Και με τους Gov’t Mule και αυτός και ο Jason και με τους Sepultura o Jason όπως και με τους Voivod και με τους Mercyful Fate ο κοντός και με τους Danzig και ο ψηλός και ο ΔΥ και όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει .
“Do as I say, not as I do”
Οι Metallica πρέπει να περάσουν μια βόλτα από τους Overkill, για σεμινάρια πως παίζεται το metal.
Ναι γιατι τους ενδιαφερει παρα πολυ.
Χαίρομαι που συμφωνούμε το μόνο που τους νοιάζει είναι η κονόμα.
Κι εγώ χαίρομαι που συμφωνούμε ότι οι Metallica είναι η μεγαλύτερη metal μπάντα στο σύμπαν.
Βλέπω ότι ταυτίζεται με αυτά που λέω ότι οι metaλλιρα είναι η μεγαλύτερη metal μπάντα στον πλανήτη.
Αμα ηθελαν να ακουγονται σαν τους Overkill οι Metaplyta, θα το ειχαν κανει πριν 3 δεκαετιες. Προτιμησαν να γινουν 100 φορες καλυτεροι, κατι ειναι κι αυτο.
Όσο ταυτίζεται αυτό που υποστήριξες ότι είπα, με αυτό που είπα.
Ακόμα και ο Blitz έχει πει πως οι Metallica είναι η καλύτερη μπάντα από όλο εκείνο το κίνημα.
Πολυ γουστάρω που για κάποιο λόγο οι Overkill θεωρούνται (από πού ξεκίνησε αυτό… άραγε…) οι Motorhead του thrash και ο Bobby ο νέος Lemmy. Όπως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Fenriz. Ό,τι και αν πουν/παίξουν (οι Overkill από το '07 και μετά) είναι ευαγγέλιο. Προφανώς και δεν κράζω τους ίδιους, οι άνθρωποι επαγγελματίες είναι, αλλά τους ακόλουθους τους. Οκ, καλοί είναι οι δίσκοι τους - απλά καλοί - αλλά το έχω ξαναπεί, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ στη μπάντα το ταβάνι σου είναι χαμηλό, θες δε θες.
Ας κάνουμε μια σύγκριση τα τέσσερα τελευταία άλμπουμ των Overkill και των metallica. Γελάνε και οι πέτρες.
Και σου είπα ότι συμφωνώ μαζί σου με βάση τους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι η μεγαλύτερη μπάντα στον πλανήτη. Γιατί από μουσική έχουν πολλά χρόνια να γράψουν…
Μιλά για την τότε εποχή γιατι τώρα άστα…
Δεν νομίζω πως μπορούμε να συγκρίνουμε τις 2 μπάντες σε κανένα επίπεδο, οι τελευταίοι Overkill είναι όλοι γαμάτοι thrash metal δίσκοι, οι Metallica έχουν ξεπεράσει προ πολλού αυτή τη ταμπέλα, όταν το έκαναν απλά έβγαλαν ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η σκηνή και δεν χρειάζεται να το ξανακάνουν. Οι Overkill αν τολμούσαν να παίξουν κάτι πέρα από thrash είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχαν πλέον.
πέρα από το άκυρο της σύγκρισης (ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το ή στη μουσική, λες και δε μπορεί κανείς να απολαύσει και Overkill και Metallica), εγώ μια χαρά τη βρίσκω ακούγοντας το All Nightmare Long, το Suicide, το Fixxxer, το Halo, το Spit, το Carpe Diem, το Memory ακόμα και το Sweet Amber ή το Unnamed Feeling. Που να έγραφαν και μουσική δηλαδή!
Επίσης γιατί τα 4 και όχι τα …6! Να αφήσεις έξω το ReliXIV ή το Immortalis? Άμα βάλουμε όλη τη δισκογραφία δηλαδή που στα 90s οι Overkill έβγαζαν μέτρια άλμπουμ;
Είπαμε, στις μεγάλες μπάντες η κριτική είναι πιο αυστηρή ενώ στις cult μπάντες ξεχνάμε τις πιο μέτριες στιγμές και δίνουμε πιο εύκολα τα 9άρια-10άρια μας παραβλέποντας αδυναμίες!
Κανουμε μια συγκριση και οι Μεταλλικα παταμε κατω τους Οβερκιλλ γιατι οι τεσσερις τελευταιοι δισκοι τους ειναι πολυ καλυτεροι.
ενταξει σηκωνει πολυ πειραγμα η φαση αλλα οκ Θα αρκεστω στο οτι τα μαθηματα τα πηραν τελικα οι Megadeth Και εβγαλαν το Risk Και το Super Collider.
- Ποτέ δεν είπα ότι οι overkill είναι καλύτεροι από τους metallica συγκρίνω τον τελευταίο δίσκο.
- Ποιος είπε ότι θέλουμε οι overkill και οι κάθε overkill να αλλάξουν αυτό που παίζουν ,thrash παίζουν πάντα για αυτό τους γουστάρουμε.
3.Ποιος είπε ότι η αλλαγή που κάναν οι metallica είναι και πετυχημένη? Άμα προτιμάτε αυτούς τους metallica από αυτούς που θρασαρανε δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Προτιμω γενικα για οσα εχουν προσφερει στη μουσικη οι Metallica, δεν ξεχωριζω τις περιοδους τους…
Γουσταρω πχ να ακουω το Halo οσο και το Whiplash οσο και το Outlaw Torn…
Eιναι κομματαρες για αυτους που γουσταρουν τη μουσικη, δεν με νοιαζει αν ειναι thrash ή hard rock…