Βασικά πιστεύω ότι προσπάθησαν να μας αποδείξουν ότι ακόμα και τώρα, στα 45 τους λίγο πολύ, μπορούν να γράψουν heavy κομμάτια αντίστοιχα του παρελθόντος. Δυστυχώς δεν βλέπω να τα χουν καταφέρει και τόσο καλά, τουλάχιστον έχοντας ακούσει αυτά τα 2 τραγούδια.
Ακόμα και από το The Unnamed Feeling ???
να πω και εγω τι πιστευω…
πρωτον ο ηχος ειναι σκατα πρεπει να περιμενουμε να το ακουσουμε στα 256 kbs για να μην μας ενοχλει ο ηχος
δευτερον το κομματι ειναι αξιοπρεπεστατο, αλλα σε καμια περιπτωση ανταξιο των αλλων 4αριων
τριτον ειναι ενα κομματι γραμμενο απο 45αρηδες, σκεφτειτε το αυτο!! ειναι ενα one γραμμενο απο 45αρηδες και οχι 25 αρηδες, ειναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο να πιασουν τις ταχυτητες των sanitarium, one στα instrumental σημεια
τελος πιστευω πως ζοριστηκαν πολυ για να βγαλουν δισκο και να σταματησουν την γκρινια απο ολους τους
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ τρουιλες που θα τρεχουνε στην παραλιακη σε λιγα χρονια και να ακουνε Θελξη, που αρχισαν να μιλανε για ξεπουλημα και αρχ*** μπλε, που δεν τους αρεσε το load γιατι εκοψαν τα μαλλια και ξυρισαν τα αρχ**** τους… λοιπον, αν αναγκαζεις καποιον μουσικο να βγαλει ενα αλμπουμ σε συγκεκριμενο υφος, αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο μπορει να γινει, αν καταλαβαινετε τι εννοω
παντως ,νταξ δεν εχω ακουσει ολο το δισκο και ειναι παρακινδυνευμενο αυτο που θα πω, αλλα εγω σαυτα τα τραγουδια δεν βλεπω καρδια και γιαυτο δε φταινε οι μεταλικα που αν τους ειχαν αφησει να κανουν αυτο που γουσταρουν θα ξαναεβγαζαν διαμαντι οοπως τοτε με το load, αλλα οι Μ Α Λ Α Κ Ε Σ για τους οποιυς μιλησα παραπανω…
συγγνωμη για το υφος μου αλλα τα χω παρει τωραι
Χμ. Ρε παιδες εχω μια απορια. Και δε παει προς Ρασπουτιν, για παραδειγμα το πηρα. Πρωτος στηριζα οτι ο δισκος μαλλον θα μαμει, και πρωτος αρχιζω τις αποριες. Να το πω χυμα, παθαινετε εγκεφαλικο απ τη πωρωση; Επειδη δε ξερω, οταν μιλαμε για ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ στο δικομ μυαλο κατι τετοιο ερχεται. Το αν μπορουν να βγαλουν κατι τετοιο ειναι αλλο θεμα, αλλα εσας σας πωρωνει τοσο δλδ; Επειδη αν ειμαστε στη φαση ‘‘πολυ καλο’’ και ‘‘τουλαχιστον προσπαθουν’’, ε ειναι λιγο οπαδικη ηττοπαθεια. Οτι και καλα συμβιβαζεσαι μ αυτο που σ δινουν. Δε λεω πως ειμαι σωστος κι εσεις λαθος, αλλα θα ναι λιγο καραγκιοζιλικι αν τελικα αποδειχθει καμια μουφα / μετριοτητα. Κι οχι τιποτ’ αλλο, τα ιδια ακριβως σκηνικα θυμαμαι σε κατι Reload και St Anger.
Χε, χε, για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να γράψω: ‘‘εκτός από το The unnamed feeling’’, αλλά τελικά έκανα πίσω.
Επιτελους ακουσαμε και το singlaki!Γ-Α-Μ-Ε-Ι!
Το Trivium θα είναι πολλά επίπεδα πάνω απ το Metallica.Προφανές είναι.
Διαπιστώνω προς ελαφρά απογοήτευσή μου ότι οι metallica μάλλον στερεύουν και απο τα τελευταία καντάρια έμπνευσης που μπορεί να είχαν,αφού ακούγοντας πολλές φορές το (καλό) καινούριο κομμάτι,καταλαβαίνει κανείς ότι σαφέστατα πρόκειται για μία μάλλον άστοχη μίξη των fade to black και one.
