Metallica European Tour 2010

ναι αλλα οι μπαντες που λεμε μεχρι να επιβεβαιωθουν και για εδω ειναι ακομα φημες

Ναι ρε συ αλλά εκεί είναι η μαγεία, να μην ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή, να δεις και τα θέλω του κόσμου. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι το rocking.gr αλλά και η επίσημη σελίδα του φεστιβαλ θα έχουν καθημερινές επισκέψεις από όποιον θέλει να μάθει νέα γι αυτό το γεγονός :wink:

έχεις δίκαιο σε αυτό, αλλα να είσαι σίγουρος ότι αν ανακοινωθούν τα ονόματα όλοι θα το καταλάβουν. Και το post μου δεν είναι wishlist. είναι βασισμένο σε στοιχεία και πλήρως τεκμηριωμένο :stuck_out_tongue:

+1 Αυτη η προσμονη ειναι η πιο ωραια…Οταν μαθουμε τα ονοματα θα λεμε ολοι για setlist…Και εκει θα κλειδωθει…?

Παιδιά, sorry, είναι πολλές σελίδες thread και δεν το διάβασα! Νομίζω πάντως οτι ισχύει κάτι για 10/7 στο ΟΑΚΑ Metallica…Εκτός και αν άλλαξε και έρθουν με το Sonisphere στις 10/7! :slight_smile:

Το Sonisphere είναι στις 24/6 και το πιο πιθανό και οι Metallica τότε.

Άντε μακάρι…έχουν περάσει και 2,5 χρόνια από την ταλευταία φορά που ήρθαν…:smiley:

Οι metallica ειναι σχεδον σιγουρο πως θα μας τιμησουν στο sonisphere οποτε don’t worry…:wink:

2.5 χρονια? γιατι περιμεναμε ποτε λιγοτερο? :lol: Μεχρι τα 6.5 εχουμε καιρο ακομα ??? χχμμμ ποιο ειναι το μεσο ορο βρε παιδια? :-k :stuck_out_tongue:

Λογικα θα ερθουν :slight_smile:

2.5 χρονια σχετικα καλη διαρκεια αναμονης.Αν ανεβει τα 3.5-4 δεν παλευεται.

Οντως δεν παλευεται, αλλα φετος θα τους δουμε. Και θα δω και AC/DC Γαλλια και αν ερθουν και οι Iron Maiden που ειναι και αυτο σχεδον σιγουρο θα εχω δει μεσα σε ενα καλοκαιρι τα 3 αγαπημενα μου συγκροτηματα… Τρελα…:vibrate::yahoo:

Το Sonisphere και οι Iron Maiden στο ιδιο καλοκαιρι θα κανουν τα πραγματα αρκετα δυσκολα για την τσεπη μας. Οχι βεβαια οτι δεν γουσταρουμε κ οχι οτι υπαρχουν λιγοι που θα τα πληρωσουν κ τα 2 [αν κατσει] αλλα λεμε…

Maiden και Metallica το ιδιο καλοκαιρι.Αμα γινει αυτο θα τρελαθουμε τελειως!!!..

Εχεις δικιο σε αυτο…Τι να κανουμε ομως,θα τα σκασουμε γιατι αυτα δεν χανονται ευκολα…!

Καλα δεν ειναι κατι καινουριο και οι 2 μεσα σε λιγους μηνες ωστε να θεωρειται και κοσμοιστορικο…

Το 2007 μας επισκεφτηκαν Μαρτιο και Ιουλιο…

oi maiden εχουν αερθει παρα πολλες φορες ωστε να εχει παψει να θεωρειται κοσμοιστορικο

οι metallica 3+1 φετος τεσσερις ειναι παρα πολυ λιγες…που ειναι τοσα χρονια …εχουν κανει απειρες ευρωπαικες περιοδειες…και παντα μαζευουν κοσμο Ελλαδα…θα επρεπε να ειχαν ερθει αλλες τοσες τουλαχιστον …δλδ 6-7 και να πηγαιναμε για 8 τωρα…

τεσπα…

αλλα απο το τιποτα…

σκεφτομαι και αλλους που δεν τους εχουν δει και ποτε

More European Tour Updates [ 1/14/2010 ] Λέει για Λισσαβώνα και Λιθουανία και μετά στο τέλος αυτό…
Keep watching here for more updates this month . . . we have a few more shows up our sleeve.

Ειχα γνωριζει μια κοπελια που το σοι της ηταν στην κυριολεξια διασκορπισμενο στον κοσμο. Παππουδες ρουμανια, θειοι Ιταλια, αλλοι θειοι γερμανια κουμπαρoι γαλλια κ παει λεγοντας. Ακουει μεταλ κ καποια φαση μου πεταει την εξης ατακα…“Εγω αν δεν δω τουλαχιστον 2 φορες τον χρονο Metallica δεν μου καει καλα η χρονια!”

Σκεψη Μανατζερ:

Και το 99 είχαμε δει Metallica και Maiden και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά(μετά το 88 ) με Bruce…:wink:

Τι ειπες τωρα? Την ζηλευω τοσο πολυ και γενικα για καποιον τοσο τυχερο μονο ενα πραγμα σκεφτομαι…

Μα τι κωλοφαρδοι ανθρωποι υπαρχουν?