Dedicated όσο δεν πάει ο Rob .
Πως να μην τον σέβεσαι αυτό τον τύπο ;
Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη επιλογή ο Jason (τον αγαπάμε όμως όσο δεν πάει ) μετά τον άδικο χαμό του Cliff αλλά εδώ χτύπησαν φλέβα χρυσού !
Dedicated όσο δεν πάει ο Rob .
Πως να μην τον σέβεσαι αυτό τον τύπο ;
Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη επιλογή ο Jason (τον αγαπάμε όμως όσο δεν πάει ) μετά τον άδικο χαμό του Cliff αλλά εδώ χτύπησαν φλέβα χρυσού !
Πολύ ωραία συνέντευξη …
Απλά αφήνω αυτό εδώ…
Παικτούρα μεγάλη ο Rob.
Απο αυτα που εχω δει στα making of βιντεακια ο Rob επρεπε να παρει credits σε περισσοτερα τραγουδια…
Οσο για τον Kirk ας προσεχε, μπορει να ειχε γραψει riffαρες και σολαρες αλλα ρε φιλε περασε τα σε 2-3 σκληρους, εδω βλεπεις ερασιτεχνες κιθαριστες να τα γραφουν σε σκληρους, σε φλασακια σε τηλεφωνα ακομα και σε κασσετες
Ας προσεχες καλα κανουν και σε δουλευουν…
ενταξει σειρα του ηταν . αν εξαιρεσεις το wah-wah δεν ειχε φαει αλλο κραξιμο.
Ολοι οι αλλοι λιγο-πολυ την ειχαν ακουσει (για τον Cliif δεν ειχε ακουστει ποτε κατι κακο , παραξενο, πειραγμα )
Μπαίνω σε ιστοσελίδα ραδιοφώνου που έχει web radio για μέταλ ( ενώ είναι ψευτοροκ το κανονικό ) και πέφτω σε μία δήλωση του Τζεημς για το Moth into Flame που εμπνεύστηκε από την Amy winehouse
Στάνταρ έχει αναφερθεί εδώ μέσα, αλλά πέρασε στα ψιλά από εμένα, μάλλον όγκου των ποστ
Πάντα την συμπαθούσα, ωραίες ρετρό ερμηνε με μοντέρνες παραγωγές
Τώρα που το επεξεργάστηκα, ΛΑΤΡΕΥΩ τους στίχους ειδικά του ρεφρέν . On point
Το αναφέρει και στην τελευταία συνέντευξη που πόσταρε κάποιος εδώ ρε, αυτή με την Καναδή που κάποια ΛΙΓΟΥΡΙΑ εδώ μέσα λιγουρεύτηκαν.
δεν φταιμε εμεις που με το καστανοκοκκινο μαλλι η Josie ειναι σουπερ !
Όντως πολύ καλή η συνέντευξη του Rob, μιλάει πολύ και για μουσική ο άνθρωπας!!
Μεταξυ μας, ποιος δεν την λιγουρευτηκε? Εγω απλα διαφωνω στο οτι αυτη λιγουρευτηκε τον Τζεημς, ισως γιατι ελπιζω πως θα τη γνωρισω καποια στιγμη και δε θα με φτυσει για τον Τζεημς…
Προτιμώ αυτό εδώ.
ΥΓ: Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς είναι η original Metal Up Your Ass που αλλάζει χέρια για λίγες χιλιάδες δολάρια.
YΓ 2: Πολύ ωραία η συνέντευξη του Rob. Κυρίως για τις πληροφορίες που δίνει για τη διαδικασία ηχογράφηση και την προσέγγιση που είχαν.
YΓ 3: Και Σαρλίζ έχω λέμε…
Για Charlize εδινα ενα νεφρο και ορκιζομουν να μην ξανακουσω ΠΟΤΕ Metallica… Ναι, το εγραψα, και ναι, το εκανα ανετα.
Μην λες μεγάλες κουβέντες, την έχεις δει το πρωί άβαφη και να βρωμάει η ανάσα της;;;
Δεν αφήνω τους Metallica για καμία…! ε @drenie ;;;;
Και να τους αφήσω για μια σαν την Charlize , θα είναι τόσο τυπάκι η ίδια που θα τους βάζει εκείνη να τους ακούμε …
WAKE ( dreaming no more !)
Την Charlize την ειδα απο κοντα φετος το καλοκαιρι…
Ειναι ωραιο μ…ι
Αμα την εχω δει το προηγουμενο βραδυ απο αποσταση αναπνοης σε διαφορα αλλα σημεια και να μυριζει υπεροχα, χαλαλι!