η Ολη ιστορια ξεκινά από την εύλογη απορία του @NK_10 . απαντησαν πολυ σωστα και λογικα και ο Alejandro και ο chinaski.
Ολοι θελουμε . πιθανοτατα και ο διοργανωτης θελει , ομως δεν ειναι χομπιστας. Δεν θα βαλει την καύλα του πανω απο την βιωσιμοτητα της επιχείρησης του. Δυστυχώς ζούμε σε μια παράξενη χώρα και σε παράξενους καιρούς.
Αν το θέλουμε τόσο πολύ προσπαθούμε να αφήσουμε κανά ευρουλάκι στην άκρη και μαζευόμαστε να πάμε παρεούλα εξωτερικό , όταν με το καλό ανακοινώσουν ολόκληρη την περιοδεία.
ωραια , ανετα μπορουμε να παμε τετραδα !!! Ολοι οι καλοι χωρανε !!
Περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις να δω αν βολέψει για κάποιο ταξιδάκι!!
Στο μεταξύ έχω καιρό να το ακουσώ ολόκληρο το HTSD. Πριν λίγες μέρες άκουσα ξανά το Moth into Flame και σκέφτηκα πόσο μεγάλη κομματάρα είναι. [απο τις παλιοσειρές σε βάθος χρόνου με κέρδισαν τελικά οι Anthrax, Exodus (βέβαια είναι του 2014) και οι Death Angel, αν και το Dream Calls μου άρεσε περισσότερο,φυσικά το κάθε ενα με τις καλές και λιγότερο καλές στιγμές του]
Επισης ενας τυπος (και αρκετοι αλλοι δηλαδη) που εχει το VIP experience ειναι ηδη μεσα εδω και ωρα και δε θελω να εκφραστω ακριβως το τι νιωθω για τα συγγενικα του μελη:
Δεν ξερω αλλα νευριαζω γνησια με τον τυπο που εχει εισιτηρια και για τις 4 μερες!
4 μερες εντωμεταξυ… πρεπει να παιξουν και περιεγα πραγματα, δε γινεται!
Καποιος στο official Metaplyta forum ελεγε οτι ειναι στιγμη για το Fixxxer… τι να πω.
Δεν ξερω μακαρι αλλα στην φωτο παραπανω που εδωσα με τον James με τη νεα κιθαρα η οποια ειναι Baritone type μαλλον μας λεει για St. Anger αλλο που εγω θελω ManUNkind
ειναι κατι παλαβα ποσα ρε. Ειναι νεα μοδα για τις μεγαλες μπαντες. Αφου δεν βγαζουν απο τις πωλησεις , βγαζουν απο αυτα . Σε αυτα νομιζω οτι γνωριζεις και τα 4 μελη και οκ . Ολοι θα θελαμε να γνωρισουμε απο κοντα τον Hetfield.
Αλλα να δωσω χιλιαρικα για να τους γνωρισω… τι να πω ; Ποτε μην λες ποτε. Αν τα ειχα ή μπορουσα να τα μαζεψω , δεν θα το σκεφτομουν. Φανμποης rules !
Αν εχουν προβαρει 10 απο τα 12 του HTSD, το θεωρω απιθανο να ΜΗΝ παιξουν το ManUNkind παντως.
Αλλωστε ειναι 4 βραδιες, δε γινεται. Και πιστευω οτι το γουσταρουν και οι ιδιοι και το θεωρουν πολυ groovy.
Το πρωτο CD θα το παιξουν ολο, αυτο ειναι αναμφισβητητο νομιζω, ηδη εχουν παιξει 5/6 και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μη δουμε Dream No More σε αυτες τις 4 συναυλιες, εγω λεω θα το παιξουν και 2-3 φορες. Αρα ο κληρος πεφτει στο ποια τραγουδια απο το δευτερο CD ΔΕ θα δουμε. Am I Savage + Murder One που ειναι κατα γενικη ομολογια τα πιο αδυναμα του δισκου νομιζω συγκεντρωνουν τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να μην παιχτουν, αλλα θα δουμε κιολας.
ΥΓ. Δε θα εδινα πολλα λεφτα για να γνωρισω τους Metaplyta γιατι το θεωρω ηθικα απαραδεκτο το να δωσω ξερω γω $500 για μια εμπειρια 2 ωρων που δε θα ειναι για κανενα λογο οπως θα την περιμεναμε. Ισως να το εβλεπα αλλιως πριν 15 χρονια που η καυλα ετρεχε περισσοτερο στο αιμα, αλλα τωρα πλεον δε θα μου ελεγε και πολλα νομιζω. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να πιασω κουβεντα με τον Lars γιατι φαινεται γαμω τα ατομα πλεον, αλλα ειδικα με James θα νευριαζα μαλλον απο κοντα, νομιζω οτι πλεον ανηκει στην κατηγορια “never meet your heroes”