Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Στην Ελλαδα γενικα ειμαστε του τσαμπα, δεν πληρωνουμε κατι αφου το βρισκουμε δωρεαν…

Βασικά δεν παίζει να μην πάει στο νούμερο 1…δείτε την πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη
http://www.ifpi.gr/charts_el.html

10/75 οι Metallica

μιρλα απο ποιους ; Και χλιαρα σε σχεση με ποια αλλη κυκλοφορια ;

1 Like

γκρίνια για την γκρίνια

Οι περισσότεροι πάντως (και εγώ σε ποσοστό 70%) πλέον ψωνίζουν από εξωτερικό. Η διαφορά στις τιμές είναι χαοτική.

2 Likes

Που ειναι το Hardwired?

Δεν είχε βγει ακόμα τότε :wink:

1 Like

εχει ολη την δισκογραφια των Metallica και ολιγη απο Green Day , Pink Floyd, Bon Jovi , Gaga, AX7 τα υπολοιπα , ζητω η Ελλας!

Μαλιστα … ακομα σαν ζεστα ψωμακια πουλανε δηλαδη.

Και πως να μην αγοραζεις απο το εξωτερικο; 10 δολλαρια ειχε το 3πλο CD και εδω ειχε 28 ευρω! Και τα μεταφορικα να βαλεις μεσα παλι πιο φτηνο θα σου βγει. Αν το συνδυασεις κιολας και με αλλες αγορες οντως ειναι χαοτικη η διαφορα.

Τωρα αν τα εδω μαγαζια ειχαν παραγγειλει πολλες κοπιες και ακομα δεν εχουν πουλησει αρκετα ας προσπαθησουν για καμια προσφορα και βλεπουμε.

Σαν ζεστά burger πουλάνε :stuck_out_tongue: Δηλαδή πέρσι το Maiden πούλησε τρελά και φέτος υπάρχει μίρλα; Άλλωστε δεν νομίζω ότι όλοι ψωνίζουν από το Metal Era πχ τον δίσκο των Metallica, θα τον βρούνε και σε συνοικιακό μαγαζί, γιατί να τρέχουν στο κέντρο;

1 Like

θα δώσει αλλά δεν πήγε γαμιώντας. Σιγά το απ έξω. Για νέες κυκλοφορίες ΔΕΝ έχει και διαφορά. πόσο θα έρθει απο Αμαζον δλδ. ΑΝ φτάσει κτλ κτλ. Απο 2-3 μαγαζιά λέγαν οτι 1-2 μέρες έδινε αλλα έκατσε μετά. Εγώ πήρα μια κόπια σε συμπαθητική τιμούλα. Απλή όμως, δεν με καίνε τα διάφορα. Αυτό τα “ζεστα κουλούρια” πολύ μεταλ χάμμερ. Επίσης έχει δίσκος να πουλήσει σα ζεστο κουλούρι … εδω και ΑΠΕΙΡΟ καιρό. μιλάμε για πωλήσεις πλέον 30-40 κόπιες και να λένε και γαμώ, τα μεγάλα εώς 500 ΒΑΡΙΑ.Μόνο πολυ μεγάλα πάνε καλά …απλά οι μετάλλικα, έπρεπε να έχει ανοιξει πιο καλά. Απ την άλλη αυτη τη βδομάδα με απεργίες και μαλακίες…

Για να πάει καλά δίσκος στην Ελλάδα πρέπει να είναι ή Βίσση ή Βανδή ή Πλούταρχος ή Ρέμος…

