Metallica-Death Magnetic (2008)

Να μη τα συγκρίνουμε επειδή ξεκινάνε από την ίδια δακτυλοθεσία? :-k

Νομίζω το The Day That Never Comes θα είναι πολύ ωραίο στα live. Με το κοινό να φωνάζει “οοοΟΟΟοοοοοΟΟΟΟΟο” στην εισαγωγή (αλα Maiden) και μετά το 4ο λεπτό να πέφτει και ξύλο.
Α, λατρεύω το σημείο του Hammett στο 5:20.

οχι απλα επειδη με αυτη την λογικη θα μπορουσε καποιος να ισχυριστει οτι One= αντιγραφη του FTB
για αυτο :roll: τεσπα…το κομματι τα σπαει και ειδικα στα Live χαμος θα γινεται!

A. Tώρα σε έπιασα :slight_smile:

Δεν θα ήταν καλή ιδέα μέσα στο άλμπουμ να υπάρχει και στουντιακή βερσιόν του ?No Leaf Clover?; Λέω εγώ τώρα…

Αυτό παρακαλάω αρκετά χρόνια φίλε Vic. Να βγει έστω και σε σινγκλ. Αλλά δε νομίζω να γίνει :frowning:

:papas::papas::bow2::bow2::bow2:

Nαι…:frowning:
Το περίμενα αυτό στο St.Anger.
Kαι το I Disappear.

Άσχετο…

Προτού βγει το St.Anger είχε βγει αυτό στο νετ και ήταν μέγας έρωτας και μικρός και ανόητος καθώς ήμουν νόμιζα ότι ήταν δικό τους…

Θεικό κομμάτι!!!

+777

:smiley:

Καλά ναι! Ό,τι έχουν βγάλει οι Am I Blood είναι υπερμετάλλικα! (πού ν ακούσεις τον πρώτο τους δίσκο)

Για το No Leaf Clover το λέω γιατί κολλάει με τον ήχο (ενώ στο St. Anger θα ήταν ξεκάρφωτο).

Το κομμάτι είναι πολύ καλό :smiley:
Και ωραίο σόλο έχει, και ένα ριφ πωρωτικό γύρω στο 4ο λεπτό έχει, και φωνή Τζέημς έχει, εντάξει, πολύ καλό. Αλλά ανυπομονώ να ακούσω ολόκληρο τον δίσκο :slight_smile:

Petition για No Leaf Clover studio version τώρα!!! 8)

+100000
Θαυμάσιο κομμάτι, οι δισολίες είναι εξαιρετικές:D Και πολλά άλλα…Να’ ναι καλά ο Ρούμπιν που τους έβαλε να ακούσουν τα παλιά τους άλμπουμ! Άντε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακούω πάλι Μετάλικα!

+1000000000000000000000
πιστευω εκφραζεις ολους εδω μεσα!!!

ειναι τραγουδαρα τρελη αλλα πιστευω πωσ σε μια στουντιο βερσιον θα εχανε παρα πολυ απο το feeling της ζωντανης εκτελεσης του με την ορχηστρα…

Το έχω λιώσει το άτιμο και ακόμα με φωνάζει να το ακούσω!!! Φοβερό κομμάτι!
Συμφωνώ απόλυτα για το No leaf clover!

NO LEAF CLOVER…και MINUS HUMAN με καλύτερο SOLO

To the day that never comes μου αρεσει αρκετα. Αν και νομιζω πως κανει λιγο κοιλια προς το τελος. Μου θυμιζει unforgiven αλλα το ζητουμενο ειναι ο δισκος να εκπναιει κατι καινουριο.

Koμματάρα το day that never comes…Και πιστεύω πως τα καλύτερα δεν τα έχουμε ακούσει ακόμα…:smiley:

ΜETALLICA IS BACK!!!

21 και σημερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε