Metallica-Death Magnetic (2008)

απογοητευση για μενα…ειμαι οπαδος των μεταλλικα απο την εκτη δημοτικου.Ειναι η αγαπημένη μου μπαντα. Αλλα αυτο δεν το περιμενα…μου αρεσει το απαλο ριφφ και το ρεφρεν και οι αρμονιες…αλλα αυτες οι κραγες στο τελος ειναι σκατα…το αρχικο ριφφ ειναι σαν διαφημιστικο…στη μεση υπάρχει το ριφφ του Οραιον και το σολο του εμ αι ιβιλ…τα ντραμς και το μπασο στην εισαγωγη μου σπανε τα νευρα…ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ…!!!Eλπίζω να άλλαξω γνωμη μετα απο πολλαπλες ακροασεις.Συν οτι γιατι αντιγραφουν τοσο πολυ το One…???:frowning:

http://rapidshare.com/files/139073981/mtdtnc.rar

οτι καλυτερο μπορεσα να βρω

ναι ρε φιλε γιατι το τραγουδι γραφτηκε για τυπους σαν τον druid, ειδικα αυτους που τους εβριζαν

κανε μια βολτα στα youtube και δες σχολια…
τους ενοιαξε αν το τραγουδι ειναι ετσι οπως τα περιγραφει ο ιδιος ο vader.
Αυτο εγραψα και φαινετε πως δεν το καταλαβατε…

Αλλα ειναι μονο ενα τραγουδι, πρεπει να περμενουμε

Το Day That Never Comes πολύ καλό, ο Het κ ο Kirk δίνουν ρέστα. Το Cyanide δεν το σχολιάζω από σεβασμό στη μπάντα.

Όσο το ακούω περισσότερο μου αρέσει.
Ωραία εισαγωγή , καλούτσικα φωνητικά , το ξέσπασμα στο τέλος θυμίζει One όντως.
Με χάλασαν λιγουλάκι οι κραυγές του James μετά το 4ο λεπτό.
Επίσης τα drums μου φαίνονται πολύ άκυρα.:-k:?

Όσο για τον ήχο , το άκουσα από το myspace και ακούγεται μια χαρά (σαν ποιότητα).
Γενικά δεν μαρέσει ο ήχος των ρυθμικών…(Rick?:-s)

Γενικότερα ,ασχέτως αν μου άρεσε, και μιας και είμαι μεγάλος Metallica φαν, όπως όλοι μας , το ότι είναι Metallica δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μου αρέσει το οτιδήποτε…
Ας περιμένουμε…

Ακούστε το αρκετές φορές, metallica είναι…αφήστε το να μεγαλώσει μέσα σας…Το κόβω για μένα το death magnetic να είναι ο πραγματικά νέος metallica δίσκος μετά το Load. (Reload - αναμάσημα, St. Anger - άστο καλύτερα…). Για μένα τα πραγματικά “metallica” τραγούδια μπορεί να τα ακούσεις μια φορά και να μην τρελαθείς, και εκεί που αράζεις στο άσχετο να σου έρχονται σημεία και αλλαγες του τραγουδιού στο μυαλό και να λες “ρε συ ωραίο ήταν αυτο” και να το ακούς ξανά κάποια στιγμή και να χτυπιέσαι σε όλο το κομμάτι…Το αντίθετο με την πλαστικούρα και την στιγμιαία απόλαυση - αναπόληση που προκαλούν γκρούπακια σαν τους Trivium…

Eγραψες!
Επισης πολυ καλοι και οι στιχοι! :slight_smile:

Born to push you around
Better just stay down
You put away, he hits the flesh
You hit the ground
Mouth so full of lies
Tender black your eyes
Just keep them closed
Keep praying
Just keep waiting

[Chorus]
Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes, no
No, the sunshine never comes

Push you cross that line
Just stay down this time
Hide in yourself
Crawl in yourself
You’ll have your time
God, I’ll make them pay
Take it back one day
I’ll end this day
I’ll splatter color on this grave

[Chorus]
Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes
No the sunshine never comes

Love is a four-letter word
And never spoken here
Love is a four letter word
Here in this prison
I suffer this no longer
I put it into this I swear
This I swear the sun will shine
This I swear
This I swear
This I swear

Στειλε αδελφε το link…η το βρηκες σε προγραμμα?