1 Like

Στην εποχή του Ιντερνετ που τον δίσκο τον ακούς όταν (και πολλές φορές και πριν καν) κυκλοφορήσει, χέστηκες αν σου έρθει 1,2,…10 μέρες αργότερα από το εξωτερικό. Amazon είναι ότι πιο στανταρ για να παραγγείλεις. Όσες φορές η παραγγελία ξεπέρασε την υποτιθέμενη μέρα παράδοσης και τους έστελνα mail, μου στέλναν άμεσα νέα παραγγελία. Μάλιστα τις περισσότερες φορές το αρχικό δέμα ερχόταν και απλά δεν πήγαινες να το παραλάβεις για να επιστρέψει στο Amazon. Από Nuclear Blast είναι σαν να αγοράζεις χωρίς το ΦΠΑ στην Ελλάδα. 18€ ο μονός δίσκος. Μαζεύεις 5-6 πράγματα που θες και παραγγέλνεις μαζί με 1-2 φίλους και σου ήρθαν τζάμπα τα μεταφορικά. Εγώ €30 για διπλό βινύλιο δεν πρόκειται να δώσω στην Ελλάδα και δεν με νοιάζει γιατί φτάνει να πουλιέται τόσο ακριβά.

εντιτ για το ον τόπικ:
Γαμάει το HTSD

2 Likes

ή Metallica (στο συνολο της δισκογραφιας τους)

Δεν ξερω τι πουλανε τα μαγαζια στο κεντρο και τι περιμεναν (να βγαλουν τα εξοδα του μηνα απο αυτη την κυκλοφορια; )
αλλα σε νεες κυκλοφοριες παιζει διαφορα με το εξωτερικο. πχ το Dystopia εχει 6 λιρες στο Amazon.uk

Εγω μαζι με το Hardwired (οριστε και αναφορα στο δισκο για να μην λετε οτι ειμαι εκτος θεματος) πηρα αλλες 9 κυκλοφοριες με την μια απο αυτες να ειναι special edition με εξτρα DVD Και μια αλλη διπλο Blu Ray και εδωσα συνολο ενα 100αρικο με παραδοση μετα απο 2 μερες στη πορτα μου.
Δηλαδη πανω κατω 10 ευρω το κομματι… το λες σιγουρα μεγαλη διαφορα!

Ακομα και το Back to The Front το βιβλιο εχει πανω απο 10 ευρω διαφορα σε σχεση με την Ελλαδα.

Καλά αυτό έτυχε λόγω της κυκλοφορίας του HTSD το οποίο εκτός του ότι γαμάει δέρνει και λίγο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Να ρωτήσω κάτι όποιον το έχει ψάξει: Ποιο site πουλάει το βινύλιο (κανονικό και deluxe) στην καλύτερη τιμή; Γενικά τα βρίσκω στα 26 το απλό και 65 το deluxe.

Άκουγα τώρα στο youtube το Confusion, που το θεωρώ από τα πολύ καλά τραγούδια του δίσκου, και αυτό που μου ερχόταν στο μυαλό στο ρεφραίν ήταν το Cyanide. Κάποια στιγμή ρίχνω μια ματιά στα σχόλια από κάτω και βλέπω comment με 418 λάικ “Am I Evil + Cyanide + Black Album”. Εντάξει λέω είναι πολύς κόσμος που έχει παρατηρήσει την ομοιότητα. Ντάξει για την εισαγωγή προφανώς θυμίζει Am I Evil?

YΓ: Δεν το λέω για κακό, μην παραξηγηθώ δηλαδή κιόλας! :stuck_out_tongue:

Πάντως είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το Cyanide…

αυτο ειναι που ειχε post it με την σημειωση Cyanide ?

Ναι μοιαζει με το cyanide .
Γενικα ο δισκος εχει πολλα σημεια που θυμιζουν τον DM αλλα εχουν παρει στοιχεια και απο παλιοτερα.

Πρέπει να ψάξουμε το βίντεο αλλά πολύ πιθανό να είναι αυτό.

εχω βαλει δυο μερες τωρα και παιζουν ανακατεμενα το hardwired, The stage και το dystopia…

H διαφορα στην παραγωγη ειναι χαοτικη… Απο κομματια υπαρχουν μερικα πολυ καλα και στις αλλες δυο κυκλοφοριες ομως σαν συνολο δεν το φτανουν το Hardwired. Σιγα-σιγα θα βαλω και αλλα μεσα στο Playlist (Πχ anthrax, testament, death angel, volbeat)