Metallica European indoor arena tour!

Πάρτε μια γεύση:

τέτοια δείχνε μας, να μας φτιάξεις!

Ελπίζω αυτή τη φορά οι Mastodon να έχουν σωστό ήχο και να μη σιχτιρίζω…

Μα πόσο θεός είναι ο Jaymz?
Χαίρομαι πολύ που η μπάντα παραμένει το ίδιο ενθουσιώδης τόσα χρόνια.

Δεν θα ναι οι Scorpions τελικά?:frowning:

Αντε και στα δικά μας:D
Karvou που θα πας να τους δεις? :-s

Φαε την γλώσσα σου ρε…:!:

Ζυρίχη

@ Scourge of God
Eδώ οι άνθρωποι έχουν γούστο και άποψη στις τέχνες. Σιγά μη φέρουν στη μεγάλη αρένα τους Scorpions :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:
Ναι ρε!!!

Εγώ πάντως πεθαίνω για indoor και με ένα δυνατό support , πχ Lamb Of God και ας μην πεθαίνω για πάρτη τους. Δεν θέλω Machine Head γιατί τους έχω ήδη βαρεθεί που παίξανε τόσες φορές κάτω από τους θεούς , χοχο.Δυστυχώς δεν έχουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία ώστε να έχουν συγκροτήματα και να παίζουν support στον μπαμπά τους.:frowning:

ναι και τα παιδια τους θα φτιαχνανε τους metallica 2 η επιστροφη!!:p:lol:

Φιλτατε Scrouge μημπως αυτο πηγε για τον Steve Harris?

Ναι!
Και αποκλείεται ο Steve να αφήσει την κόρη του να περιοδεύσει με το αντίπαλον δέος.:frowning:

Aστο να μη γινει καλυτερα γιατι ο μπαμπας θ’αρχισει στα σκαμπιλια τον(ωραιοτατο ομολογουμενως)πισινο της και δε ξερω κι εγω τι αλλο.

τι λέτε ρε? Δεν έσκασα τα ωραία μου λεφτουδάκια για να δω μία που τραγουδάει με μέσο το μπαμπά της!!!

Mastodon ρε!!! (Θα έλεγα και “Lamb of God ρεεεε”, αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα :p)

κατα τυχη χτες πριν κοιμηθω επεσε το ματι μου στην αθλια κατεμε εκπομπη στο μαντ…

οπου ειχε ενα βιντεο των μεταλλικα…και λεω ας το δω να με παρει γλυκα ο υπνος…

και μετα ο Χακος λεει οτι οι Μεταλλικα εχουν περιοδεια απο Φεβρουαριο εως Ιουλη ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…

και οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι μεσα…

τωρα αυτος το ξερει??? εχει καμια πηγη???

η απλα κρινει με τα σημερινα δεδομενα…γιατι ρε σεις το ιδιο το επισημο σαιτ των Μεταλλικα εγραψε οτι ανακοινωθηκε το πρωτο μερος της ευρωπαικης περιοδειας…αρα εχουμε κ αλλες ημερομηνιεσ και πιθανως Ελλαδα…

το λεω γιατι ο τυπος δεν ειπε…μεχρι στιγμης η χωρα μας δεν ειναι μεσα…
ειπε…δεν θα ερθουν κτλ…και ανελυε και λογους…

τωρα η ξερει κατι παραπανω η απλα δεν την παλευουν στο …καναλο τους και ευχομαι ναναι το δευτερο…

εμεις συνεχιζουμε να ελπιζουμε…

και οποιος θελει να κλαφτει για Ελλαδα μπορει εδω …στο επισημο forum των μεταλλικα…γραφτειτε και πειτε κατι …ετσι για το γαμωτο να φαινομαστε πολλοι…

http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=92330&st=50&start=50

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχει δίκιο.

Τι λογους ειπε αδελφε? :-k
Εγω σπαζομαι γιατι ειναι τερμα προκλητικο που θα κανουν τοσα live στη Δανια και εδω δεν εχει ανακοινωθει ουτε ενα… :blow:

Μην συγκρινεις διαφορετικα πραγματα… Μην ξεχνας οτι ο Urlich ειναι απο την Δανια και χιλια αλλα πραγματα…

δεν θυμαμαι ακριβως…

οτι μας λενε ολα τα συγκροτηματα οτι ειμαστε φοβερο κοινο…αλλα ομως δεν ερχονται…

οτι ειμαστε χωρα με μικρο κοινο

οτι ειμαστε μονο για μικρα γκρουπς…

κοιτα αποτι καταλαβα ο τυπος δεν εκραζε…απλα προσπαθουσε και αυτος λογους να βρει που δεν θα ρθουν…

και εκει ειναι και η απορια μου…

πως το ξερει αυτος οτι δεν θα ρθουν? γιατι ακουγοταν σιγουρος…

κατσε ρε μαστορα …αφου δν εκλεισε ακομα το ροστερ των χωρων…χαχ ασε μας να ελπιζουμε εστω…

τεσπα μετα το κλισα να κοιμηθω…

προστέθηκε και άλλη ημερομηνία
http://www.metallica.com/index.asp?item=601551
πάντως και άλλοι φανς από άλλες ευρωπαϊκές χώρες “διαμαρτύρονται” για να περιέλθουν σε live dates…
εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το δεύτερο ευρωπαϊκό σκέλος…
να ανακοινωθεί με το καλό και αν είμαστε μέσα(που το εύχομαι) ή δεν είμαστε θα το δούμε…

τωρα το ειδα και γω…

κοιτα εμασς μας συμφερει να μην μπουν σοου στο κενο μετα απο Ιταλια και πριν Ισπανια…εκει υπαρχει μεγαλο κενο και λογικα κοντα σε Ισπανια…πριν μαλλον θα μπει η Πορτογαλια…

μετα απο Ιταλια ευχομαι να ειμαστε εμεις …μην δουμε ομως καμια Κροατια και τα παιξουμε…

γιατι οι Κροατες εχουν λυσσαξει σε ολα τα φορουμ

παιδιά καλοί οι συναισθηματισμοί, αλλά τόσο για τους διοργανωτές, όσο και για τις μπάντες αυτό που μετράει είναι το χρήμα… Κάλλιστα μπορούν να τους φέρουν εδώ το καλοκαίρι…