- ο τελευταίος δίσκος για σένα μπορεί να είναι καλύτερος και για μένα όχι. Aντίστοιχα μπορεί να θεωρώ το Ironbound ανώτερο του DM ενώ άλλος όχι. Είναι και τα 4 που ανέφερα καλά αλμπουμ (άλλο περισσότερο, άλλο λιγότερο) οπότε επαφίεται στο γούστο του καθενός. Αντίστοιχα μπορούμε να μιλήσουμε για τα τελευταία Testament, Death Angel, Anthrax, Megadeth κοκ. Όλα τους καλές κυκλοφορίες, το πως τα κατατάσεις είναι δικό σου θέμα.
- Αυτό δεν είναι ούτε στο χέρι σου, ούτε στο χέρι μου ούτε κανενός είναι επιλογή της μπάντας! Αν την εκφράζει να παίζει θρας ή heavy ή speed ή power αυτό θα κάνει! Εμάς μπορεί να μας αρέσει ή όχι το αποτέλεσμα.
- Οι Metallica θρασαρανε στο ΚΕΑ και το κάνανε πολύ επιτυχημένα. Από εκεί και μετά είχαν μπόλικα μη-θρας κομμάτια ακόμα και στα 3 επόμενα (προφανώς το Fade, το Ktulu, το Orion ακόμα και το One αν θέλεις δεν είναι θρας). Αυτό δε σημαίνει πως αν προτιμάς τη θρας περίοδο τους (και εγώ αυτή προτιμάω) η στροφή ΔΕΝ ήταν επιτυχημένη για πολλούς λόγους. Βασικότερος είναι πως το ΤΒΑ και τα Loads (ειδικά το πρώτο) είναι δισκάρες. Και να σου πω την αλήθεια προτιμώ το Misery από το Hollier που ‘θρασαρε’ ή το Bleeding Me από το Hardwired που είναι ένα τυπικό -δε σκίζουμε τα ρούχα μας- θρας κομμάτι (που το ανεβάζει αρκετά ο Het τόσο στο στούντιο όσο -κυρίως- live.
Άμα όλα τους τα θρας κομμάτια από το 91 και έπειτα ήταν σαν το Spit ας έβγαζαν μόνο θρας δίσκους κανένα πρόβλημα!
Χανεις χρονο, αν δεν συμφωνεις εισαι τρολ.
Μπορείς να βρεις πού ακριβώς είπα εγώ ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η “κονόμα”;
Με τι όνομα εγραφες πριν 3 μέρες; έχουμε χάσει τη μπάλα με σένα. Μπορείς να μπεις με κάποιο απο τους άλλους λογαριασμούς σου και να συμφωνήσεις κιόλας με τα λεγόμενα σου, να πατάς καρδούλες στα ποστ σου κοκ.
Δεν χρειάζεται να το πεις αφού συμφωνείς με τις "δισκαρες " που βγάζουν τα τελευταία χρόνια.
Είναι προφανές ότι οι metallica άλλαξαν για να προσελκύσουν πιο ευρύ κοινό = κονόμα!
Καλά ναι για την κονόμα το έκαναν οκ .
Άρα είναι και πετυχημένοι κάτι που αμφισβητείς λίγο πιο πάνω .
Επίσης ο "τρέχω να τους φτάσω " Mustaine έκανε κάτι για την κονόμα που λες ή ήταν "for the boys " ;
Οποιος εχει διαφορετικη αποψη ειναι τρολ ´η εχει πολλους λογαριασμους. Μαλλον δεν ειστε καλα. Αντε γραψτε ποσο γαμαει το metallica και ποσο σας αρεσει. Ουστ ρε.
Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι πετυχημένοι με το κριτήριο το δικό σου και ο Bieber πετυχημένος είναι πουλά εκατομμύρια δίσκους.
Ο Πρόεδρος με εξαίρεση το risk δεν έχει αλλάξει.
Κριτηριο δικο σου ειναι οχι δικο μου . Προσπαθω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου.
