Ναι σιγά μη δούμε 33 λεπτά βίντεο!
Φάε 2 μπανάνες, βοηθάει να περάσει η ώρα
Θα φάω, μήπως και καταφέρω να δω τους Vektor για VoiVod!
Φυσικα και δεν ειδα τα 33 λεπτα ολοκληρα, αλλα πηγα στα σημεια που μετρανε, και ειδα ολο το πρωτο 5λεπτο. Εγω το εβαλα για οποιον θελει να το δει, αμα καποιος δε θελει να το δει, ειναι πολυ απλη η λυση, το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι αυτο:
Στα περισσότερα που λέει συμφωνώ.
Το 5 λεπτό χεσιδι που ρίχνει στον Hammett είναι όλα τα λεφτά ! Χαχαχαχα. Βοήθησαν και οι μπανάνες μάλλον σε αυτό ( κορυφαία ατάκα στο τέλος του βίντεο ) .
Καλή βασικά καλύτερη χρονιά να έχουμε .
Τι μας το πετάς στη μάπα λοιπόν ρε αλήτη; Πες εκεί “δείτε τα πρώτα 5 λεπτά”!
Καλά δεν χρειάζεται και να το δεις . Πατάς το play στον υπολογιστή και το ακούς κάνοντας άλλες δουλειές. Βέβαια δεν είσαστε και τίποτα γυναίκες για να κάνετε δουλειές στο σπίτι , έτσι ;
Τωρα αντε να βγαλεις ακρη με τον Παντελη που βαζει και ακουει 70 λεπτα το 10.000 days χωρις να κοιμηθει μετα τα πρωτα 2 τραγουδια, και γκρινιαζει για ενα βιντεο που δεν ειδε καν
Γέλασα παπάρα ! Χαχαχαχα.
Ειχα κατι βδομαδες να ακουσω το αλμπουμ πριν το ακουσω σημερα, και ειναι τοσο φρεσκο ακομα.
Am I Savage? γαμαει. Μονο το Murder One εκανα skip στη μεση.
Halo On Fire & Moth Into Flame τα τραγουδια που για μενα θα μεινουν classics.
Spit Out The Bone σεμιναριο για το πως θα επρεπε να γραφουν τραγουδια με συναισθημα οι Dream Theater.
Γελαω μονος μου:
εγω μονιμα εχω το cd στο αμαξι και βαζω κανα τραγουδι μεχρι να παω στη δουλεια
Αυτό πήγαινα να ποσταρω μόλις ! Χαχαχαχαχα . Καραεπος !
Ωραια εκτελεση του Harvester.
Ωραιες και οι μινι συνεντευξεις που δινουν αναμεσα στα κομματια . Δειχνουν συνειδητοποιημενοι για το πως τους βλεπει ο κοσμος , ειλικρινεις με την μουσικη τους , ολα μια χαρα.
Και ναι στην Σεουλ εχουμε την παγκοσμια πρεμιερα του Halo On Fire…
και του Now That We’re Dead !