Δύο φορές, κατά προτίμηση στην ίδια πόλη, για να μην υπάρξει μετακίνηση. Κι αν είναι και συνεχόμενες μέρες, ακόμα καλύτερα. Δε θα πάμε για τουρισμό εκεί, θα πάμε μόνο για METALLICA.
Το Ξηρόμερο είναι τα άγνωστα Ζωνιανά της Ελλάδας .
Δύο φορές, κατά προτίμηση στην ίδια πόλη, για να μην υπάρξει μετακίνηση. Κι αν είναι και συνεχόμενες μέρες, ακόμα καλύτερα. Δε θα πάμε για τουρισμό εκεί, θα πάμε μόνο για METALLICA.
Το Ξηρόμερο είναι τα άγνωστα Ζωνιανά της Ελλάδας .
+1000
Αν ήξερε το Άμστερνταμ θα σταματούσε τις εισαγωγές από Καλαμάτα
Σίγα μην παρεξηγηθεί κανείς. Μια χαρά τιμή είναι να είσαι βλάχος. Όχι με την έννοια που έχει επικρατήσει σαν νοοτροπία που ανέφερε κι η πατρίδα, προφανώς
Εγώ είχα σοκαριστεί με τους Μυτιληναίους όταν είχα πάει, όσον αφορά την προφορά
Δεν έχω πολλές επαφές με τον τόπο πλην Μεσολογγίου , της πόλης και του χωριού. Αλλά γενικά δεν είναι προοδευτικοί οι άνθρωποι. Μετράνε πολύ τα βιώματα . Εμένα η γιαγιά μου έλεγε ότι στον εμφύλιο τους έπαιρναν με τα τουφέκια τα πρόβατα οι κουμμουνιστές και γι αυτό τους μισεί. Τι διάλογο να κάνω ;;
σωστό σωστό. Μεγάλη “δύναμη” ο τόπος
Off topic το avatar σου ομως δηλωνει οτι ταιριαζει με την πολιτικη νοοτροπια της περιοχης του Αγρινιου…
Οι Νοτιοι δεν ηταν οι “καλοι” Αμερικανοι και δεν τους λες και επαναστατες…
Οn topic
Κατι ωραιο απο χθες…
ωραιο ηταν και αυτο !!!
το αβαταρ μου δεν δηλώνει τίποτα άλλο, παρά μόνο την αγάπη μου για το southern ήχο ( Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd κλπ ) και στον dimebag που την είχε στην κιθάρα του
Και το σταματάω εδώ για να μην δημιουργούμε και εντυπώσεις
Και τους Dukes που την ειχαν στην οροφη του “General Lee”…
Ελα Παντελη:
Τράβα ρε κερατά στο thread των metallica. Την έχω ποσταρει ήδη την συνέντευξη.
Ομολογω οτι καθε φορα που το βλεπω, δε μου δημιουργει ωραια συναισθηματα. Στην Αμερικη ειναι συνυφασμενο με σχεδον οσο αρνητισμο οσο και μια σβαστιγγα ή η σημαια των Ναζι. Προφανως απο τα ποστς σου εχω καταλαβει οτι δεν εχεις καμια σχεση με το πολιτικο υποβαθρο της εν λογω σημαιας, και απο τη στιγμη που γραφεις σε ενα ελληνικο φορουμ ποιος νοιαστηκε κιολας, αλλα γενικα ειναι ενα πολυ κακο συμβολο.
Τράβα ρε κερατά στο thread των metallica. Την έχω ποσταρει ήδη την συνέντευξη.
Σορρυ, δεν το πηρα πρεφα… αλλα τι πειραζει, κανουμε τα ιδια ποστς σε 2 διαφορετικα τοπικς, οπως παιζουν οι Μεταλλικα τα ιδια τραγουδια διαφορετικες μερες στην ιδια πολη.
Αμα αντι για ultimateguitar ελεγε tokoulouri, θα ηταν πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Αι χεσου μωρέ και εσύ .
Άνθρωπο με δικό του ήχο που τον καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα και τον κράζεις ( ακόμα και αν στα Live είναι λάθος αυτή η πρώτη νότα ).
Σιγά που πρέπει να γράφει και κάμποσα τραγούδια για να μην τον πεις εσύ ΔΥ. Λες και όλοι οι μουσικοί που σου αρέσουν και ακούς γράφουν το ένα έπος πίσω από το άλλο για 35 χρόνια σερί .
Αϊ ρε !
Αμα αντι για ultimateguitar ελεγε tokoulouri, θα ηταν πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Εισαι προφανως και εμφανως υπερβολικος για τις ικανοτητες του Kirk με το οργανο του (ελα σου δινω και πασα για απαντηση). Το οτι εχει λιγο sloppy παιξιμο δε λέει πολλα πραγματα ουτως ή αλλως, καθως οταν ειναι in the zone ακομα και τωρα παιζει εκπληκτικα. Απλα βαριεται ο ανθρωπος και ταυτοχρονα εχει χασει το παθος του για τη μουσικη που παιζουν οι Metallica μαλλον. Οταν τον βλεπεις να παιζει τα δικα του τα περιεργα, γουσταρει με τα χιλια, και μακαρι να τον αφηνε ο James να βγαλει σολο αλμπουμ. Αλλα εχουμε μπλεξει με τον redneck.
Το προβλημα δεν ειναι οτι δε γραφει, το προβλημα ειναι οτι ειναι κουλος στα λαιβ. Κι ο Ντεηβ ο Μαρει δε γραφει, αλλα στα λαιβ ειναι μια χαρα. Ο δικος μας εδω κανει το ενα λαθος πισω απο το αλλο, trainwreck!
Κι ο Ντεηβ ο Μαρει δε γραφει, αλλα στα λαιβ ειναι μια χαρα.
Οταν λες μια χαρα, εννοεις οτι ειναι η πρωτη απο τις 2 κιθαρες που και να ελειπαν δε θα εκανε καμια διαφορα στη μουσικη των Maiden? Ναι, ετσι, μια χαρα ειναι.
Εννοω εκτελεστικα, στον ρολο δηλαδη που εχει. Ξαναλεω, ο δικος μας ειναι κουλος.
Άσε μας μωρέ . Άκου την εκτέλεση του disposables που ανέβασε ο quintom πριν λίγες μέρες που θεωρητικά το παίζουν και πολύ καλοί μουσικοί και θα δεις ότι αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται.
Όσο για το ότι ο Hetfield δεν αφήνει τον Kirk να κάνει τα δικά του … δεν είμαστε στο 1995 ούτε στο 2000 .
Άσε μας μωρέ . Άκου την εκτέλεση του disposables που ανέβασε ο quintom πριν λίγες μέρες που θεωρητικά το παίζουν και πολύ καλοί μουσικοί και θα δεις ότι αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται.
Όσο για το ότι ο Hetfield δεν αφήνει τον Kirk να κάνει τα δικά του … δεν είμαστε στο 1995 ούτε στο 2000 .
Και παρολα αυτα δεν κυκλοφορει κανενας τους τιποτα με κανεναν αλλον. Εκτος απο τον James φυσικα, που απο οτι φαινεται μπορει να συμμετεχει αν θελει σε τραγουδι των Heart.
Χμμμμμμμ ακόμα και τις εποχές που ήταν τόσο απόλυτος ο ψηλός και με τους orbital ηχογράφησε ο Kirk και αργότερα με τους Exodus , μπορεί να υπάρχουν και άλλα παραδείγματα που δεν τα θυμάμαι τώρα άμεσα .
Και με τους COC ο μπσηλός .