Mα επειδη θυμαμαι οτι ειναι απο την Δανια εκνευριζομαι περισσοτερο…
Ρε αντε απαυτωθειτε για να ξεστραβωθειτε!
Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω (και μακάρι να μην βγω αληθινός), αλλά… ένας φίλος μου δεν άντεξε και πήρε τις προάλλες τηλ. στην didi music (κάπου στο τμήμα σχετικά με τις συναυλίες) και ρώτησε για Metallica. Απάντησαν οι #$##$%^^% ότι το 2010 θα έρθουν!
Ελπίζω να τους φέρει άλλη εταιρία το 2009 (όχι ότι έχουμε και σοβαρές εταιρίες γενικά…)
δηλαδή πρέπει να απαυτωθούμε για να μας αρέσουν οι Scorpions. Πότε απαυτωθήκατε εσείς οι φανς για πρώτη φορά. Το κάνεις από μικρός?
αυτό μόνο, τέλος
μονο που ολα τα shows φαινεται να ειναι σε κλειστους χωρους… εδω που θα κανουν ρε παιδια. μακαρι να ερχοντουσαν στο rockwave(οι ημερομηνιες που γινεται συνηθως η metal day ειναι ακομα κενη και για αυτους, συμπτωση?) βεβαια μαζι με lamb of god, mastodon. παιζει κανας τοσο μεγαλος κλειστος χωρος στην ελλαδα?? μονο σε κανα οακα ισως μπορει να γινει κατι.
τελικά η ticketmaster της Ολλανδίας το είπε και το έκανε…
σήμερα μόλις γύρισα απ’ τη δουλειά βρήκα να με περιμένουν 2 εισιτήρια για τη συναυλία στο Rotterdam… \:D/\:D/
σε δέκα μέρες ακριβώς τα έστειλαν…άψογοι!!!
άντε για να μην έχω άγχος…
και εμείς τα κορόιδα περιμένουμε μέχρι τον φλεβάρη να πάρουμε εισητήρια…από την αγγλική ticketpro…[-X
Ο μόνος μεγάλος κλειστός χώρος στην Αθήνα είναι το ΣΕΦ. Από εκέι και πέρα οι λύσεις πχ Ελληνικού περιορίζουν σε sold out 12000 θεατών (βλέπε Maiden 2007). Φυσικά και οι Metallica έχουν για πλάκα τους 15.000-20.000 θεατές, άρα καλοκαίρι και σε ανοιχτό…
Μια ερωτηση σε αυτους που εχουν παρει εισητηρια για Metallica. Επειδη χαζευα στο διαδικτυο για τιμες και εβλεπα κατι τιμες του επιπεδου 250 ευρω, ποσο εχετε παρει τα εισητηρια σας?
Για Λονδίνο 28 Μαρ, αν θυμάμαι καλά τα πηρα περιπου 80 ευρω με τα μεταφορικά
250 μάλλον είναι στην μαυρη αγορα.
Το καλοκαίρι που πήγα Κων/πολη μπροστά στην σκηνή είχε 140 ευρώ νόμιμα.
για rotterdam 64 ευρώ + 7 μεταφορικά
Μ’ αρέσει που κράζαμε τη ντίντι για τα 80αρια:lol:
Nottingham, 60 euro με μεταφορικα. Εννοειται οτι ο χωρος ορθιων δεν χωριζεται σε ηλιθια plates.
Καλά τα plates ήταν ο ορισμός της πουστιάς, αλλά οι τιμές πάντως δε διαφέρουν και πολύ…
Kοιτα, 60 με 80 ειναι μια Α διαφορα! Και οπως και να το κανουμε αλλο να παιζουν σε μια υπερσυγχρονη αρενα(τουλαχιστον για το Λονδινο μπορω να το εγγυηθω) και αλλο σε ενα χωραφι. Πρωτη και τελευταια φορα που πατησα εκει το καλοκαιρι με τους Μaiden. Aσθματικοι θα καταντησουμε εκει… [-X
Ο άλλος λέει ρε για 140 πιο πάνω:lol:
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι απ’ ότι φαίνεται, κάποιες μπάντες είναι απο μόνες τους ακριβές…
Αυτο ειναι δεδομενο! Εννοειται οτι καποια συγκροτηματα εχουν ενα οσο να’ναι πιο τσουχτερο κασε…
Αλλα αυτο το 140 ηταν στην Τουρκια! Τι περιμενεις, ιδια κουμασια και αυτοι με μας! :lol:
χμμμ στις χωρεσ αυτεσ ομως εχουν διπλασιο μισθο απο τον ελληνα…οποτε ναι…καλα κανουμε και κραζουμε την ντιντι…
Καλά οι Τούρκοι αποκλείεται να παίρνουν τα διπλάσια απο μας, αλλά ναι, σωστό σκεπτικό είναι αυτό μαξ…
Απλά μου έκαναν εντύπωση οι τιμές…
Πριν δύο μήνες έσκασα 45-50 € για να δω Scorpions στην Κωνσταντινούπολη όπου με φιλοξενούσε ένας φίλος που σπουδάζει εκεί. Δε τα έσκασα για τη μπάντα αλλά για να λέω ότι πήγα σε μια συναυλία αυτό το καλοκαίρι! Τελοσπάντων, θέλω να πω ότι μπορεί 50 ή 140 ευρώ να ακούγονται πολλά για Τουρκία, αλλά για σκεφτείτε ποιοί πάνε σε τέτοιες συναυλίες… Είναι τυχαίο που οι Scorpions έπαιξαν στο Maslak , το οικονομικό κέντρο της πόλης που είναι σε στυλ Μανχάτταν με ουρανοξύστες;
Βασικά στην Τουρκία δεν υπάρχει μεσαία τάξη. Ή πολύ πλούσιος θα είσαι, ή πολύ φτωχός και οι συναυλίες Ευρωπαικών συγκροτημάτων απευθύνονται σε εκείνους που τα έχουν . Οπότε τα 50 ή τα 150 ευρώ αναλογικά είναι λίγα, όταν ο Τούρκος παίρνει 3-4.000 ευρώ μισθό. Στην Ελλάδα όμως, στις συναυλίες δεν πάει ο Κόκκαλης και ο Πατέρας, αλλά όλοι εμείς με 500 ευρώ… Οπότε η Ντίντι αξίζει όλο το κράξιμο που τρώει κατά καιρούς…
Και μια που μιλάμε για κράξιμο, ας συγκρίνουμε λίγο τον υπερσύγχρονο χώρο του Terra Vibe με αυτόν που έπαιξαν οι Scorpions στην Κων/πολη: http://www.parkorman.com.tr/