συ ακου αυτο που σου σερβιρουνε.αντε γειααααααα.:lol: :lol:

Δεν είμαι moderator και παρά ταύτα ελπίζω να είμαι αντικειμενικός. Είπες τη γνώμη σου εριστικά και χωρίς το παραμικρό επιχείρημα. Αν έλεγες κάποιο επιχείρημα θα μπορούσα να σου απαντήσω και να αρχίσει συζήτηση. Αυτό άλλωστε ψάχνουμε όλοι στο forum. Επειδή λες ότι εδώ μπαίνουμε και για «να μαθαίνουμε κάποια πράγματα παραπάνω», σε ρωτάω τί μάθαμε από το post σου; Ότι έχεις όρεξη για μπύρα; Ότι η μπάντα που αγαπάει ο μέσος χρήστης του forum θα μπορούσε να «πουλάει πεπόνια στη λαϊκή»; Ότι η εναλλακτική λύση για την απογοητευτική πορεία των Metallica είναι οι Creedence;

Φυσικά πες τη γνώμη σου. Εμένα τουλάχιστον με ενδιαφέρει. Αλλιώς δεν θα διάβαζε τα post σου. Αλλά πρόσεξε ότι τελικά ο εριστικός της υπόθεσης ήσουν εσύ!

Στο καλό και να… μη μας ξαναγράψεις :slight_smile:
Στο θέμα μας τώρα… πότε τελικά αναμένεται να βγει το άλμπουμ; Κάπου διάβασα ότι θα ξεκινήσουν από φθινόπωρο περιοδεία στην Αμερική. Ευρώπη να τους αναμένουμε από Φεβρουάριο;

χμμμ οκ.δεν εχεις και αδικο.αλλα ρε γιγαντα αν πω πως οι μεταλλικα μετα το black alboum δεν βγαλανε κατι αξιολογο μπορει να πεταχτει ο καθενας και να πει πως βρισκει το ριλοαντ δισκαρα.αρα θα πεσουμε παλι στον υποκειμενισμο.γιαυτο τα λεω πιο αμμεσα γιατι το δεν θελω να πεσω στον υποκειμενισμο.βεβαια το κακο ειναι οτι δεν ακουγονται επειχηρηματα.αλλα νομιζεις ενας που θελει να πει οτι το ριλοαντ ειναι δισκαρα μπορω να τον μεταπεισω?δεν εχει νοημα να μεταπεισω κανεναν εγω πεταω την γνωμη μου η αλλιως την εριστικη γνωμη μου η την παπαρια μου πες το οπως θες και οποιος συμφωνει οκ.ξερω πως δεν συμφωνουνε πολλοι.απλα θελω να υπαρχει η αποψη μου στο φορουμ.τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.