Metallica European indoor arena tour!

Ως ένα ασύλληπτο μουσικό event καθώς τυγχάνει ο fanboyσμός να υφίσταται και για τις τρείς μπάντες.
Απίστευτο πακέτο και δε θα μπορούσε να 'ναι καλύτερο, όταν Lamb Of God και Mastodon θα 'χουν και νέους δίσκους μάλλον.

\m/

22/06 Μιλανο και 24/06 Ρ’ωμη… αντε επομενη να ειναι Αθηνα… :smiley:

Εννοεις οτι μεσα στο 2009 θα δουμε AC/DC?
(λιγο off topic :P)

Eγω θα δω πάντως…:stuck_out_tongue:

Οποιες και αν φερουν απο τις 4 μπαντες που εχουν support θα ειναι πραγματικα εκπληκτικο αν και εφοσον ερθουν.
Αν και οι Machine Head ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα (Οποιος ειχε παει στο LIVE τους το 2004 ξερει για τι πραγμα μιλαω!) και σαφως θα ηθελα να δω και Lamp Of God.

Το Cyanide μετα την σχετικη κρυαδα οταν το ακουσα σε Live εκτελεση πριν κυκλοφορησει το αλμπουμ τοσο εχει αρχισει να μου αρεσει παρα πολυ και τωρα και να θελω να το ακουσω στο επομενο setlist των Four Horsmenen.
Μου ακουγονται πολυ δεμενοι μεταξυ τους και πραγματικα δειχνουν τα τελευταια 3 χρονια να χαιρονται και οι ιδιοι παρα πολυ τις Live εμφανισεις τους.
Περιμενω με αγωνια (και ελπιζω) να ανακοινωσουν και την Αθηνα…Προσθεσαν ηδη και το Παρισι…

Ε τωρα μετα την Ιταλια δεν ειναι αμαρτια να μην ερθουν κι απο δω; (Εντωμεταξυ απο τη μια θελω να ερθουν απο την αλλη σκεφτομαι οτι με τις τιμες των εισητηριων θα πρεπει να ξεπουληθω.)

Mastodon/Metallica…
γαμώτο δεν τους ευχαριστήθηκα:( στο Rockwave τους

Now playing: Jerry C - Canon Rock
via FoxyTunesπρώτους και θα έδινα τα πάντα να τους δω…

σημερα (κυριακη) ανακοινωνονται και αλλες ημερομηνιες…

μακαρι να μαστε εμεις αν και βλεπω να ανακοινωνονται τις αγγλιας η της γερμανιας που θα εχουν οπως ειναι λογικο παρα πολλες ημερομηνιες…6-7 σε καθε χωρα…λογω οτι ειναι παρα πολλες πολεις …αλλα και περισοτερα απο ενα σοου σε καθε πολη λογω περιορισμενης χωρητικοτητας στις αρενες

παντως δεν βλεπω και πολυ κινηση σε αυτο το θρεντ…τι εγινε χορτασατε με το 2007? αν ετσι καλα κανουν που ερχονται καθε 7 χρονια :lol:

το λεω αυτο γιατι στο θρεντ για το αλμπουμ γινοταν πανικος 2 μηνες…

κανεις δεν θελει πια να δει μεταλλικα λαιβ?:lol:

Οι Metallica επαιξαν ενα rehearsal show στις 17/10 στο San Fransisco μπροστα σε περιπου 1200 τυχερους.
(Θα παιξουν αλλο ενα rehearsal show στις 20/10)
Το setlist ηταν το ακουλουθο:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Harvester Of Sorrow
Wherever I May Roam
One
Broken, Beat And Scarred
Cyanide
Frantic
Until It Sleeps
The Four Horsemen
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman

Last Caress
Blitzkrieg
Seek and Destroy

Αυτό μ’αρέσει σε αυτή τη μπάντα…όλο εκπλήξεις! Μακάρι να έρθουν, θέλω να ακούσω πολύ τα καινούρια κομμάτια ζωντανά.

Πάντως επανήλθαν στο σετ λιστ τα κλασικά που είχαν κοπεί στην αρχή, εκτός αν έχουμε και άλλες αλλαγές.
Το πιο βασικό είναι νά’ρθουν.

Ακομα να βγουν οι νεες ημερομηνιες…??

rasputin late sunday ώρα αμερικής…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=107183

ο φακ…

Κανε να ανακοινωσουν Λονδινο 20-24 Φλεβαρη…

Προσευχες και παπαδες ακολουθουν…:papas::papas::papas:

Καλα οι stage show photos απλα ειναι απιστευτες…Κατι μου λεει οτι εχουν επενδυσει σε αυτο πολυ…

Όντως φαίνεται πως πιστευουν πολύ σε αυτόν τον δίσκο, ρε γαμώτο εγώ ακόμα πιστεύω πως δεν θα τους δούμε σε κλειστό χώρο…

οντως Ελλαδα ειναι εδω…μπορει να εχουν 35 συναυλιες σε κλειστο και 1 σε ανοικτο μονο κ μονο για να βολευτει η ντιντι και να γινει στην μαλακασα…

το χειροτερο ομως ειναι να μην τους δουμε καθολου…που αυτο δεν θελω με τιποτα να συμβει

pos sou irthe to 20-24?

Feb 25 Nottingham, England
Feb 26 Manchester, England
Feb 28 Sheffield, England
March 2 London, England
March 3 Newcastle, England
March 25 Birmingham, England
March 26 Glasgow, Scotland
March 28 London, England
March 30 Rotterdam, HOL
July 16 Zurich, Switzerland

Οι νέες ημερομηνίες.

Απο Τρίτη έχουμε και άλλα!!!

Ε γαμηθηκαν… Ηδη κοιταω δρομολογια για Νοτινγχαμ…