Καπου στη μεση του βιντεο ηθελα να κανω το σχολιο οτι ο Κερκ ζητημα να περασε πανω απο 30 ωρες συνολικα στο στουντιο… αλλα τελικα οχι μονο εκανε την εμφανιση του, αλλα ειχε και αποψη (!)
Ηθελα παραπανω απο το making of το συγκεκριμενο, δεν ειχε πολυ ζουμι. Ολες οι φασεις με Rob γαματες.
9/10 από το Blabbermouth…
let the kolotoumpes begin…
Ε βέβαια κωλοτουμπες … 12 ώρες χωρίς σχόλιο .
Το γράψατε και εσείς στα παλιά σας τα παπούτσια …
Όσο περνάει ο καιρός τόσο οι κριτικές για το άλμπουμ βελτιώνονται (δε μιλάω για χρήστες του archives βέβαια). Ειδικά κάτι τραγούδια τύπου Confusion που στις προακροάσεις θάφτηκαν οι περισσότεροι πλέον τα συγκαταλέγουν στα κορυφαία.
Για εμένα η καλύτερη ένδειξη ποιότητας του άλμπουμ είναι ότι ο καθένας ξεχωρίζει διαφορετικά κομμάτια. Διάβαζα σχόλια σε ένα ξένο φόρουμ που ο καθένας έγραφε το δικό του τοπ-3 και 9 στους 10 είχαν διαφορετικά κομμάτια να το αποτελούν.
Ελπίζω στην Κοπεγχάγη να ακούσουμε τα περισσότερα κομμάτια του άλμπουμ live!
Η σωστή κριτική έτσι πρέπει να γίνεται 2 βδομάδες το ακούμε ή που θα το έχουμε βαρεθεί ή που θα μας φαίνεται ακόμα γαματο. Προσωπικά μετά από δύο βδομάδες ακόμα με τραβάει να το ακούσω και μου αρέσει.
Αυτο πως γινεται? Αν ο 10ος ειχε ιδιο τοπ-3 με καποιον αλλον, τοτε αυτοματα δεν παμε στους 8/10?
Αν και ειναι υπερβολικα πολλες οι αναφορες στα παλια τραγουδια και τους παλιους δισκους στην κριτικη στο Blabbermouth (το καταλαβαινω ταυτοχρονα βεβαια, πως θα κανει τον αναγνωστη να καταλαβει?), παιζει να συμφωνω και ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ. Παρα πολυ γουσταρω τις κριτικες που δεν αναλωνονται σε ανουσιες συγκρισεις με το παρελθον, σε συνειδητες προσπαθειες να βρουν ψεγαδια, σε εμφαση περισσοτερο στο genre παρα στα τραγουδια τα ιδια, και σε προβολη των απαιτησεων του αναγνωστη απο τους Metallica του 2016. Ο τυπος δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα, και κρινει το αλμπουμ για αυτο ακριβως που ειναι, ειτε ειναι heavy metal ειτε παραδοσιακο ουγγαρεζικο φολκ χιπ χοπ με ψηγματα καντρι. Τετοιες κριτικες θελω να διαβαζω, ειτε ειναι αρνητικες ειτε θετικες.
Άξιζε η αναμονή . Τον ακούω ασταμάτητα σε Spotify , σπίτι , αυτοκίνητο . Η μπάντα μας έδωσε ενα δίσκο που θα τον ακούμε για χρόνια ακόμη .
γινεται γιατί υπήρχαν πάνω από 10 replies
Το παρατηρώ και γω έντονα αυτό. Συζητουσαμε με φίλο για το δίσκο πορωμενοι και οι δύο και εγώ έλεγα ότι δεν μου αρέσουν το savage και murder και μου λέει ο φίλος “τι λες ρε αμπαλε, αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα του δίσκου”
Έτσι όπως κλείνει το video ο Het…!! Γι’ αυτό τους γουστάρουμε.
ρε μασίν χεντ, στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας το ροκοβερντοουζ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
είτε βάζε όλο το άρθρο και από κάτω το λινκ, είτε κάντε ένα φόρουμ εκεί να τα λέτε, έλεος με τα κλικμπεητ ποστς εδώ πέρα, φτάνει.
Προς τι το μίσος;;
Κανένα μίσος, φτάνει με το spamming όμως.
Δε βαρεθήκατε οι ίδιοι και οι ίδιοι να γράφετε τόσο καιρό για αυτό το μέτριο άλμπουμ; Έλεος…
εντιτ στο ποστ μου, machine_head σόρυ ρε, υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα εδώ.
Μάλλον καλός θα είναι ο δίσκος αφού είχαμε καιρό να δούμε τρολλ
6/10 με επιεικια εκτος αν εισαι ντρενης ή κουιντομ (fanboys)