Δηλαδη θες να μου πεις οτι ηταν πετυχημενοι μεχρι το ; 1988 ; 1991 ;
Και μετα τι ;
Επισης που αλλαξαν αυτοι εδω και που δεν αλλαξε ο Προεδρος σου ; Και γιατι παρακαλαει τοτε για τα BIG4 ;
Η συγκριση με τον Bieber ειναι εντελως ακυρη . Συγκρινε αν θες με Beatles, Stones, Pink Floyd, Zeppelin, Sabbath . Κατι φυσικα που φαινοταν απο τοτε που ξεκινησαν οτι ειναι μεγαλυτεροι απο τους υπολοιπους της εποχης - κατηγοριας.
Την εποχή που λες παιζαν με τα αρχ…α τους μουσική, τώρα παίζουν αρχ…α μουσική. Πάντα πετυχημένοι ειναι.
Σε πήρε Προσωπικά ο Hetfield και σου είπε ότι παρακαλάει ο πρόεδρος για big4?
μαλιστα οποτε λοιπον ολο το κριτηριο που εχεις για να αποδειξεις την κονομα , την χαλια μουσικη τους κτλ ειναι το γουστο σου! Οκ .
Ναι εχω αμεση επικοινωνια με τον Hetfield , οπως και με τον Lars και τους Kirk , Rob , Jason , McGovney, το πνευμα του Burton (ο Lloyd Grant δεν σηκωνει το τηλεφωνο) και φυσικα με τον Mustaine Και ολοι επιβεβαιωνουν οτι ο MegaDave παρακαλαει για Big4 Και ακομα δεν εχει ξεπερασει οτι εφυγε απο την μπαντα (και εχασε την ευκαιρια να γινει τοσο επιτυχημενος) πριν απο 35 χρονια (πλησιαζει και η επετειος της αποχωρησης του).
Ειναι κριμα να το ριχνουμε στην ειρωνια. Δεν σου κανουν οι Metallica ; Μην ασχοληθεις αλλο. Δεν σου εφαγαν το μπιφτεκι σου , δεν προδωσαν κανεναν , παντα σκεφτοντουσαν εξω απο το κουτακι που εχουν αρκετοι fans του Heavy Metal γι’αυτο και εγιναν τοσο πετυχημενοι και επιδραστικοι σε ολους τους τομεις.
Επισης οτι καταφερνουν να τους σεβονται οι περισσοτεροι μουσικοι που αρκετα παιδια που τους “κραζουν” εχουν ως “Θεους” κατι δειχνει. Σκεψου το.
Ενώ εσύ γουστάρεις την τώρα εποχή από την τότε.
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, τις αηδίες που πετάει ο καθένας για να δικαιολογήσει την άποψη του σχολιάζω.
Και το επιβεβαιώνω ο mustaine κλαίει κάθε βράδυ.
Και δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των fan boy.
Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο πηγαίνετε να ακούσετε το τελευταίο αριστούργημα των metallica. Βάζω στοίχημα ούτε εσείς δεν τον αντέχετε να τον ακούσετε ολόκληρο.
ναι την γουσταρω την εποχη την τωρα. Την λατρευω . Δεν εχουν γινει καρικατουρες οπως αρκετες παλιοσειρες.
Δεν αναγκαστηκαν να κανουν reunion , να παρεπαιουν και να παιζουν σε μικρα κλαμπακια προσπαθωντας να το παιξουν ακομα 25αρηδες γιατι αν δεν κανουν, ουτε αυτο δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι τους , να διωξουν και να παρουν καμια 10αρια νεα μελη για να επιβιωσουν σαν μπαντα και φυσικα δεν ξεχωρισω τις εποχες.
Αυτο το κανουν αλλοι . Ολο το πακετο το γουσταρω. Απο την αρχη μεχρι σημερα. Αλλες στιγμες περισσοτερο , αλλες λιγοτερο.
Αν δεν βλεπεις την τιμιοτητα σε αυτο , δεν θα σχολιασω πως βλεπεις τα πραγματα γενικοτερα στη ζωη γιατι δεν σε ξερω , αλλα η ζωη ειναι ενας συνεχομενος δρομος .
Και αυτος ο δρομος που εχουν περπατησει οι Metallica τους εχει κανει την μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη (τελος παντων μια απο τις μεγαλυτερες) . Και δεν το μετραω σε τραπεζικους λογαριασμους οπως εχεις εσυ την καψουρα να κανεις.
