Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Δεν υπαρχουν making of για αυτα τα τραγουδια, γιατι οπως μας ενημερωσαν διαφορα μελη του φορουμ του rocking.gr:

1. Το Halo On Fire ειναι ΚΛΟΠΗ απο το Fragile Dreams των Anathema, και αρα δε θα εβγαζε νοημα να μας δειχνουν στο making of το πως κλεβουν τις παρτιτουρες των αδερφων Καβανα απο πριν 20 χρονια.

2. Το Spit Out The Bone ειναι μια απαραδεκτη ενορχηστρωση και συρραφη ασχετων ριφφς, που ουσιαστικα τα εβαλαν ολα μαζι ασυνδετα για να πανε το τραγουδι στα 7 λεπτα, ενω θα μπορουσε να ειναι 37 δευτερολεπτα. Αρα το making of θα μας εδειχνε απλα να κανουν copy/paste μαλακιες στο Pro Tools.

PS. Edit λογω διορθωσης σε ατονα ελληνικα, δεν αλλαξα τιποτα στο ποστ μου

6 Likes

Κι εγώ halo και spit περίμενα =/

2 Likes

Ίσως τώρα που θα παίξουν Δανία 4 μέρες (και λίγο αργότερα Mexico City ) να μας λιώσουν πάλι στα βιντεακια .

Έχει γραφτεί (νομίζω στο So What) πως έχουν προβάρει 10 από τα 12 κομμάτια. Φαντάζομαι το Spit δε θα το ακούσουμε ούτε στην Κοπεγχάγη. Ειπώθηκε πως θα κρατήσουν τα 2 συγκεκριμένα (που δεν γράφτηκε ποια είναι) για το 2ο σκέλος της περιοδείας.

Χαχαχαχαχαχαχαχα που γραφτηκε αυτη η ΕΠΙΚΗ παπαρια? Χαχαχαχαχα
Δεν εχει ιδεα απο μουσικη και νοτες αυτος που το εγραψε…

1 Like

Ανέβα μερικές σελίδες πιο πάνω και θα το βρεις .

Γενικά έχει γραφτεί ότι έχουν " κλέψει " πολλά κομμάτια . Όχι μόνο στο Hardwired …

Προβλεψεις, στοιχηματα, ελα μπαρε μπαρε τωρα που γυρναει.

1. Spit Out The Bone για να μην πεθανει στη χωρα που τον γεννησε ο Λαρς
  2. Murder One και καλα λογω σεβασμου σε Lemmy

ΥΓ. Εχω την εντυπωση οτι ο Λαρς μπορει να βγαλει live πολυ πιο ευκολα το Spit Out The Bone (εστω και με τη γνωστη του τακτικη να μην τα παιζει ΟΛΑ οπως στο δισκο) παρα το ManUNkind. Οσες φορες εχω προσπαθησει να κανω air drumming σε συγκεκριμενα σημεια του τραγουδιου το χανω, και το εχω λιωσει τοσες φορες που θα περιμενε κανεις να το ξερω απεξω. Δε νομιζω οτι ο Lars θα μπορεσει να κρατησει τους περιεργους χρονους.

Το χανεις στο refrain που παιζει γρηγορα το ταμπουρο με το βαθυ…:joy:

Βλεπω το κλειστο της Royal Arena το οποιο λεει σε συναυλιες χωραει 16.000 και εχει περιπου 12.000 θεσεις αν γινοταν κατι αντιστοιχο στο ΟΑΚΑ δεν θα χωρουσε 22-24.000 κοσμο?

με εισιτηριο 120 ευρω το λιγοτερο .

Ναι ενω στη Μαλακασα που εκανε 85-95 ευρω δεν ειχε εξοδα για να πας και να γυρισεις?

Δεν ειναι τεραστια διαφορα τα 20 ευρω οταν ξερεις οτι θα ειναι εντος Αθηνας…

Εγώ δίνω και 200 . Δεν είμαι εγώ και εσύ το θέμα . Είναι η μεγάλη φορολογία ( που είναι πλέον μεγαλύτερη από το 2010 που ήρθαν τελευταία φορά ) , η Μαλακάσα είναι χώρος του διοργανωτή ενώ στο ΟΑΚΑ πρέπει να πληρώσει ενοίκιο και επίσης ότι αν ακούσει ο ενδιαφερόμενος για εισιτήριο πάνω από 100 ευρώ θα " τρομάξει " και είναι και λογικό γιατί είναι πολλά τα χρήματα όπως και να το κάνουμε .

Και σε όλα αυτά πρέπει να δούμε και τι συμφέρει τον διοργανωτή .

