Akoma kai o dickinson exei dikaiwma sto kako gousto.
A! kai to empire einai h kalyteri stigmi tou BoS gia mena.
Episis, paragwgi den einai mono oi kithares ksyrafia xwris vathos. Paragwgi einai kai to Ti paei pou. Mou aresei to DM PARA poly, exei mesa kommatares (all nightmare, suicide klp) ALLA to megalytero lathos stin paragwgi einai auto to mpoukwma pou noiwtheis. Den kserw poso katanohto einai auto pou let alla exw tin aisthisi oti o Rubin den to afise na anapneusei me to “make it more ridiculous”.
Edw akoma kai ta 2 CD paizoun rolo sto na akougetai neraki. Asxeta pou to akouw monokopania
Διοτι τα ειδη του μεταλ ειναι συγκεκριμενη τεχνοτροπια το καθενα και δεν εχει να κανει με το αν ειναι πιο ‘‘σκληρο’’ ή ‘‘βαρυ’’ απο το hard rock για να θεωρηθει μεταλ. Δηλαδη μπορει ενας metal ηχος να ειναι πιο ελαφρυς απο εναν hard rock, γιατι ειναι πρωτιστως θεμα συνθεσης και υφους.
Συζήτηση για το Load?
Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που εκτιμάει το ‘‘διαμάντι’’ αυτό.
Άλλοι από την κυκλοφορία του, άλλοι μέτα από πολλά χρόνια.
Θυμάμε όταν είχε κυκλοφορήσει, επειδή στην παρέα μου οι πιο πολλοι ήταν maidenακιδες, πλην εμού, με κοιτάζανε με τετοιο τροπο λες και περιμεναν να τους πω ότι συμφωνώ μαζί τους και το Load είναι μάπα.
Η ειρωνία βέβαια για το άλμπουμ ξεχείλιζε.Μέχρι την ατάκα ότι με το εξώφυλλο που έχει πως να μην είναι το άλμπουμ για τον πούτσο…Την οποία όταν σκέφτομαι τώρα γελάω. Ατάκες και ατάκες για το δήθεν ξεπούλημα.
Τα παιδιά αυτά τα συνάντησα μετά απο χρόνια,διότι τότε ήμασταν στα σχολικά χρόνια…και μου λέγανε ότι επιτέλους οι Metallica έβγαλαν καλό δίσκο…Death Magnetic.
Βέβαια όταν έχεις να κάνεις με τετοιου είδους νοοτροπία δεν απαντάς και σταματάει εκεί το θέμα.
Το Load(και το Justice) ήταν για μένα ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ζωή μου και είχε και έχει τον τεράστιο σεβασμό μου.
Απλά υποκλινομαι…
3:32 στο halo on fire, ειτε εχει φύγει ταμπουριά στον κοντό, είτε έχει γίνει λάθος editing, γιατί έχει διπλάσια ένταση. Η ανούσια πληροφορία της ημέρας
Αν δεν υπάρχουν μικρολαθάκια στο παίξιμο, δεν είναι μουσική. Ευτυχώς ακόμα άνθρωποι παίζουν τα μουσικά όργανα κι όχι ρομπότ
Εξάλλου έχω δει και ακούσει προσωπικά, την διαφορά και τον όγκο που δίνουν π.χ. 2 πανομοιότυπα ρυθμικά κιθάρας στην ηχογράφηση. Θα ήταν πανευκολο π.χ. να κάνεις απλή αντιγραφή του σήματος από το πρόγραμμα. Αλλά αν παίξεις πραγματικά το ίδιο θέμα 2 φορές, η ακουστική διάφορα είναι εμφανής, σου δίνει όγκο και ενα ας πούμε φυσικό chorus effect…
Αυτά τα λαθάκια, όπως και η παραπάνω ανεπαίσθητη διαφορά χιλιοστών δευτερολέπτων δίνουν άλλη γεύση έστω υποσυνείδητα και προσωπικά τα επιζητώ
Προφανώς δεν έχει φύγει ταμπουριά… Όπως το λέει από πάνω ο ΝΚ. Είναι εισαγωγή στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού που αλλάζει ρυθμό. Το έχει κάνει πολλές φορές.
από το Diabolus πιθανόν, από το Christ Illusion με τίποτα. Το Repentless κάνει μία κοιλιά πιο μεγάλη από του KK. Άμα ήταν ΕΡ με 4-5 τραγούδια θα συμφωνούσα μαζί σου.
Σε 57 χώρες θα είναι νούμερο 1 και σε 75 θα είναι στην τριάδα…
Στην Ελλάδα δεν ξέρω που θα είναι, δύσκολο το κόβω να μην είναι στην 5άδα τουλάχιστον, αλλά με τέτοια κρίση πόσοι αγοράζουν δίσκους και μάλιστα από δισκάδικο