Metallica-Death Magnetic (2008)

Καλως σας βρηκα κ εγω…στο θεμα μας…το τραγουδι ειναι πολυ καλο και αν βγω σωστος στις προβλεψεις μου το αλμπουμ θα ειναι μια μιξη Μπλακ Αλμπουμ με Λοαντ και ολιγων Εντ Τζαστις (ελα ρε θηριο!!!):slight_smile:

Ενα πραγμα μου εκανε εντυπωση σ αυτα που εγραψαν 2-3…παραπονεθηκαν για το σολο στο τελος…μα ρε παιδες εμεις δεν παραπονιομασταν οτι στο Ανγκερ δεν ειχε σολο?? Δυσκολο πραγμα τελικα να εισαι σε συγκροτημα:)

Καλως σας βρηκα κ παλι…

Φιλε υπαρχουν γενικα πολλα ατομα που δεν ξερουν τι τους φταιει.Ακομη και TO master of puppets να βγαζανε σημερα παλι θα τους κατηγορουσαν.Ψαχνονται να βρουν τι τους φταιει.

Κοιτα τι γινεται…αλλο να κρινεις ενα γκρουπ ενα τραγουδι με λογικα κριτηρια και αλλο γιατι πρεπει να το κρινεις ασχημα (στην ιδια συνομοταξια με μεταλλικα ειναι οι μειντεν) ξερεις “ακομα παιζουν?” “ελα ρε εγω τους ακουγα απο το Ραιντ” “τελειωμενοι”…
η αστεια ιστορια που εχω για μεταλλικα ειναι οτι λογω δουλειας συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο που ακουει μουσικη…ξερεις ποσα ατομα πια θεωρουν το Ανγκερ “καλο” “γαματο” “διαφορετικο αλλα τα σπαει”? ειναι οι ιδιοι που τοτε ελεγαν αυτα στην πρωτη παραγραφο…

'Ενα εχω να πω: το the day that never comes ΓΑΜΑΕΙ το τραγουδι!!! και εκτος των αλλων εχει θεικους στιχους.!!

Πες τα …:D:D:D

Άσε που αν θυμίζει άλμπουμ σαν αυτά που αναφέραμε και αγαπήσαμε…αυτό δεν ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ. Αντίθετα μάλιστα

ναι αλλα θα οδηγησει σε συγκρισεις και αυτο θα ειναι κακο

κοιτα τι γινεται…και αυτο παει για ολες τις καινουριες κυκλοφοριες. Οταν παιρνεις ενα καινουριο αλμπουμ (και ιδιαιτερα αγαπημενου συγκροτηματος) το κανεις γιατι γουσταρεις την φωνη, γουσταρεις τους στιχους, τον γενικο ηχο τους και συνηθως για να ειναι το αγαπημενο σου πανω κατω ξερεις τι θα ακουσεις…Οι συγκρισεις που γινονται ειναι ακυρες γιατι δεν λαμβανουμαι συνηθως καποιους παραγοντες οπως πια χρονια κυκλοφορησε, ποσο χρονων ηταν τα μελη και αλλα… τα καταλαβαινετε μην σας κουραζω ε?

Οποτε βασικα δεν συγκρινουμε απλως προτιμαμε, μας αρεσει να το ακουμε…Τι να συγκρινεις το Κιλλ εμ ολλ με το λοαντ?? Δεν γινεται…

Οι Μεταλλικα κυκλοφορουν καινουριο…το αγοραζουμε (ή το κατεβαζουμε για μερικους)…το ακουμε…το κρινουμε σαν αλμπουμ αν μας αρεσε ή οχι και ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ:metal:

συμφωνω απολυτα…

αλλα αν μοιαζει σε παλαιοτερα αλμπουμ θα γινουν αναποφευκτα συγκρισεις

γι’αυτο εγω ελπιζω να μη μοιαζει σε παλαιοτερα και να εχει δικο του ηχο

:sleep::sleep:
Βαρεμάρα το κομμάτι, η σολομελωδία στην αρχή θυμίζει τη μελωδία του αστρόνομυ ντόμινε που διασκευασαν οι ίδιοι…τα σόλο οταν δε παιζουν βλακείες ακούγονται ψιλομειντενικά, η παραγωγή χύμα,κλασσική και βαρετή,πόσο πιο ανεμπνευστοι πια… θυμίζει σε άποψη τις νέες προσπάθειες των μέγκαντεθ και με τα χάλια του τις κάνε να ακούγονται συναρπαστικές ενώ ήταν μετριότητες…

Στο St anger να μην μοιασει κ σε οποιο αλλο θελει ας μοιασει!!! δεν θα την αντεξουμε την ιδια βλακεια για 2 φορα!!!

