Metallica European indoor arena tour!

Αν οι διοργανωτές τα στάξουν τα γκρουπ έρχονται… Παιδιά δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στους διοργανωτές, μόνο νούμερα.

Μακάρι να έρθουν, προσωπικά πιστεύω πως θα δούμε και αυτούς και τους ACDC το καλοκαίρι :slight_smile:

opios 3eri ton kodiko tou presale ke efoson den ine atomikos AS MIN NTRAPEI NA TON MIRASTEI:wink::wink:8)

…gia londino panta etsi8)

…PM me:wink:

αν δε του φέρουν θα είμαστε τραγικοί από όλες τις απόψεις. Εκτός αν τελικά δεν είμαστε Ευρώπη:p:p

Now playing: Anathema - Judgement
via FoxyTunes

ανακοινωθηκαν και οι 7 της Γερμανιας επισημα…

ειδα την επικεφαλιδα που εγραφε …world magnetic - the final edition και κοντεψα να μεινω…
αλλα μετα λεει διπλα for now(προς το παρον)…και μεσα στις λεπτομερειες γραφει οτι ειναι η τελευταια προσθηκη αλλα για αυτην την βδομαδα ομως…τεσπα ελπιζουμε ακομα…απλα μου φαινεται θα περιμενουμε πολυ για να ανακοινωθει…

οντως οτι παιξει θα ειναι αυτο μετα την Ιταλια…

ελπιζουμε…

Λογικα οι Metallica θα ειναι headliners στο Rockwave!Περυσι οπως το ειδα εκανε αλλωστε το Rockwave μια κοιλια με οχι και τιποτα το δυνατο,οποτε νομιζω φετος θα φερουν ενα μεγαλο ονομα και αυτοι θα ειναι οι τιτανομεγιστοτεραστιοι θεοι Metallica:metal:

Δύσκολα για Rockwave.Δεν ξέρω κάτι αλλα σκέψου οτι όλες οι άλλες οι συναυλίες είναι σε κλειστούς χώρους.Μάλλον θα έχουν τη σκηνή στο κέντρό και γύρω γύρω κόσμος.Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σπο το σχεδιάγραμα για το Λονδίνο.

έχει δίκιο ο hugin είναι indoor arena και δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο πόσο για μας…
δηλαδή πρέπει να περιμένουμε φλεβάρη για άμα μας χώσουν πουθενα??
κοιτάω ήδη για λονδίνο αφού έχω και presale…

Δε νομιζω να ερθουν οι Μεταλλικα.Αν δε βγει τπτ μεχρι και την αλλη εβδομαδα που θαναι η τελευταια ανακοινωση(ισως)…τοτε αντε γεια.Εξαλλου εχουν να κανουν παρα πολλες περιοδιες τα επομενα χρονια,οποτε το πιο πιθανο ειναι να ερθουν αργοτερα.Εγω παντως θα παω στο εξωτερικο να τους δω για ναμαι σιγουρος και να το ευχαριστηθω κιολας.Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουν και Μεταλλικα και Ac/dc μαζι την ιδια περιοδο(εκτος και εαν προκειται για το ιδιο φεστιβαλ δλδ 1 στο μυριο)…που θα βρει χρηματα ο κοσμος?Αρα αναλογα με τα γουστα του καθενος το ενα φερνει το αλλο και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του για το ποιος ερχεται και ποιος οχι.

Λοιπον την Πεμπτη βγαινουν για Νοτινγχαμ…Αντε να παρεις…40 pounds = 51 euro…Κατα 90% θα σου ανεβω…

Και οταν σε πετυχω και μσν θα τα συζητησουμε αναλυτικοτερα…

Judas Priest / Megadeth / Testament / Metallica / Machine Head / The Sword ολα μεσα σε 5 μερες…

Αυτα ειναι…!!!

Την αλλη βδομαδα δεν θα ειναι η τελευταια ανακοινωση

απλα ειπαν οτι η σημερινη ανακοινωση θα ειναι η τελευταια για αυτην την βδομαδα

τελως παντων ελπιζουμε

οτι γινει θα ειναι η πριν η μετα τις ημερομηνιες της Ιταλιας…

χωρος υπαρχει για να χωθουμε ετσι και αλλιως θα ειναι την παραεπομενη η την παραπροηγουμενη μερα απο την Ιταλια

ελπιζουμε…

Κι αλλη συναυλια Κοπεγχαγη (27/7)…4η κατα σειρα…

Και απο εδω τιποτα…Καλα εγω θα παω εξω για σιγουρα…Δεν το ρισκαρω…

Μια φορα την εκανα τη μαλακια με τους Μπον Τζοβι…Και την πατησα…Οχι ξανα…

Setlist από πρώτο λαιβ της περιοδείας στο Αμέρικα:

[SPOILER]01. That Was Just Your Life
02. The End Of The Line
03. Sad But True
04. Wherever I May Roam
05. One
06. Broken, Beat And Scarred
07. Cyanide
08. Frantic
09. Until It Sleeps
10. The Four Horsemen
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman

1. Last Caress
  2. So What
  3. Seek and Destroy[/SPOILER]

Φώτος!

8O8O8O

Ειναι αδικο αυτο:!:

Κατα πολυ υποδιαιστερο των σετλιστ των release parties.

Δεν πειραζει ας ακουσουμε και καποια διαφορετικα κομματια…Θα δειξει…

Αυριο νομιζω βγαινουν τα εισητηρια για Νοτινγχαμ…Θα παρεις εσυ τελικα…??

έκλεισα 2 εισητήρια αρένα για 28μαρτίου london O2 arena!!
ρε παιδιά ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνουν να έρθουν τα εισητήρια από την ticketmaster???

Mια προσωπικη εμπειρια απο ticketmaster…

Ειχα κλεισει να δω Muse στο Wembley με την ticketmaster και 10 μερες πριν την συναυλια, δεν ειχαν ερθει τα εισιτηρια και τους πηρα τηλεφωνο, τα κρατησαν εκει και τα παρελαβα εξω απο το σταδιο, με επιδειξη mail παραγγελιας, ταυτοτητας και πιστωτικης καρτας με την οποια αγοραστηκαν. Γενικα σε ολες τις συναυλιες που εχω δει εξω, προτιμαω να τα παραλαμβανω εκει τα εισιτηρια παρα να μου τα στελνουν

ωχ γιάννη μην μου λες τέτοια…
και έχω και καιρό μπροστά ακόμα…

Αμα δεν εχουν ερθει 2 μηνες πριν την συναυλια, κανε ενα διερευνητικο τηλεφωνακι στην ticketmaster, το order confirmation στο profile που εχεις στην ticketmaster πρεπει να εχει εναν αριθμο για να καλεσεις

ευχαριστώ gianni!! θα το κάνω αυτό άμα δεν…κάτσε γιατί σκάσαμε 114 ευρώ και για τα 2 συν μεταφορικά…