Metallica - Hardwired ...To self-destruct

συνηθισμενο φαινομενο… καλα μην σχολιασουμε οταν ηταν πιτσιρικαδες ποσο πιο γρηγορα επαιζαν τα κομματια.

1 Like

Βοηθαει τον James στη φωνη

πεθαίνω που ο ντρένι πλέον μου κάνει λάικ στο ποστ ακόμα και όταν λέω κάτι κακό για ούλριχ/χάμετ/μετάλλικα γενικά <3

1 Like

Ρε το μπασο ειναι πιο ψηλα απ την ρυθμικη…που εισαι Laaaaaaaars

Κι ετσι οπως παιζει σολο μπασο ο Rob αρχιζει ManUNkind

ναι μωρε παπαρακο!!! σιγα μην ιδρωνω για το αν θα πεις κακιουλα για τους Metallica.

Tις χοντραδες δεν γουσταρω και πολλες φορες το παρακανω και εγω.

Και φυσικα εδω μεσα μην πουμε κανα αστειο για αυτα που γουσταρουμε ξεκινανε διαφοροι…ΝΑΤΑΛΕΣΚΑΙΜΟΝΟΣΣΟΥ !!!
και αντε μετα να κανεις κουβεντα …

1 Like

Εδω εγραψαν ωδη στο Hallowed by thy name.Στην ενταση του μπασου θα κολλησουμε? :stuck_out_tongue:

Τατατατατατα :slight_smile: Ταξίδι στο χωροχρόνο γαμώ τους Metallica μου μέσα…:heart:

Ρε παιξτε και κανενα αλλο τραγουδι ολο τα ιδια…
Παραπονο το χω

στο Jump in the fire Ο Lars λεει οτι παιζει ενα σημειο ωδη στο run to the hills

Eνα fixxxer ρε παιδι μου.Eνα Τhorn Within.Ενα Master of Puppets

Ενα Outlaw Torn ενα dyers eve
Οχι dyers eve γιατι θα παιξουν μετα απο κανα μισαωρο παλι

1 Like

Ρε μην αρπαζεσαι.Λατρευω τους Metallica οσο και τους Maiden.

νομιζω οτι την χαρη θα στην κανουν οταν ξεκινησουν κανονικη περιοδεια…

Ασε που με τοση κουραση υποθετω οτι θα παιζουν αυτα που τους κανουν να νιωθουν λιγο πιο ανετα.

@kostas_Peraia οχι ρε τι να αρπαχτω ; απλα απο την αρχη γουσταραν Maiden . Δεν χρειαζοταν το σημειο στο Atlas για να το μαθουμε ! :wink: Ας δειξω οτι κατι ξερω και εγω ρε … :stuck_out_tongue:

Βλεπω τον χωρο που παιζουν τωρα και σκεφτομαι ποσο γαματο θα ηταν ενα live στο block 33 :stuck_out_tongue:

Δε νομιζω απ τα 18 τραγουδια που θα παιζουν τα 4-5 θα ειναι απ τον νεο δισκο και τα υπολοιπα απ τα παλια και 2-3 διασκευες…

4 τραγουδια θελω, dyers eve, to live is to die, outlaw torn και bleeding me…

το τελευταιο μονο … αντε και το πρωτο σε καμια καυλα του Lars .

εγω θα ηθελα πιο συχνα το Damage Inc . Καλα δεν μιλαω για αυτα που εχουν γειωσει απο το And Justice.

Επισης λιγο ιεροσυλια αλλα πχ προτιμω να ακουσω το The Day απο το Sanitarium ή το fade .

Bεβαια ειμαι και ανωμαλος και θα γουσταρα πολυ και ενα frantic αλλα οκ . That’s Me.

Εγω θα πεθανα να ακουσω live την διασκευη του Astronomy

1 Like

θα ηταν και γαμω αρκει να ειναι σε φορμα ο James γιατι αλλιως θα ακουστει χμμμμμμμμμμ χαλια.

Ζεσταθηκε ο James Και ανεβηκε ! το Master το επαιξαν γαμω και τωρα στο for whom χοροπηδαει !

Ποσο περηφανος θα ηταν ο Cliff για τον Robert…

2 Likes

θελω να πιστευω οτι ειναι για ολους !

1 Like