Εμενα με χαλαει λιγο η Μαλακασα λογω αποστασης, το ΟΑΚΑ το ανεφερα για λογους που δεν μπορει να γινει καλοκαιρι, αν και οταν ερθουν καλοκαιρι θα ερθουν…

Θα μπορουσε να γινει σε καποιο γηπεδο οπως παλια…

Τελος παντων κουβεντα να γινεται, για Μαλακασα το κοβω παλι…

στην Ελλάδα του 2017 ξεχάστε τέτοια λαιβ λέω εγώ. Το ζήτημα δεν είναι αν βγαίνουν ή δεν βγαίνουν. Με την σωστή τιμή στο εισιτήριο θα βγάλει φράγκα και ο διοργανωτής. Όλα όμως έχουν να κάνουν με το ρίσκο που αναλαμβάνεις. Σε μια μπάντα με κασέ κατι χιλιάρικα στο παπάρι του αν ακυρώσει ο άλλος, αν δεν μαζέψει τον κόσμο που πρέπει για να κάνει break-even, αν παίξει κάποια κυβερνητικο-οικονομική κρίση, αν, αν αν… Στην περίπτωση των μετάλικα τα ποσά είναι τεράστια άρα το ρίσκο πολύ μεγάλο. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με αυτά που γίνονται κάθε μέρα, θα πάει ο άλλος να κλείσει μπάντα με κασέ πάνω από μύριο; Χλωμό.

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά δεν το βλέπω

Δεν θα το κανει κανεις διοργανωτης για να βγαλει 10 χιλιαρικα θα το κανει για να βγαλει 100 χιλιαρικα…

Επισης απ οσο θυμαμαι και το 2007 και το 2010 η ανακοινωση οτι θα ερθουν εγινε Φλεβαρη μηνα αλλα ο Ελληνας ειναι παντα της τελευταιας στιγμης…

Δεν μίλησα για κέρδος. Προφανώς αν πάνε όλα καλά θα βγάλει ένα κατοστάρικο. Το breal-even είναι το L/W αποδεκτό σενάριο για τον διοργανωτή. Αυτό που θα πει “δεν έβγαλα, αλλά τουλάχιστον δεν μπήκα μέσα”. Από εκεί ξεκινάει κάθε συζήτηση για την όποια υγιή επιχειρηματικότητα (εκτός κι αν είσαι ΔΕΚΟ). Το θέμα είναι πως δεν θα ρισκάρει γιατί αν μπει μέσα θα μπει χοντρά. Καλύτερα λοιπόν 4-5 συναυλίες με μικρό αλλά σίγουρο κέρδος παρά να πάει για το μεγάλο ψάρι και να μείνει δυνητικά με το πουλί στο(ν)…χέρι

Εγω το ειπα αποκλειστικα για κερδος αν φερει καποιος τους Metallica…
Aν τους φερει δεν θα εχει στο μυαλο του να βγαλει 10 χιλιαρικα…

Προφανως για τις υπολοιπες μπαντες που δεν θελουν τοσα λεφτα θα παει σε πιο safe καταστασεις…

Ρε ναι. Προφανώς για να τους φέρει κάποιος πάει για τα πολλά. Απλά αυτό που λέω εγώ είναι πως δεν θα μπει στη διαδικασία γιατί είναι ένα ρίσκο που δεν το σηκώνει η τσέπη του αν γίνει μαλακία και ας λέμε εμείς πως σίγουρα στη Μαλακάσα θα μαζέψει τον Χ κόσμο, άρα Χ επί Υ (ποσό εισιτηρίου)=Ζ- 20%Ζ (φόρος)=1.2εκατ = βγαίνει η συναυλία

Το πρόβλημα ειναι λίγο πολύ αυτό που λέτε για την σταθερότητα της χώρας

Να προπληρώσει ο άλλος 1 εκατομμύριο + απ τον Φεβρουάριο και να προκύψει σοβαρό πρόβλημα στην χώρα το καλοκαίρι π.χ. . Όπως έγινε με το δημοψήφισμα το 2015

Μέχρι και να διαλυθεί η ευρωζώνη

Πως θα δώσει ο άλλος χρήματα με τέτοια ανασφάλεια

Καλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν προπληρώνει όλο το ποσό. Να δώσει προκαταβολή ή εγγυητική από (ξένη) τράπεζα μπορεί. Να έχει 1+ μύριο ζεστό ο άλλος και να το ακουμπήσει 6 μήνες πριν απλά δεν παίζει. Οπότε ο κίνδυνος να ακυρωθεί η συναυλία με υπαιτιότητα του διοργανωτή για τους λόγους που λες θα του κοστίσει την προκαταβολή, κάποια κατοστάρικα (σε χιλιάδες) δηλαδή. Αν παίξουν δε, και εκείνες τις μέρες γίνει κανα μπραφ περίεργο και πάνε μόνο 10.000 κόσμος, την γάμησε και το κλείνει μετά το μαγαζάκι του.

Σε κάθε περίπτωση το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο. Αλλιώς και Sabbath θα βλέπαμε πέρσι και Maiden και όλα γαμώ, αλλά δυστυχώς για εμάς δεν είναι έτσι τα πράγματα

εντιτ: προφανώς και δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί η φάση, αλλά η λογική (μου) αυτό λέει

1 Like

Nomizw pws einai syndiasmos oswn lete. Kai to risko einai megalo kai auto to lamvanei ypopsin otan prepei na riskarei 1 myrio gia na parei pisw 5% h 10% kerdos. Spaei auto to myrio se 20 live kai tou dinoun kalyteri apodosis kai mikrotero risko.

Episis, oso ki an 8a htan gamato na tous vlepame kapoia stigmi sto OAKA anti gia ti Malakasa (pou otan paizoun se kleistous xwrous liga kleista apo auta pou emfanizontai exoun tin idia xwritikotita) opws swsta leei o drenie to OAKA 8elei noiki. H malakasa einai proplirwmenh gia 40 xronia.