Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Mr Everything4 hours ago
4:57 Kirk is so into it his mouth is acting as the wah pedal because he’s more wah than man.
Reply 53

1 Like

αυτό το κάνοει το 90% των κιθαριστών, ακόμα κι εγώ που είμαι ερασιτέχνης

αλλά να πω την αλήθεια, λατρεύω αυτά τα χιουμοριστικά σχόλια που κυκλοφορούν κατά καιρούς

οντως γαμησε το σχολιο !! Στα της εκτελεσης , James γαμει και ο Lars νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχει βρει εντελως τον εαυτο του . Δεν ειναι γρηγορος οπως στα 80s αλλα ειναι into the point. Ευχαριστη εκπληξη.

Rob ογκος ως συνηθως και ο Kirk επισης ακουστηκε αρκετα καλος παρα τις γκριματσες.

Δειχνουν τελικα να χρειαζονται αυτες τις μερικες μερες ξεκουρασης.

James ηταν λιγο κατωτερος των περιστασεων στα φωνητικα αλλα ο Λαρς γαμησε :sunglasses:
Πολυ γκρουβυ τραγουδι, οτι πρεπει για λαηβ εννοειται, το περιμεναμε απο πριν.

Σωστος οι περισσοτεροι κιθαριστες ερασιτεχνες ή μη το κανουν…

Παλιοτερα ειχα γραψει οτι ο James θελει καμια 10ρια live για να στρωσει ειδικα στα φωνητικα και δεν το ειπα για αστειο…

Συμφωνω οτι το τραγουδια ειναι πολυ καλο για live…
Αναμενουμε και τα υπολοιπα 7 του δισκου (το Halo το ακουσαμε)

Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι οι τραγουδιστές θέλουν λίγες συναυλίες για να ζεσταθούν που λέμε. Κατι που ισχύει και για όλο το συγκρότημα να “δεθεί” ειδικά στα νέα κομμάτια

2 Likes

Γαμησε εννοειται, μακαρι να γινει μονιμο στο σετλιστ για πολλα χρονια ακομα…

ΚΑΥΛΑ ΛΕΜΕ ΕΠΟΣ

edit: Ενταξει το εχω δει 3 φορες το βιντεο ε, ειναι τοσο χεβι και τοσο πωρωτικο και ο Τζεημς γουσταρει απειρα ολη την ωρα… instant classic το τραγουδι

edit2: HELLO DARKNESS SAY GOODBYE GAMO TOS PITI MOU DHGSAHGDSA7HUD21321#@!~~~!!`11221``12

3 Likes

δωσε πονο Γιαννη … ωωωωωωωωωωω ωωωωωωω ωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και πανω κατω μεσα στο σπιτι !

ΥΓ. απο το site τους εχει καλυτερο ηχο σε σχεση με την σελιδα του Youtube.

Κανενα ωωωωωωωω και πουθενα, αυτα τα κανουν οι Μεηντεναδες :sunglasses:
Εδω μονο ΦΑΚ ΓΙΕΑ και ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΑΜΙΛΥ

τα κανει και ο Hetfield ρεεεεεεε…

Και ενταξει πολλοι Μεινταναδες γουσταρουν και Metallica. Εδω γουσταρουν Maiden οι ιδιοι οι Metallica.

Αλλα αν το ψαξουμε λιγακι Thin Lizzy ειναι αυτα και οχι Maiden! χε χε χε χε!!

θες να αναβεις φωτιες ρε ατιμε !

Lars γαμει ! Δεν βαριεται και δεν πιεζεται να κανει κατι εξεζητημενο! Πολυ τον χαιρομαι σε αυτα που εχουμε ακουσει το τελευταιο διαστημα ( Και ο Kirk δεν σκιζει τα solos).

Καμια φωτια δεν αναβω, απλα οι παπαριτσες τυπου ωωωω στο Heaven Can Wait ας πουμε ειναι ενας απο τους 3 βασικοτερους λογους που η αγαπη μου για τη μουσικη των Maiden μετριαζεται… Και ΕΥΤΥΧΩΣ στα live των Metallica δεν το εχω αντιμετωπισει πολυ συχνα, και μονο σε ελαχιστα τραγουδια.

καλα εισαι της φυτιλιας και ας λες αλλα . δεν πειραζει. Σε πιανω.

Και εγω το βαριεμαι και ειδικα οταν ειναι ηχογραφημενο στην κανονικη εκτελεση αλλα Live μερικες φορες δενει σε καποια κομματια.

Και στο Halo βγαινει αυθορμητα ενα ωωωωωωωωωωω.

