Metallica European indoor arena tour!

πριν 3 μερες…

http://www.youtube.com/watch?v=lxNH47FJw9Y

σε ποσο απιστευτη κατασταση βρισκονται…!!!

8O 8O 8O

οντως ειναι σε πολυ καλη κατασταση!!!φαινεται οτι τα δινουν ολα οταν παιζουν live τα καινουρια

Ωραιος ο μαγκας…Μας κανει δεν πειραζει…21 Priest/25 Metallica…Θυμασαι τι λεγαμε…??

Ποσο μακρια ειναι το Νοτινγχαμ απο το Λονδινο…Ετοιμασου να με υποδεχτεις…

Αν θελεις τα λεμε και απο msn να κανονιστει…

Που εισαι ωρε Metal_Laws…???

Αντε μπες msn να τα πουμε για το σκηνικο…Εχω ορεξη…

ρε γαμωτο οσο ανακοινωνονται ημερομηνιες κ δεν βλεπω αθηνα κατι με πιανει…

εχει κ αυριο νεες ανακοινωσεις,

για να δουμε…

μα καλα 8 σοου αγγλια

κ λογικα 7 γερμανια οπως λεγεται

δωστε ενα κ σε μας ρε παλικαρια αφου θα πατε Ιταλια…διπλα ειναι

re pedia kati leei gia presale gia 02 members? …3eri kaneis tpt?

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τη λογική του να παίζεις σε κλειστούς χώρους μες στο κατακαλόκαιρο…
Και κόβεις λιγότερα εισιτήρια και πεθαίνεις απ’τη ζέστη (σε περίπτωση υπολειτουργίας του κλιματισμού)…

Δηλαδή μας βλέπω να εξαφανίζουμε τα εισιτήρια μέσα σε 20λεπτο όπως έγινε στη Νορβηγία…

κοιτα αν ειναι σε κλειστο θα γινει σιγουρα sold out…

θα μεινει κοσμος απεξω ενταξει

αλλα το εισητηριο θα μπει και αναλογικα πιο ακριβο…οποτε οποιος τα χει τα σκαει…

πειτε με οπως θελετε αλλα για μεταλικα δινω και 300αρα …οταν εχω δωσει στην ζωη τοσα απο δω κ απο εκει για χιλιες 2 βλκειες…

αλλωστε ποτε θα τους ξαναδουμε,

καλα να ναι οι ανθρωποι αλλα…

(τους εχω δει μονο 1 φορα 2007 εδω) και δεν ψηνομαι για εξω οχι για τα λεφτα αλλα γιατι δεν γουσταρω ταξιδια και ταλαιπωριες αλλα και τα ξενερωτα κοινα που καθονται σαν θεατες σε pro evolution …

ine kaneis melos tou metclub?

an ine kaneis pou den 8a paei na tous dei e3o, na me voi8isi na paro apo to presale tou londinou pou 3ekina avrio… ki an ine etsi opos tous acdc den me vlepo na perno isitiria…:(:frowning:

Σε Νορβηγία και Σουηδία έγινανα sold out μέσα σε λίγα λεπτά!! Άντε ντεεεε

Eλα ρε! Κοιμομουν ολη την μερα! :stuck_out_tongue: Κανα 4ωρο ειναι, δεν ειναι μακρια. Αντε να δουμε…!

8O8O

γράφομαι τώρα και στο metclub και θα προσπαθήσω να πάρω εισιτήρια…

σε συνδυασμό με τη φήμη για 4 απρίλη ac/dc στο amsterdam…

αν μου κάτσουν και πάρω τελικά τα εισιτήρια…προβλέπεται να ζήσω την καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου…

μη γίνει καμία στραβή…μη γίνει καμία στραβή…μη γίνει καμία στραβή…μη γίνει καμία στραβή…

:papas: :papas: :papas: :papas: :vibrate: :vibrate:

δεν ειμαι βεβαιος…

για σιγουρια πηγαινε στο τοπικ για την περιοδεια των AC/DC ή ρωτα καποια απο τα παιδια που ψαχτηκαν

αλλα νομιζω πως για αμστερνταμ δε στεκει για 4/4

νομιζω μονο ροτερνταμ εχει ολλανδια

αλλα σου ξαναλεω επειδη δεν ειμαι σιγουρος κοιτα το καλυτερα

στο τοπικ των ac/dc το έχω δεί…αλλά και σε ξένα site…θε δείξει :papas:

ξέρει κανείς τι ώρα θα είναι εδώ??? :-k :-k

Met Club presale begins on Thursday, October 23 at 8am Pacific time and ends on Friday, October 24 at 8am Pacific time.

Είναι 10 ώρες μετά.

Οι ημερομηνίες τις Γερμανίας.Δεν ξέρω πότε θα ανακοινωθούν επίσημα.

06.05. Munchen, Olympiahalle
07.05. Leipzig, Arena
09.05. Stuttgart, Schleyerhalle
11.05. Frankfurt, Festhalle
12.05. Hamburg, Color Line Arena
16.05. Oberhausen, Konig-Pilsener-Arena
17.05. Koln, Lanxess Arena

Μαζί με machine head!

άντε να δούμε που θα χωρέσει και η Ελλαδίτσα μας…πάντως έχουν μεγάλα κενά και απρίλιο και μάιο και ιούνιο…
λέτε να παίζει να σκάσουν μύτη πριν το καλοκαίρι??ρε παιδιά κανένας καμία φήμη??(σοβαρή ε??)

Σουτ γρουσούζηδες

Θέλουμε Ιούνιο (γιατί πριν περνάω από Πανελλήνιες!)! :stuck_out_tongue: Και δεν μας ενδιαφέρει η εξεταστική σας :PPpPP:p:lol:

Ηδη εχουν ανακοινωσει 25 σοου…και λογικα θα πανε γυρω στα 40…βαλε τα 7 της γερμανιας βαλε και αλλες χωρες οπου παντα πανε οπως πορτογαλια κτλ που ακομα δεν εχουν ανακοινωθει…και σε μερικες πολεις λογικα θα εχουν 2 η 3 σοου…

ΑΝ σε ευρωπαικο τουρ με 40 σοου δεν ειμαστε μεσα ε τοτε τι να πω? η οι διοργανωτες ειναι για κλωτσες…η οι ιδιοι δεν την παλευουν με την ΕΛΛΑΔΑ (οχι οι Μεταλλικα …η εταρια τους.η τελως παντων οποιοι κλεινουν τις συναυλιες)

σας θυμιζω περσινα λογια του δριφτερ …

η εταιρια ζητησε ενα Χ ποσο…η ντιντι τα εδωσε…αλλα η δουλεια εσπασε…αγνωστο γιατι

μπας και δεν μας γουσταρουν:lol:ν?

Αυτό το κενό μετά την Ιταλία πιστεύω ότι είναι το κλειδί…τέλος Ιούνη με αρχές Ιούλη, αλλά για ανοιχτό χώρο γιατί σε κλειστό θα πεθάνουμε.

:bounce::dizzy::bounce: με εχεις φτιαξει παρα πολυ τωρα γιατι ειχα μια ανησυχια μην παιξουν γερμανια τον καιρο που δεν θα ειμαι εγω εκει.και με machine head.αυτα ειναι.:D:D