Μου αρέσει πολύ το κομμάτι και μόνο που ξύπνησα με το ρεφραιν στα αυτιά μου μου φτάνει. Σε δομή είναι το πιο Metallica τραγούδι που έχει γραφτεί εδώ και πολλά χρόνια. Το μοναδικό αρνητικό που βρήκα είναι οι φωνές τους Hetfield στο 4ο λεπτό αλλά εντάξει συνηθίζεται μετά απο 2-3 ακροάσεις.

link για επίσημες κυκλοφορίες απαγορεύονται στο φόρουμ μας παίδες…

ευχαριστώ

Αν ακουσετε το litle taste of death 4 θα δειτε οτι εικει η παραγωγή ειναι εμφάνος καλύτερη οποτε για θεμα ήχου καλυτερα να περιμένουμε λιγάκι…

αν day that never comes ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της ποιοτητας του δισκου θεωρω πως θα ναι ενας δισκος σαφως ανωτερος απο st.anger,reload αλλα και τελειως ανεμπνευστος σε σχεση με justice κ.λ.π.

παντως εμενα οι μελωδιες ποιο πολυ σε maiden μου φερνουν…8O8O8O8O

Οι στίχοι δεν είναι άσχημοι.

απλα καλο . δεν μου εδωσε κατι καινουργιο στο πρωτο ακουσμα . τεσπα θα δουμε .

εγω μετα απο αρκετα ακουσματα εχω να πω κατι που δεν θα αρεσει σε καποιους…

οτι το ακουω συνεχεια γιατι γαμαει το κομματι!!!

Σωστος!!!

Same here! Η εισαγωγή και το ριφ στο 4ο λεπτό (και στο τέλος) με πόρωσαν… Και ωραίοι στίχοι ως συνήθως… Jaymz = εγγύηση

Μερικές σκέψεις μου για το τραγούδι:

Ο Hetfield τραγουδάει ένα ημιτόνιο πάνω από τα Load, ReLoad, S&M και έναν τόνο πάνω από το St. Anger, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό (προσωπικά τον προτιμούσα ένα ημιτόνιο κάτω, ώστε να μη φαίνεται πως ζορίζεται τόσο στις ψιλές).

Προσωπικά δε μου φέρνει (σε νότες) καθόλου προς Fade to Black και One μεριά. Σε δομή και άισθημα ίσως, αλλά αν είναι να το απορρίπτουμε γι’ αυτό το λόγο, τότε το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τα Sanitarium και One, γιατί στη δομή είναι ίδια σχεδόν με το Fade to Black (και μάλιστα στην κιθάρα ξεκινούν με την ίδια ακριβώς δακτυλοθεσία παιγμένη διαφορετικά)…

Παίρνω πίσω ό,τι είπα για τα drums. Έφταιγε η κακή ποιότητα. Από το myspace κιόλας ακούγονται πολύ καλά.

Με χάλασε λίγο η φωνή του Hetfield. Όχι για κάτι συγκεκριμένο, απλώς νιώθω πως είναι λίγο περισσότερο τραβηγμένη σε μαγκιά για το συγκεκριμένο τραγούδι. Και δε μου αρέσει στο “This I Swear”… Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω αυτό που θέλω να πω είναι πως τα φωνητικά είναι περισσότερο όπως στα live παρά όπως εγώ θα προτιμούσα σε studio εκτέλεση…

H ροή του και δη οι αλλαγές από το ένα μέρος στο άλλο δε μου φάνηκαν τόσο ομαλές στην αρχή, αλλά τις συνήθισα μάλλον.

Οι στίχοι μου φάνηκαν καταπληκτικοί…

Σε γενικές γραμμές το δείγμα είναι καλό. Όχι τόσο καλό όσο θα ήθελα βέβαια, αλλά θα ξαναβάλω πιθανότατα να ακούσω Metallica και εμένα αυτό μου αρκεί…

Το video ποτε θα βγει παιδες?

σε λιγες μερες βγαινει…
το τραγουδι ειναι πολυ καλο…και μην συγκρινεται και το παρομοιαζετε με One κτλ γτ οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω τα Fade to black Και one ξεκινουν απο την ιδια ακριβως δακτυλοθεσια…οπως και να εχει το τραγουδι δν σταματω να το ακουω απο χτες…:smiley: