Το κανονικό κομμάτι είναι αρκετά συμπαθητικό. Περίμενα κάτι καλύτερο για single όμως. Από την άλλη, μόνο σε μένα φαίνεται ότι από το 5ο λεπτό και μετά δεν παίζουν στην ουσία ΤΙΠΟΤΑ;
Το κομμάτι καλό είναι, μαρέσει αρκετά, απλά όντως για single περίμενες κάτι καλύτερο.
Νταξ ξέραμε ότι τα παίξανε…
Metallica – Leeds, England – August 22nd, 2008
- Creeping Death
- Fuel
- Ride The Lightning
- Harvester of Sorrow
- Welcome Home (Sanitarium)
06. Cyanide - …And Justice For All
- No Remorse
- The Day That Never Comes
- Master Of Puppets
- Motorbreath
- Nothing Else Matters
- Sad But True
- One
- Enter Sandman
- Last Caress
- So What
- Seek And Destroy
First time playing The Day That Never Comes live.
also on blabbermouth, it says:
According to NME.com, METALLICA revealed from the stage that it is set to return to the UK for an indoor arena tour in February 2009.
εχεις δικιο…μεχρι το 5ο λεπτο ειναι ωραια(προσωπικα μαρεσει πολυ),αλλα μετα σολαρουν και ειναι σα να ακους αλλο τραγουδι…
Κι εγώ έτσι ένιωθα. Τώρα το έχω συνηθίσει μάλλον, αλλά σε καταλαβαίνω…
θέλει μερικά ακούσματα για να συνηθίσεις το δεύτερο μισο, αλλά τα σπαέι!!
Aυτό.
Αλλά δεν σου δίνει μια αίσθηση του :
“παιδιά δείτε ο Kirk ξανασολάρει , δεν σας έλειψε? Ναι έχουμε πάλι solos!!!”…
Και μόνο που βλέπω τον James να το ευχαριστιέται τόσο μου φτάνει! Φοβερό κομμάτι…τέλος!
Οχι δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα, εντάξει 3 λεπτά είναι το ορχηστρικό σημείο και το σόλο είναι είναι μόνο το ένα λεπτό. τα άλλα εναι ριφ και δισολίες(που μου έχουν κολλήσει)
ακριβως, μετα το 5ο ειναι το ωραιο μερος:D
Το δευτερο μισο ειναι καλυτερο απο το πρωτο.Αν εκλεινε το τραγουδι οπως αρχισε ισως να ηταν ακομη καλυτερο.
και αμα η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν πατινι!
κατι μου λεει οτι εισαι λιγο ασχετος…ειδικα με τις μαλακιες που λες…
+1.000.000
Wylde πες τπτ και για τον asyftao τωρα που πηρες φορα:lol:
δεν καταλαβαινω πως καποιος μπορει να εχει αποψη για ολο το αλμπουμ με μολις δυο τραγουδια???απορω …τα οποια ειναι παρα πολυ καλα…δηλαδη τι περιμενετε να γραψουν οι metallica …δεν λεω την αποψη του παρουσιαζει ο καθενας εδω αλλα δεν μπορει παντα σε ολα τα thread να υπαρχουν 2 ,3 ατομα …ακυρα εντελως για να μας σπανε τα νευρα…αντε γειαααααααα ρεεεε αντε γειαααααα…
20 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
κοίτα που θα πάω Ρόδο και δεν θα έχω internet να ακούσω τίποτα καινούρο! χαχα!
Τι είπες ρε φίλε τώρα? Καταλαβαινεις τι λες, ή μήπως είσαι αλλοδαπός και δεν ξέρεις καλά ελληνικά; Μήπως άκουσες αλλο κομμάτι; Σόρι που το λέω… αλλά δεν… παίρνετε μυρωδιά… Καθόλου ομως. Ο άλλος έλεγε πως είναι σαν να παίζουν άλλο τραγούδι…! Μιλάμε για ανίατες περιπτώσεις…
Γιατί στα ελληνικά τραγουδάει ο Hetfield?
Αυτό κατάλαβες εσύ; #-o