Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Δεν το εθεσα σωστα οκ… δε μιλουσα για το βυζι, μιλουσα για το πλαστικο συνολο. Αλλωστε στη Βραζιλια ειναι πιο συχνες οι ενεσεις στα οπισθια για ενισχυση, οχι στο στηθος. Προτιμω αυτην και χωρις καν να γυρισει (επιιπεδο, οχι αστεια ε):

Και χιλιες φορες αυτην:

1 Like

Έχεις τα δίκια σου κι εγώ τα προτιμώ αυτά αλλά πιο πολύ είμαι του μελαχρινού…

2 Likes

fixed

Βδομαδα? Low standards :sunglasses:

Προφανώς και προτιμούσα τις άλλες που βάλατε, αλλά στο Αγρίνιο που μεγάλωσα υπάρχουν 2 σχετικές ρήσεις:

1. Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις
  2. Δεν είμαστε ρατσιστές στο νιμού

έτσι έμαθα να ζω…επικίνδυνα :stuck_out_tongue:

Για να είμαι ον τοπικ τώρα, σταμάτησα εδώ και …1 μέρα να ακούω τον δίσκο. Την Παρασκευή έρχεται το βινύλιο/cd και θα πέσει σωστό λιώσιμο εκ νέου

5 Likes

Εγώ το έβαλα χθες το απόγευμα, δεν το είχα ακούσει προχθές, και πάλι κύλησε σαν νεράκι.
Μια ερώτηση μόνο να κάνω, τελικά το Here Comes Revenge είναι πιασάρικο;;

1 Like

όχι σε φάση hit τύπου enter sandman και κυρίως λόγω refrain θα έλεγα

Σίγουρα ο δίσκος δεν έχει αυτό που λέμε hit. Αλλά το ρεφρεν του συγκεκριμένου κολλάει τόσο πολύ στο κεφάλι που δύσκολα ξεκολλάει…

το πιο εύκολο τραγούδι (και ένα από τα πιο γαμάτα) του δίσκου είναι το Now That We’re Dead και ό,τι πιο κοντά σε hit-ακι

3 Likes

Συμφωνώ για το Now That We’re Dead αν και πιο πολύ συμφωνώ πως δεν υπάρχει χιτάκι.
Νομίζω και ο Λαρς αυτό λέει έμμεσα λέγοντας πως δεν είχαν “opener” και έγραψαν το ομώνυμο τελευταίο.

Νομιζω το πιο catchy τραγουδι ειναι οντως το Now That We’re Dead, αλλα παιζει πολυ δυνατα και το Moth Into Flame. Το οποιο ακουγα χθες στο γυρισμο απο τη δουλεια, και αποφασισα οτι ειναι μια κλαση ανωτερο απο τα περισσοτερα του δισκου. Instant Classic για μενα, και μαλλον με το καλυτερο songwriting στο δισκο, ισως μαζι με το Halo On Fire.

Καλα το σολο στην αρχη το σκοτωσε τελειως ο ΔΥ…
Το μπασο παλι ακουγεται πιο πολυ απ οτι αλλες χρονιες, εχει δωσει το ελευθερο Lars στον ηχοληπτη?

Απ τις 2 συναυλιες ο ηχος στο Hall ειναι πολυ καλυτερος δεν ακουγονται “μπουκωμενες” οι κιθαρες και δεν εχει να κανει με τον χωρο αλλα με τις ρυθμισεις…

No 1 σε 57 χώρες http://www.blabbermouth.net/news/metallica-hardwired-to-self-destruct-is-no-1-in-75-countries-top-5-in-105-countries/ Δέος μόνο αν και αναμενόμενα τόσο υψηλές πωλήσεις μιλάμε εξάλλου για την μεγαλύτερη metal μπάντα απο θέμα πωλήσεων

Να προσεχουμε το επομενο εξαμηνο να κρατιομαστε καλα γενικα στο δρομο, γιατι απο τις εκατομμυρια ταυτοχρονες κωλοτουμπες που θα συμβουν καποια στιγμη αναποφευκτα παγκοσμιως, μπορει να μετακινηθει ο αξονας της γης.

3 Likes

Έχετε αρχίσει βλέπω τις ασκήσεις…

2 Likes

Ας ξαναπεί κανένας τίποτα για το Kill em All :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εμφανως για το πεος το Kill Em All.

Ειναι Γαμησε τα …

Του κάνω έρωτα του Kill 'Em All…

1 Like

Δε βλέπω καλά, “kill” λέει ή “lick”;

1 Like