Τώρα το κομμάτι ακούγεται στα αυτιά των περισσοτέρων ώς κομματάρα.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ακούστε στο myspace τους, εχει πολύ καλύτερη ποιότητα…
6:45 - 7:00 = Motorbreath lol
Tο παλέυουν τα παιδιά.
Το μείον νομίζω ότι είναι τα φωνητικά.
Έχω την αίσθηση (και μακάρι) πως ο δίσκος θα φάει το κράξιμο του “Load” και μερικά χρόνια μετά θα αποθεωθεί από τους Μετά Χριστόν Προφήτες…
μα γιατι να φαει κραξιμο? απο τους βασικους του σκοπους ειναι να μη φαει κραξιμο…
αν καταφερουν να αρχισουν την γκρινια παλι ειναι για κλωτσιες τα παιδια…
Ας φάει όσο κράξιμο θέλει. Αρκεί να είναι καλό και να έρθουν προς άνοιξη από τα μέρη μας
και το Load είναι δισκάρα όπως και να το κάνουμε
Χα χα χα οι trivium, οι τύποι έχουν μεσάνυχτα από “M-O-Y-Σ-Ι-Κ-Η”. Καποιά καλά riffakia (που θυμίζουν 80’'s γιαυτό έιναι καλά) και μελωδίες φασολάδες…καλά κρασά…Αν αυτοί είναι η ελπίδα του metal καήκαμε…
ειναι ο αγαπημενος μου!
Το βρήκα για κατέβασμα στα 256 kbps
Για να δούμε τώρα
Γιατί όλοι όσοι γουστάρετε τη μετά-Black Album περίοδο των Metallica έχετε την άποψη ότι όλοι όσοι δεν τη γουστάρουμε είμαστε ζώα που ένα τζίγκι - τζίγκι στην κιθάρα μας αρκεί για να αρχίσουμε τους τεμενάδες? Πειράζει που αγαπήσαμε συγκεκριμμένα πράγματα σε ένα συγκρότημα και που θέλουμε να διατηρούνται στον ήχο ενός συγκροτήματος παρά τους όποιους πειραματισμούς κάνουν? Δεν έχει να κάνει με trueλίκι αυτό το πράγμα απαραίτητα αλλά με συνειδητές απαιτήσεις οπαδών σε έμπνευση και ήχο. Άλλο πράγμα είναι ο πειραματισμός και άλλο πράγμα ο μουσικός χαμαιλεωντισμός. Εγώ αυτό που άκουσα το βρήκα ψιλοτραγικό και ας προσπαθεί να γίνει ένα Wannabe One.Μια αξιοπρεπή μπαλαντοειδή μελωδία που ακούγεται ευχάριστα(και ας είναι λίγο Unforgiven στο Blender με το Fade To Black), στη μέση πετάγεται το αρχικό Riff του Orion μεταλλαγμένο, κάποιες ανούσιες Maiden δισολίες, κάτι τζαμαρίσματα κενά από συναίσθημα, νόημα και συνοχή και ένα απότομο τελείωμα που έγινε επειδή το τραγούδι έτσι όπως χτίστηκε από τη μέση και μετά δεν κατέληγε πουθενά. Είδες τελικά που υπάρχουν και οπαδοί με πανοπλίες και σπαθιά που δεν ικανοποιούνται. Μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί απόσο πρόσεξα(εδώ στο Forum τουλάχιστον) αυτοί που κράζουν τους Μ@@@Σ true οπαδούς είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που πετάγονται κάθε λίγο και λιγάκι να κράξουν τους Metallica για ξεπούλημα. Α και το Painiller κάτι 40-45άρηδες το βγάλαν.
http://metallica.com/index.asp?item=601119
Γαμει , Σπερνει, Χυνει,
Αυτο ειναι Μεταλλικα ρε μουνια!!!
φιλε vader την πηρες την απαντηση απο πανω…
Για ολο αυτο που ανελυσε η απαντηση ειναι το “Γαμει,σπερνει,χυνει!Αυτο ειναι Μεταλλικα!”??
Αυτο απαντηση ειναι μονο στην ερωτηση “τι σημαινει υπερβολη?”
Ρε περιμενετε ολο το αλμπουμ κι αφηστε τα βαρυγδουπα σχολια απο τωρα…