Εγώ πέντε έξι είκοσι μπύρες τις έπινα αν βγαίναμε όλοι μαζί μετά το λάιβ πάντως
ρουβα ή ονιραμα που ειναι και ροκερς ;
οικονομοπουλο
Αντύπα - Γιώργο Γιαννιά, εκεί που είδαμε Russian Circles και Cult Of Luna πριν 15 μέρες.
Kουφαλες ολα τα σκυλια τα ξερετε ομως
Παντως οποτε θετε , αν θετε μεσα ειμαι για μπυρα να πουμε και τις κοτσανες μας !
Και δεν με λενε ντρενι ρε γαμωτο!
D απο το Δημητρης, Το υπολοιπο ειναι κομμενο το επιθετο μου
Αγαπαμε τη μουσικη ρε δεν ειμαστε κολλημενοι
Προς το παρον ακουω ραπτοπουλο…στο μετροπολις:sunglasses:
παμε αυριο μετα το παρτυ χαχαχα
Ωραίο το λάιβ! Επιτέλους και seek & destroy πάλι στο τελείωμα.
Λιγότερο από 2 ώρες όμως, δεν μέτρησα και τα κομμάτια, λόγικα κάτω από 18; Όπως και να 'χει, γάμησαν και πάλι! Όσο γερνάνε, τόσο καλύτερα αποδίδουν, ή μου φαίνεται;!
Σαλονικα μενεις?
Κρητη
Μάλλον όσο γερνάς εσύ, έχεις λιγότερες απαιτήσεις !
Άσε ρε προβοκάτορα!
παντως ωραια περασαμε εστω κι ετσι.
Και καλυτεροι δεν νομιζω οτι γινονται αλλα παιζουν σε πολυ υψηλο επιπεδο ακομα και με τα λαθακια τους και με πολυ περισσοτερο ενεργεια και απο μπαντες που εχουν τα μισα τους χρονια.
Απολαυση ειναι οι ατιμοι και ο Δανος εσκισε σημερα !
Απολαυστικότεροι αν μη τι άλλο. Για την ηλικία τους κρατιούνται ακόμα σε φοβερή φόρμα… δεν συγκρίνονται καν με άλλους.
Ωραία περάσαμε, αλλά να τους δούμε και κανονικά από κοντά ξανά
Εντάξει απίστευτη εμπειρία το live .
Έναν καμένο στο Seek and Destroy που κάνει crowd surf αν είδατε , ειμουν εγώ !
Αύριο θα ανεβάσω τις φωτό .
Respect !
Αυτο δεν ειναι ουτε ακριβως λαθος, ουτε πληρως σωστο ομως. Ασε τον Παντελη να γραφει τα (ασχετα) δικα του.
Συγκεκριμενα, η καλυτερη τους live περιοδος αντικειμενικα ηταν 1988-1994 που ειχαν και την καυλα της νιοτης, αλλα και την ωριμοτητα του να παιζουν πρωτον καλυτερα και πιο σωστα (αν και ποτέ ολοσωστα ), και δευτερον ο James να εχει την καλυτερη φωνη live που ειχε ποτε (γιατι στουντιακα την εχει… τωρα).
Απο 1995-2000 ηταν πολυ καλοι, αξιοπρεπεστατοι και η φωνη του James πιο ωριμη, αλλα λογω της φασης Load/Reload τα παλια τραγουδια τα επαιζαν ειτε πιο αργα, ειτε σε ανουσια medleys, και τα τραγουδουσε και διαφορετικα ο James. Δεν ειμαι καθολου φαν των παλιων τραγουδιων σε αυτην την περιοδο… καλυτερα να παιζαν μονο απο το Black Album και μετα, με την προσθηκη κανενος Harvester και Fade To Black.
Μετα δυστυχως 2000-2007… πολλα θεματα στη μπαντα, και με τα ψυχολογικα, και πολλα προσωπικα ο James, που ειχε καταστρεψει τη φωνη του. Με την κυκλοφορια του Magnetic εκαναν πολλη προβα και τεραστια περιοδεια και 2008-2012 ηταν αξιοπρεπεστατοι, εως αρκετα καλοι θα ελεγα.
Απο 2012-2016 ειναι σε αλλο επιπεδο, πολυ ανωτερο, κυριως γιατι ο Lars το πηρε πιο ζεστα (και του φαινεται σε live οπως το σημερινο, αλλωστε για αυτο εβαλαν και τραγουδια στα σετλιστ σε αυτην την περιοδο οπως το Frayed Ends Of Sanity, αλλα επαιξαν και πιο συχνα κατι Dyers Eve κτλ), και γιατι ο James εκανε πολλα μαθηματα και πολλες ασκησεις ορθοφωνιας, και εφτιαξε την προηγουμενως κατεστραμμενη φωνη του. Αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο θα ηταν το Death Magnetic αν ειχε καλο ηχο και φωνη του James στα φετινα επιπεδα…
ΥΓ. Οσον αφορα το live, ομολογω οτι δεν περιμενα κατι καλο, και απο οτι διαβαζω, δεν εχασα σχεδον τιποτα που κοιμομουν, εκτος απο τα πανηγυρια των οπαδων που ο Lars επαιξε τη δικαση στο Fade To Black
Υπάρχει καλύτερη “στουντιακή” Hetfield φωνή από την Load/Reload?? Δύσκολα κατά τη γνώμη μου. Τότε απλά έκανε ότι ήθελε με τη φωνή του, ενώ τώρα αν και σε καλό επίπεδο γενικά κάποια πράγματα δεν τα έχει όπως πχ λίγο ζόρι που βγάζει στις ψηλότερες νότες.