Metallica-Death Magnetic (2008)

Με το αυτι.

Κι εγώ το έβγαλα με το αυτί.Εύκολο είναι.

μυριζομε τουλαχιστον αξιοπρεπεια στο νεο δισκο.το σινγκλακι φυσαει.το θηριο ξυπναει?μαλλον ναι.καιρος ηταν.welcome back.

Nice το περιγραφεις σαν επικη ταινια:!:Παντα τετοια!!!

Εγώ πάντως περιμένω την απάντηση του Mustaine με νέα κυκλοφορία μετά από το Death Magnetic.
8)

Μόνο εμένα μου τη σπάει που τα drums είναι ΤΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ πιστή αντιγραφή από fade to black???
:-k

Αυτό και αν είναι έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη! 8O

Βγηκε και αλλο ενα διγματακι…και τα σπαει αγριο το ριφφ του…:smiley:

ο Mustaine τι να πει ;

“Χμ, πιστευω θα ηταν καλυτερα αν εκλεβαν ξανα το υλικο μου”:lol:

Καλό κομματάκι, αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο άλμπουμ! Aν θα το παρομοίαζα με κάποιο τραγούδι, θα έλεγα ότι αντλεί στοιχεία από One και Unforgiven II.

Αν θέλετε να ακούσετε μερικά ακόμα δειγματάκια από το νέο δίσκο: http://www.metallica.com/index.asp?item=601104
(a little taste of Death).

Θα διαφωνίσω με αυτό (μ’ αρέσει να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα :stuck_out_tongue: ). Πιστεύω η ζωντανή εκτέλεση με τη συμφωνική είναι θεϊκή και δεν χρειάζεται στούντιο έκδοση (ίσως βέβαια σε κανά σινγκλάκι θα μπορούσε τότε να κυκλοφορήσει, αλλά too late too late).
Τι κόλλημα με αυτό το The day that never comes τελικά! Που να βγει και το άλμπουμ… Θα λιώσουν τα cd player, mp3 player :roll:

Δοξα τω hetfield συμφωνουμε σε κατι.

Ελα μου ντε? τι να πει ο κυρφανης mustaine?Αστον εκει με τους καφεδες του.

ti malakes aftoi oi leftalika… perimenis perimenis gia to single ke aftoi sou vgazoun mia metriotita slow…#-o mono meta apo to 5:20 sou dinei elpides…

isos na antidro ipervolika alla pragmatika perimena pos ke pos to single elpizontas gia kati heavy.

:-k[-X:?

Δέ σε χάλασε όμως η προηγούμενη απάντησή του με το System Has Failed,προς απάντηση του Στανγερ.8)

Εμένα το ότι είναι καλό το δείγμα για το Death Magnetic μου αρέσει,γιατί από πείσμα και μόνο ο Mustaine θα γράψει κάτι καλύτερο.:wink:

και τα δυο κοματια ειναι σουπερ γαματα…ειδικα το τελευταιο που βγηκε !τα ριφ σπερνουν…ευγε ευγε πολυ καλα δειγματα…:D:D

Το single είναι, χαλαρά! Πάντα το πρώτο single ήταν το πιο radio friendly αλλά το TDTNC δεν το λες φιλικό προς το ράδιο με τα όργια που γίνονται από το 5ο λεπτό!

Ειναι κομματαρα,δε ξερω ποσες φορες το εχετε ακουσει εσεις αλλα εγς το ελιωσα και ειναι τρομερο.Η μοναδικη κοιλια που κανει το τραγουδι ειναι τα φωνητικα γυρω στα 4,5 λεπτα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια.Περιμενω να ακουσω και τι λαιβ εκδοση που επαιξαν χθες!

Eδω οσοι θελουν να το ακουσουν live.:!:

Το speed-άτο μέρος φέρνει και σε Sanitarium. Το κομμάτι πάντως εν τέλει είναι ωραίο, αλλά περιμένουμε περισσότερα!

Εντιτ: Ρε Τζέιμς, σε βλέπω κοπανιέσαι, άσε το γ******ο το μαλλί ρε:D

Κάτι μου λέει οτι και αυτό το album θα είναι μεγάλη πατάτα. Ειδικα με το πιθήκι στο μπάσσο.