Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Ιδρωσε και εφυγε το make up απο τον James και πραγματικα φαινεται το ποσο εχει γερασει

τον ειχανε βαψει ; χλωμο το κοβω… ισως ειναι τα φωτα με τοσο ιδρωτα.

και δεν το λεω ουτε γιατι ειπες κατι κακο ουτε τιποτα.

Απλα η δουλεια μου ειναι τετοια που πιστευω οτι θα το καταλαβαινα αν ηταν βαμμενος.

Ποσο ξενερωνω οταν ακουω τις πρωτες νοτες απο τo Sandman.Ξερεις οτι τελειωνει το live

θελει και ενα seek Ομως , δεν θελει ;

To εχω βαρεθει…Πιασε ενα die my darling και μετα seek.Nα γουσταρουμε και οι δυο

1 Like

Σ αυτό το μπουντρουμι ηθελε ελληνες.Να ταρακουνηθεί συθέμελα.

3 Likes

αν ειναι να παιξουν δυο θα παιξουν το Hardwired και το seek . Αλλα μπορει να εχεις και δικιο και να παιξουν και αλλη μια διασκευη.

Που να ειχε και ΠΑΟΚτσακια…

1 Like

Επειδή είσαι βαμμένος οπαδός ε; <3

Εντωμεταξύ άλλοι στα 30-35-40 φαίνονται γερασμένοι 10 χρόνια μετά από 1-2 μέρες αϋπνίας ή μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ξέρω γω, ο Χέτφιλντ μια χαρά μου φαίνεται εμένα.

Συμφωνούμε ότι από τον τελευταίο δίσκο το πιο συναυλιακό κομμάτι είναι το Halo? Άνετα έκλαιγα στο τελευταίο μέρος αν το έβλεπα ποτέ λάιβ

2 Likes

χα χα χα χα!! βλαμμενε bastard!!χα χα χα χα…

Αυτο με το Halo το σκεφτομουν και εγω σημερα. εκει στο τελος να χοροπηδαει ολος ο κοσμος πανω κατω.

Σκετη καυλα θα ειναι αυτο !

Εγώ να δείς, και πρώτο να ήταν…τέσπα

2 Likes

Οκ, γέλασα :"")

δεν ειπα τιποτα !! ειδες; Κυριος !

1 Like

γαμωτο δεν την προλαβα απο την αρχη!!

αντε ρε μαλακες βγειτε παλι!

Στο μεταξυ περασε 1 1/2 ωριτσα νερακι !!

Εχει να φαει και τουρτες λογικα ο Kirk λογω γενεθλιων.

whiskey in the jar ρεεε

1 Like

Το whiskey in the jar πραγματικα πρεπει να το παιξουν οταν ερθουν Ελλαδα.Σαν να βλεπω μπροστα μου τον ολικο πανικο

1 Like

Στο μεταξύ ο σχεδιασμός του νέου φόρουμ με το live feed κλπ είναι κομμένο και ραμμένο για αυτό το topic τόση ανταπόκριση που έχει, σα να φτιάχτηκε γι’αυτό!!

Δώσε τώρα και ένα Spit ή ένα Halo για κλείσιμο να σηκωθούμε να χτυπιόμαστε απ τα σπίτια μας.

1 Like

Θα χωσω Astronomy μετα εχω καιρο να το ακουσω…

Λεει ο James do you know what’s song is next? και ακουστηκαν κανα 2 dyers eve και λεω εχει γουστο αλλα γειωθηκα

Παρτε ενα hardwired

1 Like

στο μεταξυ εχετε δει πως τρεχουν τα γαμημενα τα μηνυματα στο youtube? της καρα πουταναρας γινεται !