Υ.Γ. τα παρακαλια του Mustaine υπαρχουν παντου . Διαβασε καμια συνεντευξη. Και μουσικα παντα 2 βηματα πισω ηταν. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει βγαλει και σπουδαιες δουλειες ( οι Megadeth μεχρι το 1997 ηταν απο τις αγαπημενες μου μπαντες , κυκλοφοροντας μερικους απο τους αγαπημενους μου δισκους. Μετα δεν βρηκα κατι παρα πολυ ενδιαφερον σε αυτο που κανουν και Live δεν με εντυπωσιαζουν πλεον).
Αρα για το ειδος του, κατι κανει καλύτερα απο τους υπολοιπους…
Επισης ανοιξε κανα Megadeth vs Metallica να τις μετρησεις. Προσωπικά μου αρέσουν και οι 2 οπως είναι το λογικό για 2 μπαντες που εχουν παρομοιο ηχο! Και μαλλον εχω δει τον ‘προεδρο’ live αρκετα παραπανω φορες απο εσενα.
Αλλα εφοσον παραθετεις τα επιχειρήματα σου εδω (απεφυγα τα εισαγωγικά ) τουλάχιστον μην το κάνεις σε επιπεδο δημοτικού (μουσική αρχιδια, αρχιδια μουσικη). Ουτε ο Mustaine εβγαζε στα 90s οτι ηχο εβγαζε στα 80s. Ακολούθησε συνταγη ΤΒΑ με τα Countdown, Youthanasia ακολουθησε συνταγή Load με τα Cryptic και risk…
Επισης ο DM δεν αρχισε τα τουιτ περι big4, προς τι η ειρωνια; Ξεχωρισε το γεγονος απο την αποψη…
Ειναι λιγο ειρωνικο να ιλας για φανμποιλικι με τετοιο νικ δε βρισκεις; Ουτε διαβασα πουθενα να σου γραφει ο drenie οτι προτιμάει τα 4 τελευταία απο τα 4 πρωτα. Αν πρεπει να του αρεσει καποιος δισκος οσο το Master για να τον ακουσει κανεις απο το 86 και μετα θα επρεπε να ακούσει 4-5 δισκους ολο κι ολο.
@Prophecy σε 3 μερες που εισαι στο φορουμ εχεις αποψη για το τι γραφεται εδω και 4 μηνες (πολυ ελεύθερο χρονο εχεις!) αλλά προλαβες κ να δεις το φορο να αδειαζει!
Ηρωικές απαντήσεις από drenie και Alejandro. Παιδιά, δεν έχω την ίδια υπομονή, να είστε καλά.
Φίλε μου με έπεισες, ειδικά με το επιχείρημα “έχω δει τον πρόεδρο πιο πολλές φορές από σένα”… the end!
Αυτό δεν ήταν επιχείρημα, μάθε να διακρίνεις. Αυτό σου δείχνει ότι η μουσική δεν είναι παο-οσφπ να είσαι ή το ένα ή το άλλο.
Επιχείρημα είναι ότι και οι Megadeth άλλαξαν τον ήχο τους στο βαθμό που τον άλλαξαν οι Metallica (και μάλλον όχι τόσο επιτυχημένα βλ. Risk).
Γεγονός είναι ότι ο DM τουίταρε πως θέλει big-4 shows ενώ εσύ γράφεις αυτό¨
Μάθε να ξεχωρίζεις τι είναι τι και άσε τους χαρακτηρισμούς για φανμποιλίκια γιατί ψιλο-εκτίθεσαι
Και δεν καταλαβε ποτε γιατι τον διωξανε…
Ειναι ο ιδιος λογος που θα εφευγε κι ο Lars αν ζουσε ο Cliff…
Τα γκραμι τι ωρα ειναι,κανενα live stream θα παιξει,εχουμε και αγωνια λογω lady gaga,αν θα πει καλα το moth into flame.
Ειναι νωρις ακομα στο Αμερικα…
Λογικα ξημερωματα θα ειναι τα Grammy…
Edit: Τωρα ειδα οτι ειναι στις 7 το πρωι ωρα Ελλαδας