Ο τύπος ήταν πρεζάκι και έβγαινε συχνά πυκνά εκτός εαυτού
Όσο για τον Lars πιο πιθανό η κουβέντα να έγινε ενώ έπιναν μπύρες και να μην ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό . Ούτε ο Scott Ian δεν τα θυμάται καλά - καλά .
Επίσης η ζωή επειδή πάει μπροστά θέλουμε - δεν θέλουμε , αν ζούσα από κοντά την φάση την εποχή που ζούσε ο Burton ίσως να μην μπορούσα να φανταστώ τους Metallica χωρίς αυτόν . Όμως τους μάθαμε και προχώρησαν και Χίλια μπράβο που τα κατάφεραν .
Χωρίς τον Lars δεν μπορώ καν να τους φανταστώ. .
Περα απ το οτι εβγαινε εκτος εαυτου, πανω στη σκηνη οι νοτες αλλου πατουσαν κι αλλου βρισκοντουσαν…
Το ιδιο ακριβως εγινε και το 2011 οταν ειχε παιξει μερικα τραγουδια…
Το ιδιο και ο Lars…
O Lars ξερει πολυ καλα να συνθετει το παζλ των riffs σ αυτο ειναι μεγαλη γατα…
Με τον Burton θα ειχαν ακομα περισσοτερα στοιχεια μη μεταλ στα τραγουδια τους το οποιο θα ηταν παρα μα παρα πολυ ενδιαφερον…
Εκεινη την εποχη ο δεσμος Hetfield-Burton ηταν πολυ ισχυρος απ οτι ο δεσμος Hetfield-Ulrich, ετσι νομιζω τουλαχιστον απ αυτα που εχω διαβασει…
Δηλαδή πρέπει να είναι καλύτερο από το Master ή το ride ή το Black album για να μου αρέσει και να το ευχαριστηθώ;
Τώρα ρωτάς και ένα άνθρωπο που θεωρεί τα 6 πρώτα τους ισάξια το καθένα στο δικό του ύφος .
Για να σε προλάβω δεν το κάνω μόνο με τους Metallica αυτό . Το κάνω και με τους Megadeth , Maiden , Sabbath , Kyuss , Soundgarden, Pearl Jam, Bonamassa , Pantera , AIC , Judas Priest και πολλά άλλα συγκροτήματα - καλλιτέχνες που θεωρώ ότι δεν έχουν μόνο μια κορυφή .
Και για να το ρίξω λίγο στη πλάκα είναι σίγουρα καλύτερο από το St. Anger !
Είναι καλύτερο από St. Anger και Death Magnetic. Και επιπλέον ανταγωνίζεται δυνατά το Reload. To Reload ίσως υπερέχει στα σημεία. Μην το ψάχνεις, υπάρχουν κάποιες αδυναμίες (κάποιο σόλο στην κιθάρα που θα σου πάρει τα μυαλά) αλλά γενικά είναι πολύ καλός δίσκος. Ξεκάθαρα. Μόνο τρολς, εμπαθείς, κολλημένοι μεταλλάδες και κάποιοι που μεγάλωσαν ηλικιακά και το έχουν γυρίσει σε Βρετό και Αργυρό θα μιλήσουν άσχημα για το δίσκο.
Θα επιστρεψω σε λιγο με αναλυτικο ποστ για το 5λεπτο που ζησαμε με τους Metallica και τη Lady Gaga, εχω μια δουλιτσα να κανω και σε 10 με 15 λεπτα το ΠΟΛΥ θα ειμαι πισω.
Και να ισχυει αυτο, δε νομιζω οτι υπηρχε λογος να παρει ποδι ο Lars. Ηταν ιδρυτης αλλωστε, και πιθανοτατα και με καποιο συμβολαιο δεμενος με τη μπαντα και νομικα, ασε που μολις ειχαν βγαλει τον μεγαλυτερο δισκο τους μεχρι τοτε, ποιοτικα και εμπορικα. Δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να φυγει ο Λαρς απο τη μπαντα το 1987.
Α ξεχασα, το Hardwired To Self-Destruct ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ!
@QuintomScenario τον λογο για να φυγει τον ειπαμε, μπορει να του δινοταν πιστωση χρονου για να μαθαινε καλυτερα drums, ο Burton ηταν τετοιος μουσικος που θα ηθελε να φτασει η μπαντα σε πολυ υψηλα επιπεδα…
Αληθεια ποσοι ιδρυτες μιας μπαντας την εχουν εγκαταλειψει ή τους αναγκασαν να φυγουν?
Ήταν πολλά παραπάνω από ιδρυτής . Επίσης ναι ο Hetfield είχε πολύ δυνατή φιλία με τον Cliff ( έχει πει ότι ήταν κάτι σαν πατρική φιγούρα για εκείνον ) αλλά με τον Lars έμενε στο ίδιο σπίτι , ήταν μαζί από την αρχή , μοιραζόταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου και με τον Lars κτλ .
Νομίζω ότι δεν υπήρχε θέμα αποχώρησης . Ίσως να έγινε μια κουβέρτα "What if " αλλά μέχρι εκεί . Και ούτε ξέρουμε αν τους είχε νευριάσει ή τους είχε σπάσει τα αρχιδια με κάτι άλλο .