Επισης πολυ θα ηθελα να ειμαι παρων σε καποιο Live των metallica οταν θα παιξουν το my friend of misery και χωρισει ο Hetfield το κοινο στα δυο για να τραγουδησουν την αρμονια πριν το σολο.

1 Like

Α ναι, ημουν στο New Jersey το 2012 και σε διαβεβαιω ηταν επικο αυτο!! Ανατριχιασα μεχρι το κοκκαλο. Ημουν στην αριστερη πλευρα οπως βλεπουμε τη σκηνη!

ΥΓ. Αυτο ας πουμε ειναι τρελη φυτιλια, ναι

1 Like

Αυτο λες ; Μπραβο αγορι μου!!! Ειχατε παει παρεα με τον Παντελη ; μου τρεχουν τα σαλια…

Οχι, με τον Παντελη τους ειδαμε το 2011 στο Big 4 στο Yankees Stadium… στο Orion ειχα παει με αλλον φιλο, που μαλιστα τον ειχα γνωρισει 10 μερες πριν το φεστιβαλ και του λεω κοιτα εγω θα παω εκει αμα θελεις ελα. Και ψηθηκε. Τρελο παλικαρι αυτος, ειχαμε παει να δουμε το ιδιο καλοκαιρι το Dark Knight Rises σινεμα, και στη μεση της ταινιας αποφασισε οτι πεινουσε, βγηκε εξω να παρει McDonalds, μετα δεν τον αφηναν να ξαναμπει οι σεκιουριταδες γιατι ειχε παει 2 μετα τα μεσανυχτα η ωρα και ειχε κλεισει το σινεμα, και τελικα εχασε καπου 45 λεπτα της ταινιας :joy:

Στο Orion Festival ειχα τσακισει τον αστραγαλο μου σε 7Χ7 μολις 4 μερες πριν το διημερο, και πηγαμε μεχρι εκει με πουλμαν… τη διαρκεια της ημερας δεν το περπατουσα πολυ (αν και καναμε τον τουρισμο μας στο μαγευτικο Atlantic City) και στην παραλια που ειχαμε παει το μεσημερι της δευτερης μερας ειχα αραξει καπου στη σκια και επινα τον καφε μου κοιτωντας τον ωκεανο… αυτος ο γαμημενος ειχε παει να βουτηξει στη θαλασσα και πετυχε Rob και Kirk που εκαναν surfing και ειχαν αραξει εξω και μιλουσαν με καμια 30αρια fans…

ΩΩωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι σου ετυχε!! (χα χα χα χα χα!)

Θεοπαλαβος ο τυπος !!

Ωραιες ιστοριες ρε. Πραγματα που σου μενουν !

Απο του χρονου μαλλον θα το ξανακανουν οποτε μπορει να εχεις και αλλες ευκαιριες να τα πεις μαζι τους απο κοντα !

Καποια στιγμη οταν δεν βαριεσαι τρελα γραψε την εμπειρια σου στο thead των Metallica (ή στειλ’την σε μηνυμα) για εκεινα τα 2 Orion. Για τον κοσμο , τις αλλες μπαντες , τα events ,οτι σου ερθει στο κεφαλι!

Εγω δεν εχω και πολλα να μοιραστω . Μονο την εμπειρια του 1993 αλλα χωρις και κατι ιδιαιτερο σε προσωπικο επιπεδο.

1 Like

Εδώ πάντως το σκίσαμε και το ευχαριστηθήκαμε :wink:

2 Likes

Ημουν κι εγω εκει, πλακα ειχε, αλλα αυτο το τραγουδι εχει ηδη αυτο το σημειο μεσα του, αρα δεν ειναι το ιδιο με το να τραγουδας πανω απο καποια Lead μελωδια σαν χαζος (!) Αλλα και το 1999 ημουν εκει!

:kissing_heart:

1 Like

και αυτο ειναι νανανανανα νανανανανανα και οχι ωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωω που ειπα εγω νωριτερα :stuck_out_tongue:

Ασε που αυτο το να νανανααανανααααα (this faded pri madonna) εχει και καποιο νοημα μεσα στο τραγουδι (ιδεα του Bob Rock ηταν να το αφησουν ετσι οπως ηταν στη ντεμο εκδοση οπου ο Hetfield παντα τραγουδαει με αντιστοιχο τροπο τις φωνητικες μελωδιες πριν γραψει τους στιχους).

Ωραια ειναι αυτα τα ωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωω ωωωωωω και νααααααα νααααα νααααααα νααααα αλλα οταν γινονται συχνα και ηχογραφουνται και σε καμποσα διαφορετικα κομματια εγω λιγο τα βαριεμαι. Σε συναυλιες ομως πολλες φορες βγαινει αυθορμητα!

1 Like