Metallica European indoor arena tour!

Σαν να πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα μέσα μου…και μετά ήρθε το spoiler. :frowning:

λογικο ειναι…και γω το ιδιο θα παθαινα

οσοι νομιζετε οτι ακομα εχουμε ελπιδες μπειτε και ‘‘παρακαλεστε’’ (αν και δεν μαρεσει ο ορος) ΕΔΩ

http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=92330&st=75&start=75

Ποστ απο το σαιτ αυτο

Hetfield Hetfield Hetfield Hetfield Hetfield come to Greece and I’ll buy you souvlakia and beer. (Screw the rehab, you can’t eat souvlakia without drinking beer… and beer isn’t even alcohol, I mean… it’s like 4%? Come on!!!)

:lol::lol::lol:

Μακαρι παντως να ερθουν, δεν μπορεσα να τους δω προπερσι και το χω απωθημενο:(

Με κόβω να πηγαίνω Μαδρίτη το καλοκαίρι εκτός και αν παίξουν στο RΟCK AM όπου μάλλον θα βρίσκομαι επίσης.

μεχρι εδω εφτασε η χαρη μου;

Δικο σου ηταν το ποστ…??

ΕΠΟΣ…!!!

9pm ειναι 9 το βραδυ ή 9 το πρωι???μπερδευτηκα τωρα…:p:p:p

Το βραδυ.

ρε παιδιά μια βοήθεια…μπήκα να δω στο site που πουλάνε τα εισιτήρια για τις 2 συναυλίες στο Λονδίνο 2 και 28 Μαρτίου και μου λέει ότι δεν έχει εισιτήρια…τι γίνεται, είναι sold-out από τώρα??

https://www.ticketmaster.co.uk/

Τωωωωρα…

Εδω και καιρο…

Γι’αυτες τις συναυλιες τρεχουμε…Δεν περιμενουμε…

klaps…:frowning:

anyway, σας ευχαριστώ παίδες…

Ξεκινησαν να παιζουν και 6ο απο το καινουριο…

Το All Nightmare Long λογω του single που βγαινει…

Σαν πολλα δεν παιζουν απο το καινουριο…Ειπαμε αλλο σετλιστ απο της Αθηνας αλλα μερικα κλασικα δεν μπορουν να φυγουν…

ναι αλλα μην ξεχνας οτι και καλα πρωοθουν το καινουριο τους cd
ειναι λογικο να παιζουν αρκετα απο το καινουριο,ειδικααφου οι κριτικες λενε οτι ειναι καλο!!

Στις 25/2 στο Νοτινγχαμ ξεκιναει η Ευρωπαϊκη τους περιοδεια. Και ποιοι METAL_LAWS και Rasputin θα ειναι εκει??? :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ποιοί;

Ελα ντε… :roll:

υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2010 για Ελλάδα…

θα φατε ξυλικι…σα δε ντρεπεστε…ζηλευει ο κοζμος ζηλευει…

Α αστον να ζηλευει…Αν μπορουσε και ηθελε θα ειχε κανονισει να παει…Ο κοσμος παντα… :stuck_out_tongue:

14 και σημερα ρεεεεεεεεε…