Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Αστο δεν το συνεχιζω δεν θα βγαλει πουθενα…

@drenie ευτυχως ειχαμε Ktulu χθες…:sunglasses:

2 Likes

επειδη λενε οτι αυτες τις μερες θα ανακοινωσουν ημερομηνιες για την Αμερικη και την Ευρωπη (απο φθινοπωρο και μετα) δεν κανονιζουμε μια παρεα απο εδω μεσα να παμε να τους δουμε ;

2 Likes

Φθινόπωρο ε;;;

Αν και αρκετά δύσκολο εκτός και αν είναι κάτι του στυλ Νοέμβρη, θα γούσταρα τρελά

Γενικά Δημήτρη έχε με υπόψιν φίλε μου

1 Like

εγω εχω την καλυτερη διαθεση και για κουβεντα και γενικοτερα για παρεα.
Μολις ξερουμε λεπτομερειες θα ποσταρω εδω ημερομηνιες ,λογικα και το club μπορει να οργανωσει κατι και θα ηταν χαρα μου να μαζευτουμε και παιδια απο εδω μεσα.

Με οσους απο εδω μεσα εχει τυχει να βρεθω για καμια μπυρα δεν το εχω μετανιωσει ισα - ισα που μπορω να πω οτι τους θεωρω και φιλους μου.

Η μουσικη ενωνει . Love you all.

1 Like

μπορεί να το έχουν μετανιώσει αυτοί :stuck_out_tongue:

και εγώ εννοείται πως το ψήνω αν έχουμε δουλειά και λεφτά μέχρι τότε

οκ λοιπον ! ζηταω συγγνωμη και δεν θα τους ξανα ενοχλησω

(αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχα- εχω καλη διαθεση για παραπανω επικοινωνια. Οπως το βλεπει ο καθενας.)

Μεσα για ταξιδι. Κατα προτιμηση σε πολη με δυο συναυλιες ή σε δυο συνεχομενες συναυλιες σε κοντινα μερη.

3 Likes

Να σου πω μανούλα μου (που λένε και οι Πατρινοί), πες μου ό,τι δεν το πήρες σοβαρά γιατί άμα σε πετύχω πουθενά θα στα καπνίσω τα μάτια (που λέμε εμείς οι Αγρινιώτες νταήδες)

1 Like

Μια ίσον καμία, νόμος . Μακάρι να μπορούμε να πάμε αρκετοί από δω μεσα

γεια σου ρε πατρίδα

σιγα ρε μαστορα !! :blush:

Τι να παρω σοβαρα ρε αλητη ; το μονο που με εχει πειραξει ειναι το χτυπιεσαι (αν μιλαμε για προσωπικο επιπεδο) . εσυ μπορει να το ειπες χαβαλε , εγω μας βγηκα ευαισθητος ! :kissing_closed_eyes:

απλα χανουμε λιγο την μπαλα. εγω νομιζα οτι εδω μεσα ειμαστε ανθρωποι σχετικα ωριμοι που μας ενωνει η αγαπη μας για τον σκληρο ηχο γενικοτερα αλλα συχνα πυκνα την βγαζουμε εξω για να δειξουμε οτι την εχουμε πιο μεγαλη.

Συμφωνω με τον Παντελη . Αν μπορεσει να συνδυαστει με διπλο Live (ειδικα στην ιδια πολη που θα παιξουν και σχεδον σιγουρα καμποσα διαφορετικα τραγουδια) θα ηταν τελειο.

ΥΓ. Αμερικη λενε οτι θα βγουν περιοδεια με Avenged Sevenfold Και Volbeat ! Καυλα! (παρ’τε και Baroness ρεεεεεε)

να μην είσαι τόσο ευαίσθητος λοιπόν γιατί δεν υπάρχει καμία διάθεση εκ μέρους μου να προκαλέσω ή να σε υποτιμήσω ή κάτι αρνητικό τέλος πάντων. Χαβαλέ κάνουμε, συζητάμε όσο μπορούμε πιο κόσμια και επειδή έχουμε μιλήσει και πιο πριβέ (στο πλαίσιο της αντρικής φιλίας μην παρεξηγηθούμε κιολας ε) σου έχω θάρρος και σου μιλάω πιο χύμα όπως μιλάω δηλαδή στην καθημερινή μου ζωή. Οπότε …GET OVER IT :stuck_out_tongue:

@Rebel για πες ρε, Αγρινιώτης μέσα από το Αγρίνιο, ή απλά καταγωγή από Αιτ/νια ή από κανα κωλοχώρι εκεί γύρω; :stuck_out_tongue:

εντιτ: on topic…τέλος βδομάδας…γύρισα από δουλειά, άνοιξα μια μπύρα, έβαλα την μπριζόλα να γίνεται και έχωσα HTSD…σκέτη καύλα ο δίσκος, να τα λέμε και αυτά

2 Likes

εσυ χρωστας συναντηση οταν αποφασισεις να ερθεις Αθηνα ! και εσυ και ο αλλος ο κολλητος σου γαμω τους Soundgarden!

Το HTSD οντως γαμει . ολοκληρο τον δισκο εχω καιρο να τον ακουσω αλλα καθε φορα που βαζω καποιο κομματι μετα εχω ενα χαμογελο ικανοποιησης!

