Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Παλι καλά. Τουλάχιστον αφήνει ήσυχες τις αρκούδες ο ψυχάκιας.

Λογικο να εισαι φιλοζωος αφου θιγεσαι αμα σου λεμε κατι για τον υπερεκτιμημενο.
Τι μου φταινε τα ζωακια βεβαια να τα παρομοιαζω με το ερπετο.
Hmm I did it again, I can’t help myself.

Ό,τι να’ναι :joy:

Off the record on the record δεν έχει σημασία πως θα του το πεις, γιατί αν μανουριάσει αυτός που έχεις απέναντί σου πάπαλα η συνέντευξη. Το πήγα λίγο πλαγίως, αλλά ή αλήθεια είναι πως δεν επέμεινα καθώς δεν ήθελα να του πω στα ίσια κάτι τέτοιο. Άλλωστε ποτέ δεν πρόκειται να πάρεις την απάντηση που θες…ο ίδιος μοιάζει ικανοποιημένος από το στάτους τους οπότε why bother?

Το ον τοπικ εδώ είναι πως το HTSD έχει ικανοποιήσει πολύ μεγάλη μεριδα κόσμου (το πόσο δεν έχει σημασία) και έχει δημιουργήσει θόρυβο. Και όπως είπε ο Jeff “Το heavy metal έχει ανάγκη από τέτοιους δίσκους”

Στο Revolver δίσκος της χρονιάς. Φυσικά και έχει ανάγκη το μεταλ και το ροκ γενικά τέτοιους δίσκους, δεν υπάρχει άλλο συγκρότημα που κάνει τέτοια φασαρία κακά τα ψέματα. Όσο για τον Waters συμφωνώ 100% και αυτός άλλωστε ήταν και ένας λόγος που δεν πήγα. Μπάντα-καρικατούρα που λέγαμε και κάπου αλλού.

Δημήτρη, λυπάμαι πολύ που σε στενοχώρησα αλλά κάπου έχεις και εσύ ευθύνη που από την ελαφρότητα περνάς στο να παίρνεις κατάκαρδα κάτι που είναι πολύ απλό και επιφανειακό και είχε φιλικό χαρακτήρα.

Μίλησα ΜΟΝΟ για το συμπέρασμά σου ότι σεβάστηκαν τον Lemmy στο making of με τον να μην τον αναφέρουν και έκανα μια πλακίτσα. Αυτό είναι το θετικό που βρήκες χωρίς να υπάρχει. Τέλος, τίποτα άλλο δεν θίχτηκε πουθενά.

Εσύ από την άλλη άρχισες να μου λες για τα συναισθήματά σου, για το Load, το St. Anger, τις φωτογραφίες του booklet, το Death Magnetic, γενικώς άρχισες να αραδιάζεις με παράπονο πράγματα που αν το καλοσκεφτείς ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ στο facebook και επομένως για ποιον λόγο μου λες πράγματα που τα έχω πει πριν από σένα; Θα σου έλεγα γιατί αλλά έχεις μπει σε mode ευθιξίας και “δεν σε καταλαβαίνω γαμώτο” και το συναίσθημά σου και άντε δώστου πάλι.

Γιάννη, φιλικά και σένα θα σου πω, γιατί μπλέκουμε συνέχεια στην ίδια λούπα και είμαστε και οι δύο πεισματάρηδες. Στην κουβέντα πάνω έχεις 2-3 σχόλια που τα κάνεις συχνά - πυκνά. Ρωτάς τον άλλο “τι σε απασχολεί τόσο πολύ;” για κάτι το οποίο συζητιέται εκείνη την στιγμή και τυχαίνει να έχεις άλλη άποψη. Λοιπόν, για τα Grammy ήδη έγραψες διπλάσιο όγκο από εμένα, έγραψες τρία επιχειρήματα και κατέληξες ότι δεν σε απασχολεί. Eίναι εκνευριστικό όταν το κάνεις αυτό, περιορίσου στην απάντηση χωρίς να σχολιάζεις πόσο χαζός είναι ο συνομιλητής σου που τον απασχολεί κάτι (σε άλλη περίπτωση λες “κουβέντα να γίνεται”), πόσο χαζές είναι λίστες και σπόντες (παντελώς άκυρες εντωμεταξύ) για το Χάμερ που αν δεν είχα φύγει ΧΡΟΝΙΑ πριν θα σου έλεγα τι να τις κάνεις.

Από εκεί και πέρα έχεις πει 100 φορές πόσο χαζές βρίσκεις τις λίστες και να σχολιάζεις την μουσική που είναι τόσο υποκειμενική αλλά όλως τυχαίως όταν γουστάρεις και λίστες κάνεις και σχολιάζεις μια χαρά όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος την μουσική. Από εκεί και πέρα τα Grammy τα θάβω πολλά χρόνια τώρα για λόγους υπαρκτούς, δεν περίμενα την εξήγηση του shadowking για να αλλάξω γνώμη ξαφνικά.

Μην με παρεξηγείτε πάντως. Και εγώ αυτά που νιώθω λέω. Έχω καρδιά και εγώ και αισθάνομαι και αν με κόψετε θα τρέξει κόκκινο αίμα σαν και σας. Ξέρωγώ.