Oι Metallica ουδεποτε διασκευασαν Pink Floyd απ οσο ξερω,οποτε παρτο απο Blue Oyster Cult μερια και εχεις απλα το Astronomy χωρις ντομινεδες…:wink:

Εσύ μάγκα πρέπει να ανοίξεις γραφείο κηδειών. Μιλάμε για εμπάθεια.

egw paidia thelw na pw ta ekshs:

1. den prepei na apothewnoume h na katadikazoume tipota apo twra,giati den exei kykloforisei kan o diskos.as kanoume ligh ypomonh kai blepoume. giati polloi arxika apothewsan to st. anger alla meta egine xamos…

2. kapoioi kanoun sxolia typou “molis akousa to kommati…einai teleio\skata”.proswpika pisteyw oti de bgainei swsth entypwsh me mia mono akroash.gia mena oute kan me 10.einai tragiko dhladh ayto to pragma.opws lene px oti 10 ekatomyria ellines einai proponites,ki edw sto forum o kathenas prepei na pei th gnwmh tou ws eidhmwn akoma kai an den exei tipota sovaro na pei.bebaia dhmokratia exoume,alla ELEOS…

3)oso afora to kommati,pisteyw oti periexei stoixeia apo load kai kapoia merh pou thymizoun arketa fade to black kai one. otan to prwtoakousa de mou eipe kai polla.alla meta katevasa kai thn kalh ekdosh,opou o ixos einai profanws kalyteros kai mporw na pw oti mou arese…shmera to akousa arketes fores,giati me prokalouse na to akousw,kai mporw na pw oti me porwse kiolas kai epiasa thn kithara kai to ebgala, pou egw kommati tou st. anger den to aggiksa kan…bebaia gousta kai protimhseis einai ayta.

genika mporw na pw oti mou dinei elpides na perimenw kati kalo apo tous metallica

as eimaste ypomonetikoi kai kyriws otan akousoume to disko na mhn eimaste kaxypoptoi kai prokateilhmenoi ,osoi toulaxiston einai dysaresthmenoi apo proigoumenes douleies twn metallica.as thewrisoume oti akoume ena allo group kai as epikentrwthoume sth mousikh katheayth,oxi sto an to sygkekrimeno album tha einai kalytero apo to puppets h an antigrafoun alla kommatia eite kati allo…kai sto katw katw kai an antigrafoun,ti peirazei?ayta de theloume na akoume emeis?? giati an tolmisoun oi anthropoi na kainotomisoun opws ekanan tosa xronia tha tous fame zwntanous…enw oi iron maiden pou se kathe album antigrafoun tous eaytous tous,tha einai panta theoi…(sorry stous fan twn maiden)

sorry an makrygorisa…

Γειά σου Κωστή και καλωσήρθες στο φόρουμ. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες φυσικά. Μη κρίνουμε μόνο απο ένα τραγούδι (αν και κατά τη γνώμη μου κάποια hints τα δίνει ως προς τη γενικότερη κατεύθυνση).

Γράφε άμα μπορείς μονάχα με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish, όπως οι υπόλοιποι, για να είναι περισσότερο ευανάγνωστα τα κείμενα σου. :slight_smile:

Κατσε ρε αδερφε τι το εχουμε τοτε το φορουμ, αν οχι “για να κανουμε σχολια”? Καφενειακη κουβεντα γινεται, μπιγκ ντιαλ.

ΥΓ: Επισης καλο θα ηταν να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες μιας και τα greeklish απαγορευονται σε αυτο το φορουμ:wink:

Καλως σας βρηκα…σορρυ για τα greeklish.το σκεφτηκα εκ των υστερων.η δυναμη της συνηθειας βλεπεις…:slight_smile:

ναι ρε συ,κουβεντα να κανουμε αλλα οχι να γραφονται πραγματα ετσι απλα για να γεμισει το forum…πχ σχετικα για το τραγουδι,υπαρχουν πολλοι που εχουν αλλαξει γνωμη απο την πρωτη φορα που το ακουσαν,απλα εκεινη τη στιγμη ηθελαν να πουν μια αρλουμπα και την ειπαν…ας πιστευουμε λιγο αυτα που γραφουμε

Ναι ρε συ. Απο την αλλη ομως εγω πχ οταν το πρωτοακουσα μου αρεσε τοσο πολυ που το πρωτο πραγμα που ηθελα να κανω ηταν να μπω εδω και να γραψω :wink:

τελικα αυτο το γκρουπ οτι και να κανει θα τρωει κραξιμο κια θα αγαπιεται οσο κανενα αλλο .8)

κουβεντα κανουμε ρε παιδια . ολες οι αποψεις δεκτες και σεβαστες . εξαλλου γι αυτο το λογω εγινε το φορουμ .