Δεν μου αρεσουν οι βαθμολογιες αλλα εχει τουλαχιστον 6 κομματια που ειναι κορυφαια δηλαδη του 9+. Παντα για τα δικα μου γουστα , ετσι ;

1 Like

+1 @drenie μην κλαις ρε φίλε θα σε πάρουμε κι εσένα μαζί μας όπου παίξουν οι Metallica :stuck_out_tongue:

Και πλάκα πλάκα κι εγώ σήμερα έβαλα το πρώτο cd του HTSD!

1 Like

εσυ θα μετανιωσεις την ωρα που ανοιξες λογαριασμο και εδω και στο facebook !!!

Οσο για το αν θα με παρετε… μαλλον θα με βρειτε μπροστα σας ! :stuck_out_tongue:

Από κωλοχώρι εκεί γύρω :yum:!

Τους Soundgarden δε θα τους ξαναβρίσεις! Τους Soundgarden!

Να πιάσεις κοτσίδα το μαλλί για να βλέπουμε ε;

1 Like

κοτσιδα την κοιλια αν θες , κατι γινεται !

@pantelis79 Μεχρι να αποφασισει να απανταει ο @Outshined που ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζει , οποιους θελω θα βριζω! :smile:

Ο @Outshined απαντάει μόνο για τον Myles Kennedy, οι Soundgarden είναι δικιά μου δουλειά :grin:!

…και κάπου εδώ να πούμε πόσο πολύ γαμάει το HTSD, για να μη ξεχνιόμαστε, γιατί μερικοί-μερικοί ενίοτε εκτροχιάζεστε.

1 Like

Δεκτα ολα αυτα, αλλα πρεπει λιγο να χαλαρωσουμε νομιζω εδω περα με τα αρνητικα σχολια για τους Metallica. Δεν ειναι τοσο κακο να υπαρχουν κι αυτα, ειδικα οταν ειναι τοσο μηδαμινα και τοσο ασημαντα, οπως ας πουμε για τα setlists των Metallica.

Δε ζηταω απο τους Metallica να γινουν Dream Theater επι Portnoy, που καθοταν για ΚΑΘΕ συναυλια της περιοδειας και εβγαζε σετλιστ με σχεδον αποκλειστικα τραγουδια που δεν εχουν παιξει στη συγκεκριμενη πολη που επισκεφτονται. Ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟΝ για τους Metallica να μην παιξουν οντως τον κορμο των One, Master Of Puppets, Seek And Destroy και την αγια τριαδα απο το Black Album. Το θεμα για μενα ειναι οτι ακομα κι αν εσυ βρισκεις κορμο αυτα τα 6 τραγουδια πανω κατω, ο κορμος στην παρουσα φαση ΔΕΝ ειναι μονο αυτα. Ειναι και τα Hardwired, Atlas Rise (δυστυχως!!) και Moth Into Flame (που μονο χθες δεν παιχτηκε). Αρα ειναι το μισο σετλιστ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εκει που μπηκαν και πιο ενδιαφεροντα τραγουδια στο σετλιστ (Halo On Fire, Confusion), πανε κι αυτα λογω της αρρωστιας του James και του Kirk, που ομολογω οτι ηταν μια ατυχης συγκυρια.

Το θεμα ειναι οτι στα υπολοιπα 9 τραγουδια, οι “εκπληξεις” θα ειναι στην ουσια 1-2 τραγουδια. Γιατι οπως ειπες και ο ιδιος, τα For Whom The Bell Tolls, Creeping Death, Fade To Black, Battery, και ισως κανα 2 ακομα, παιζονται on a regular basis. Ισως οχι σε καθε συναυλια, αλλα σε πολλες. Και αυτο ειναι εντελως οκ (ισα ισα που ειναι πολυ cool βασικα) αμα εχεις μια περιοδεια που παιζεις σε 60 διαφορετικες πολεις. Αλλα οταν διαφημιζεις επι μηνες τις 4 συναυλιες στην Κοπεγχαγη, που εχεις παιξει ηδη πανω απο 10 φορες στο παρελθον και δεν κανεις και κατι πολυ σπεσιαλ, οπως ειπες το μισο κοινο που τους βλεπει πρωτη φορα… δε θα εχει κανενα θεμα. Το αλλο μισο ομως? :stuck_out_tongue:

Δε λεω οτι το κοινο θα εφυγε απογοητευμενο, ουτε ενας δε θα εφυγε απογοητευμενος μετα απο συναυλια των Metallica (αλλωστε οι Σκανδιναβοι ειναι αλλεργικοι στο να πουνε κατι αρνητικο, ειναι μερος της κουλτουρας και της ζωης τους). Το μονο που λεω ειναι οτι χαθηκε (αλλη μια) ευκαιρια για special εκτελεσεις.

1 Like

Αν δεν είσαι από αυτά τα μέρη δεν έχεις δικαίωμα να λες κωλοχώρια τα κωλοχώρια. Βέβαια αν αναφέρει ο Rebel τίποτα για Ξηρόμερο θα φάει μπαν τουλάχιστον για έναν χρόνο

1 Like