Μια πρώτη απόπειρα…

1. Atlas, Rise!
  2. Halo On Fire
  3. Spit Out The Bone
  4. Moth Into Flame
  5. Here Comes Revenge
  6. Confusion
  7. Dream No More
  8. Manunkind
  9. Hardwired
  10. Murder One
  11. Am I Savage?
  12. Now That We’re Dead
1 Like

lol το Revolver εβαλε νο1 μεταλλικα νο2 μεγκαντεθ. Κανενα απ’τα δυο δεν ειναι στο τοπ 3 ουτε καν στην κατηγορια του(ας τα πουμε θρας).

@Vic Θα μεινω μονο στο οτι εχω και εγω ευθυνες. Τα υπολοιπα με μηνυμα ή απο κοντα αν και οποτε ερθει η στιγμη γιατι απο εδω ειναι πολυ μα παρα πολυ κουραστικο για τους αλλους.

Τωρα για τα Grammys… Καλοι μαλακες ειναι. Δεν κανουν και τιποτα Breakthrough . Πηγαν να το κανουν το 89 τελικα τα εκαναν πανω τους (αυτο μαλλον δημιουργησε για πολλα χρονια κομπλεξ στον Ulrich) και μαλλον νιωθουν τυψεις ή οτι εχουν την υποχρεωση να χωνουν συνεχεια τους Metallica στα βραβεια και το κανουν ετσι ξενδιαντροπα.

Τι εχουν να κερδισουν οι Metallica αν απο το 2017 πανω στο Hardwired υπαρχει και ενα αυτοκολλητακι Grammy Winner ή Grammy Nominee. Δεν ψαρωνει πια ο κοσμος απο τετοιες παπαριτσες. Γιατι πιθανοτατα του χρονου θα κερδισουν το βραβειο για Metal Performance ή Rock Album ή και τα δυο (δεν υπαρχει Metal - Hard Rock Album) οποτε θα βαλουν αλλο αυτοκολλητο.

Και ειναι και τοσο χεστες που δεν δημιουργουν υποκατηγοριες στο Rock - Metal.
Μαλλον συμφωνω με τον Vic στο θεμα των Grammys.

1 Like
1 Like

Δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα οτι επειδη εγραψα μια παραγραφουλα για να σου εξηγησω τη φαση με τα Grammy, αυτο σημαινει οτι με νοιαζει κιολας ιδιαιτερα. Γραφω παρα πολυ συχνα πραγματα για τα οποια δεν καιγομαι και ιδιαιτερα. Αμα δε θελεις να καταλαβεις, ειναι δικο σου θεμα, οχι δικο μου, και ναι, ασχοληθηκα και παραπανω απο οτι θα επρεπε οντως. Απλα οταν λες στον drenie να μη βλεπει πραγματα εκει που δεν υπαρχουν, να εισαι ετοιμος να ακολουθησεις κι εσυ την ιδια συμβουλη :stuck_out_tongue: Και οχι do as I say, not as I do.

Δε νομιζω οτι σε ειπα καπου χαζο, ουτε το υπονοησα. Για το Χαμερ δεν υπαρχει καμια σποντα προς εσενα επισης. Δεν ξερω γιατι θα επρεπε/μπορουσες να το παρεις προσωπικα. Δε θυμομουν καν οτι δουλευες εκει περα. Οι λιστες ειναι χαζες ναι, και συνηθως το επαναλαμβανω καθε φορα που μπαινω στη διαδικασια να συμμετεχω κι εγω επειδη βαριεμαι εκεινη τη στιγμη. Αν σε βολευει, μπορω να μη συμμετεχω, Ή για να σου δειξω ποσο /care για τις λιστες, μπορω να γραψω την λιστα με τα 10 καλυτερα τραγουδια των Metallica για μενα αυτην την εποχη, με χρονολογικη σειρα:

1. Leper Messiah
  2. Of Wolf And Man
  3. The God That Failed
  4. Slither
  5. Carpe Diem Baby
  6. Bad Seed
  7. Where The Wild Things Are
  8. Fixxxer
  9. Hardwired
  10. ManUNkind

Σε μια βδομαδα μπορει να εχω 10 διαφορετικα τραγουδια, αλλα αυτες τις μερες λιωνω ολα αυτα τα τραγουδια ξανα και ξανα, και ειδικα στο κουαρτετο απο Reload εκει μεταξυ tracks 6-9 λιωνω.

γενικα με τις καταταξεις δεν τα πας καθολου καλα βλεπω

Δεν ειναι καταταξη, αλλα που να καταλαβεις εσυ…

Πραγματι, ηταν πολυ ψαγμενο το ποστ σου.

Manunkind παίζει πολύ δυνατά για το πιο κολλητικο κομμάτι του δίσκου πάντως

5 Likes

Στον ενα μηνα που ακουμε το δισκο πανω κατω, ειναι το μονο απο τα 12 που δεν εχω νιωσει ουτε μια φορα πως θελω να το προσπερασω… Και το μονο που μου φαινεται 4λεπτο απο ολα τα 7-8λεπτα.

2 Likes

Δεν ξέρουν αυτοί ρε . Οι Rolling Stones παίζουν Rock . Με το ίδιο πάνω κάτω θα ασχολείται και το περιοδικό . Οι metallica είναι Rock . Οπότε τι να λέει ;

Άσε ρε σε λίγο θα ξεκινήσουν τις κωλοτούμπες …δεν το είχαμε ακούσει και τόσο καλά και τέτοια.

2 Likes

ο,τι σας ταϊζουν το καταπινετε αμασητο γιδιααα :joy:
αυτα τα σαιτ που κανουν λιστες με βαση τη δημοτικοτητα καθε μπαντας ειναι για γελια…για να κανουν κλικ τα προβατα οι οπαδοι των μεταλλικα…