Για να μην ξεχνιόμαστε
Stop breathing
And dedicate to me
Stop dreaming
And terminate for me
και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ΡΙΦΑΡΑ in the style of Dimebag οι θεούληδες
Για να μην ξεχνιόμαστε
Stop breathing
And dedicate to me
Stop dreaming
And terminate for me
και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ΡΙΦΑΡΑ in the style of Dimebag οι θεούληδες
Το καλύτερο reaction βίντεο που είδα είναι αυτό, https://www.youtube.com/watch?v=m9D-vGIRPX4&t=4m14s, τέτοια φάτσα είχα όταν ήμουν 8 χρονων και είδα το nba jam στη βιτρίνα του παιχνιδάδικου
χαχαχα είναι πολύ γαμάτος…κι εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορά
Ρε είμαστε το ίδιο άτομο λέμε …
παλι καλα που υπαρχει και ο Ror να λεω?χαχαχα
Ευτυχως μαζι με μενα και drenie συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφεια οσων εχουν και μυαλο και αυτια. Οταν βρεις εστω ενα απο τα δυο, τα λεμε
Γαμημενε Κερκ, τι ηχο μπορεις να βγαλεις και τι ωραια σολιδια ριχνεις αμα θελεις… γιατι να αναλωνεσαι ρε Κερκ… δειτε τι παιζει ρε στο 6:09 και στη συνεχεια μετα
Ε βεβαια αν οποιον διαφωνει τον απορριπτεις και τον προσβαλεις, μενουν οσοι συμφωνουν με σενα και εχουν μυαλο και αυτια. Κοινως, τα καμμενα φανμπόυς(aka ντρένηδες).
Είναι κομματάρα το Dream No More για όσους δεν το είχαν καταλάβει
Έβρεξε και βγήκες ρε σαλιγκάρι ;
συγνωμη αλλα αυτο το lick το παιζει ο Gers με το ενα χερι κιολας αμα γουσταρει
Πετάει και την κιθάρα στον αέρα άμα λάχει και η κιθάρα ακόμα παίζει
γλενταει ομως πολλα αμερικανακια κιθαριστες φολες
Τι να κάνει κι αυτός, τον ρόλο που του ανέθεσαν παίζει.
Στον καθενα απανταω συμφωνα με το επιπεδο του, απλα. Αν δεν το εχεις καταλαβει, ειμαι αρκετα πιο επικριτικος με τους Metallica απο οτι οι περισσοτεροι στο παρον τοπικ.
ε δεν πήγε και πολύ καλά στην Ελλάδα τελικά
ναι μωρε … ΓΤΠ . μονο 800 χιλιαδες πουλησαν την πρωτη βδομαδα!! Ωχου μωρε ουτε καν ενα μυριο!!!
Φτανει πια! ο κοσμος καταλαβε επιτελους ποσο σαπιοι ειναι και τους φτυνει. Αντε σπιτια σας!