Ωραίο πόστ Mulder .
Τα 140 ήταν πολύ λίγα.Ίσως γύρω στα 500.Στο υπόλοιπο γήπεδο έκαναν 40 ευρώ.
Στς κερκίδες δεν θυμαμαι.
More shows . . .
5th Copenhagen show added!
July 28 Copenhagen, Denmark
ντάξει μας κάνουν πλάκα…εγώ το βλέπω να γυρίζουν και dvd από κοπεγχάγη…
Μπα μαλλον ο Λαρς θελει να κατσει μερες να δει και την οικογενεια και να κανει και τις διακοπες του…
ρε δεν παμε καλα…8O
θελουμε τοτε 2 εδω τουλαχιστον
Omaha, NE 06/11/08
set list
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Creeping Death
The Thing That Should Not Be
One
Broken, Beat And Scarred
Cyanide
Sad But True
Wherever I May Roam
No Remorse
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Die Die My Darling
Blitzkrieg
Seek and Destroy
:yes:
τελικά το all nightmare long δεν θα το παίζουν ε??
6 απο το ντεθ μαγκνετικ??? Ξενερα… 3-4 ειναι μια χαρα! Χωρις Whiplash ομως δεν πανε πουθενα…
βασικα δεν αναφερομουν στουσ τουρκους συγκεκριμενα…ναι,οι τουρκοι μπορει να παιρνουν λιγοτερα απο μας…αλλα οι γερμανοι οι δανοι οι γαλλοι κλπ σιγουρα παιρνουν μεγαλυτερο βασικο…
τεσπα,σημασια εχει πως η ντιντι εκμεταλλευεται καποια πραγματα…συν οτι οι εγκαταστασεις εδω ειναι απανθρωπες…
8O8O8O
:?
:εμοτικον που κανει εμετο:
Θες σακούλα μήπως; Γιατί σπάστικες; Ανα-βολή!
Ε, ενταξει ειναι τουλαχιστον προκλητικος ο αριθμος των [SIZE=“4”]5[/SIZE] live στην κοπενγαχη. Μηπως ο λαρσ θελει να ξεκουραστει με την ευκαιρια??:lol:
Απλά ο γερο-Ουλριχ θέλει να δει τα εγγόνια του!:lol:
τι να κάνουμε, πατρίδα του είναι, έχει αρκετούς λόγους να κάνει όσα live θέλει εκεί…Μην ξεχνάς τι κόσμος έχει να μαζεύτεί απο Γερμανία - Σκανδιναβικές χώρες…
Δεύτερη ημερομηνία στο Oslo.
μαλιστα…[-X
βασικα οσο παραμενει κενο αυτο το διαστημα μεταξυ Ιταλιας και Ισπανιας εχουμε ελπιδες…
μεχρι που να βγαλουν ανακοινωση και να πουν…τελος παιδια αυτο ηταν για φετος …κλεισαμε μετην Ευρωπη
πολλοι το εχουν συνδυασει οτι η ντιντι δεν θελει να τους φερει γιατι εκτωνπραγματων λογω indoor tour δεν μπορει να γινει στηνν Μαλακασα
ομως η συγκεκριμενη εταιρια εχει διοργανωσει συναυλιες και εκτος Μαλακασας…βλ. Pearl Jam το 2006 στο ΟΑΚΑ…
για να δουμε …
World Magnetic - Dates Keep Coming
11/17/2008
We’re back on a Monday morning, this time with one more show for our friends in France. On July 7, we’ll be a part of Festival de Nimes with a show at the Antic Arena along with Mastodon and Lamb of God. Tickets go on sale on Friday, December 5, time still t.b.a. Met Clubbers, your pre-sale begins on Tuesday, December 2 at 1:00 AM Pacific time (10:00 AM local time). Not a MetClub member? Join Now!
For more information about the Festival, please check here: http://www.festivaldenimes.com
Look for a smattering of show announcements here before the holidays . . we have a few more up our sleeves.
συντομα θα εχει κλισει η ευρωπαικη λιστα
δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος πια
αλλα ακομα μπορουμε να ελπιζουμε…
δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος παιδες…μαλλον θα παω κολωνια να τους δω !!!
μολις πριν λιγο μπηκα στο σαιτ των Μεταλλικα για να κανω την πρωινη
μου επισκεψη…
και λεει για Ελλαδα!!!
[SPOILER]αληθεια…αλλα οχι για συναυλια…κατι που αφορα το mtv greece…:lol:
First up, we’ll be performing live at the Los Premios MTV Latin America 2008 show coming to you from Guadalajara, Jalisco in Mexico. The show will be broadcast from Auditorio Telmex on Thursday, October 16 at 9 PM in the US (on MTV Tres), 10 PM in Mexico and Colombia and at 11 PM in Argentina. We hear that a few awards will be passed out that night too.
For those of you watching in Europe, here are the scheduled times for the show:
MTV UK/Ireland - Nov 20 @ 10pm
MTV Italy - Dec 6 @ 10:30pm; Dec 15 @ 11:30pm
MTV Spain - Nov 29 @ 9pm; Nov 30 @ 4:30pm; Dec 3 @ 10:45pm; Dec 6 @ 3:30pm
MTV France - Dec 7 @ 10:30pm; Dec 8 @ 11:30pm
Portugal - Nov 29 @ 11pm
MTV Greece - Dec 6 @9pm
MTV Germany - Nov 16 @ 9pm
μην βαρατε αρρωστος ειμαι και γω με ταλλικα!!! παντως ωραιο που θα το δειξει το show το MTV[/SPOILER]