Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Απελπισμένοι φανμπόυδες κρίνουν την αξία μιας μέταλ(???) μπάντας από τις πωλήσεις της :joy:

Πάντως εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα, αν και δεν ξέρω μήπως με μετράνε επειδή το streamάρω :stuck_out_tongue:
Πήγα να το πάρω το Σάββατο αλλά είχε εξαντληθεί το βινύλιο οπότε είπα να το πάρω ιντερνετικά πιο μετά, μήπως και το βρω και σε καλύτερη τιμή

1 Like

μην δινεις τα χρηματα σου σε αυτους!! μην δινεις τροφη στους φανμποηδες. Μην γινεσαι και εσυ ενας απο αυτους !

2 Likes

ποσο σε εχει τσιτωσει αυτη η λεξη :joy:

Δεν κρίνουμε την αξία της κυκλοφορίας από τις πωλήσεις προφανώς. Βλέπουμε όμως το μέγεθος της μπάντας και τον αντίκτυπο που έχουν γενικά στην μουσική ακόμα και εν έτη 2016 που η δισκογραφία είναι πεθαμενη

Εγω θα το παρω μαζι με το επομενο best of των Maiden να μου ερθουν φθηνοτερα τα μεταφορικα…

1 Like

@Ror Καλύτερα fanboys παρά groupie του LeBron δε νομίζεις; :stuck_out_tongue:

Αν και δε νομίζω να ασχολούνταν κανείς με τις πωλήσεις αν δεν υπήρχαν τέτοια ποστ:

Αυτό το ποστ ήταν ένας σοβαρός λόγος για να γράψω για τις πωλήσεις του δίσκου…

Εντάξει έφαγαν οι metallica το μπιφτέκι των υπολοίπων για να έχουμε γενικότερα γκρίνιες ;

Εντάξει ; τόσος κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αρκετά κουτός εδώ και 30 χρόνια για να τους δίνει sold out συναυλίες σε αρένες , να είναι η πρώτη Metal μπάντα σε πωλήσεις και γενικώς να ασχολούνται ακόμα και αυτοί που δεν τους γουστάρουν μαζί τους ;

Ακόμα δεν χωνεύεται το πράγμα ότι μια μπάντα μπορεί να κάνει κάτι που να μην αρέσει σε κάποιους αλλά να έχει παγκόσμια αποδοχή ε ;

Ε ρε κάτι κομπλεξιλικια που έχει ο κόσμος .

1 Like

Μα αυτό ακριβώς είναι που έχει τρομερή πλάκα!

2 Likes

1 Like

Λες γι΄αυτό το δώρο να βγήκε η φήμη ότι τον απέλυσε; Έτσι εξηγούνται όλα!

1 Like

Μπα μάλλον το άκουσε και Μετά έκανε το tweet για νέο big 4 …

1 Like

Έκανα μέρες αποχή από τον δίσκο…χθες δεν άντεξα και το ξανάβαλα…κομματάρα το ManUNkind!

3 Likes

Χθες μου 'ρθε η deluxe έκδοση. Το artwork μου φαίνεται τραγικά άσχημο.

1 Like

μονο αυτες οι φωτο με τα κρανια που ειναι στη μεση στο βιβλιαρακι του CD ειναι ωραια (δεν ξερω αν στην εκδοση του βινυλιου εχει τις ιδιες φωτο).

Απο την αλλη την εχουν δει και ανησυχοι καλλιτεχνες οποτε δοκιμαζουν διαφορα. Για μενα So what φαση εντελως.

Χάλια δυστυχώς, κάνουν που κάνουν τόσα χρόνια να βγάλουν δίσκο δεν κάνουν και κάτι όμορφο τουλάχιστον. Τα artworks πάνε από το κακό στο χειρότερο