Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Για να μην ξεχνιόμαστε

Stop breathing
And dedicate to me
Stop dreaming
And terminate for me

και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ΡΙΦΑΡΑ in the style of Dimebag οι θεούληδες

1 Like

Το καλύτερο reaction βίντεο που είδα είναι αυτό, https://www.youtube.com/watch?v=m9D-vGIRPX4&t=4m14s, τέτοια φάτσα είχα όταν ήμουν 8 χρονων και είδα το nba jam στη βιτρίνα του παιχνιδάδικου

1 Like

χαχαχα είναι πολύ γαμάτος…κι εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορά

Ρε είμαστε το ίδιο άτομο λέμε …

παλι καλα που υπαρχει και ο Ror να λεω?χαχαχα

1 Like
2 Likes

Ευτυχως μαζι με μενα και drenie συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφεια οσων εχουν και μυαλο και αυτια. Οταν βρεις εστω ενα απο τα δυο, τα λεμε

1 Like

Γαμημενε Κερκ, τι ηχο μπορεις να βγαλεις και τι ωραια σολιδια ριχνεις αμα θελεις… γιατι να αναλωνεσαι ρε Κερκ… δειτε τι παιζει ρε στο 6:09 και στη συνεχεια μετα

Ε βεβαια αν οποιον διαφωνει τον απορριπτεις και τον προσβαλεις, μενουν οσοι συμφωνουν με σενα και εχουν μυαλο και αυτια. Κοινως, τα καμμενα φανμπόυς(aka ντρένηδες).

Είναι κομματάρα το Dream No More για όσους δεν το είχαν καταλάβει :stuck_out_tongue:

1 Like

Έβρεξε και βγήκες ρε σαλιγκάρι ;

1 Like

συγνωμη αλλα αυτο το lick το παιζει ο Gers με το ενα χερι κιολας αμα γουσταρει

Πετάει και την κιθάρα στον αέρα άμα λάχει και η κιθάρα ακόμα παίζει

4 Likes

γλενταει ομως πολλα αμερικανακια κιθαριστες φολες

Τι να κάνει κι αυτός, τον ρόλο που του ανέθεσαν παίζει.

Στον καθενα απανταω συμφωνα με το επιπεδο του, απλα. Αν δεν το εχεις καταλαβει, ειμαι αρκετα πιο επικριτικος με τους Metallica απο οτι οι περισσοτεροι στο παρον τοπικ.

1 Like
Hetfield is pleased.
1 Like

αυτα μας τα εχει δωσει σε φωτο o @QuintomScenario since day one !

1 Like

http://www.rockhard.gr/επικαιρότητα/metallica-hardwired-self-destruct-έγινε-ήδη-πλατινένιο-στην-ελλάδα

ε δεν πήγε και πολύ καλά στην Ελλάδα τελικά :stuck_out_tongue:

2 Likes

ναι μωρε … ΓΤΠ . μονο 800 χιλιαδες πουλησαν την πρωτη βδομαδα!! Ωχου μωρε ουτε καν ενα μυριο!!!

Φτανει πια! ο κοσμος καταλαβε επιτελους ποσο σαπιοι ειναι και τους φτυνει. Αντε σπιτια σας!

2 Likes